BYQ 4 Orez aragaz transformator

24.13lei

 • Dimensiunea Pachetului: 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
 • Tip De Unitate: bucata
 • Greutate Pachet: 0.13kg (0.29lb.)

dianxiaobao_1

dianxiaobao_2 BYQ-4 Orez aragaz transformator

PRI 220V

50 Hz

SEC 10.5 V

150mA

dimensiuni: 35mm*30mm*12mm

Cum de a menține oala de orez: 1 curent de frecvență trebuie să fie 50Hz, cu o gamă de tensiune de 198V să 242V. 2 oala De orez trebuie să fie păstrate curate și igienice. Nici praf, nici cenușă.(o mulțime de familii nu se observa!) 3 oala De orez ar trebui să fie păstrate într-un loc răcoros, uscat, pentru a evita lumina directă a soarelui. 4 Încercați să scoateți tava de la baza la fel de mult ca posibil, pentru că impactul va avea loc în utilizarea de tigaie, care rezultă în deformare a partea de jos a oală, rezultând într-o slabă conductivitate termică de oala de orez în timpul de gătit. 5 electric, aragaz orez trebuie să nu fi capabil de a obține de gătit pe foc, soba, se va deteriora stratul de protecție a vasului, ceea ce duce la scurtarea duratei de viață.(acest lucru este făcut de multe ori) 6 nu acoperă cârpă umedă pe oala de orez atunci când gătiți. 7 aragazul ar trebui să fie păstrate curate, tigaie, capac, hidratare pac ar trebui să fie frecat cu tacamuri curate, dar aveți grijă să nu zgâriați 8 învelișul exterior și placă electric fierbinte nu ar trebui să fie utilizate. Dacă apa nu este în apă, ar trebui să fie oprit și utilizate după uscare complet. 9 oala De orez nu ar trebui să se fierbe acid, alcaline alimente, de asemenea, nu ar trebui să pună în mediu coroziv. Probleme au nevoie de atenție: pentru a Evita priza de putere că electric, aragaz orez este conectat în lamphead sau lampă de birou pentru a fi în priză electrică.Deoarece firul de general lampa de birou este mai subtire, transporta redus debitul, și ușor de varsta, sau de întâlnire fierbinte topi.Și puterea electrică oala de orez este mai mare, de curent, de asemenea, de mare, poate face lampă de căldură linie, provoca șoc electric, incendiu, așteptați pentru un accident. Evita gătit prea acru sau sărat alimente cu o oala de orez.Din cauza electric, aragaz orez este un aluminiu produs, de gătit prea acra si prea sarate alimente poate provoca urinare de a fi corodate și ușor de deteriorat.În plus, nu ar trebui să fie un paznic atunci când gătiți și înăbușirea cărnii, în cazul în care terci și vărsați apă în aparat, deteriorarea componentelor electrice. Evita să se lovească.Interiorul oala de orez este ușor să se deformeze după atingerea, în partea de jos a rezervorului nu poate fi bine corelate cu placă electric fierbinte după deformare, iar căldura nu este egal, atunci când gătit, și este ușor de a găti sandwich orez.

dianxiaobao_3

dianxiaobao_4


 • Tensiune: 220v
 • Cerere: Masina De Spalat
 • Numărul De Model: BYQ-4
 • Material: Plastic
 • Greutate: 0.13 kg
 • Dimensiune: 35mm*30mm*12mm
 • culoare: Lumina Gri
 • Tip: Masina De Spalat Piese
 • Frquency: 50Hz
 • Nume De Brand: umall

Etichete: Transformers, transformer transformator, transformers 4, Ieftine transformatoare, De înaltă Calitate transformer transformator, China transformers 4 Furnizori.

Zerunchik69
2017-11-30
5/5
don пришёл ростова 15 days before order. description fit all parameters. заработало all and put in charge. to seller 5 +
Patman2580
2018-04-04
5/5
working well

Ați putea dori, de asemenea