Producătorii de alimentare cu laser anti-contrafacere cod laser anti-contrafacere tag laser zero codul standard de laser tag-Am autocolant

353.96lei

 • Dimensiunea Pachetului: 8cm x 8cm x 8cm (3.15in x 3.15in x 3.15in)
 • Greutate Pachet: 1.0kg (2.20lb.)
 • Tip De Unitate: lot (10000 buc/lot)

Laser zero codul de etichete de securitate sunt introduse:

Laser anti falsă etichetă, de asemenea, cunoscut sub numele de holografic anti-contrafacere eticheta, este utilizarea de laser culoare placă holografică tehnologie și de turnare tehnologia de replicare pentru a finaliza anti-contrafacere eticheta. Poate realiza seihan tehnologie: dynamic zăbrele de lumină, o singură dată specială film laser, optice 3D micro fundal, pline de culoare optic de interferență oarecare, atât în limba engleză și Chineză de uraniu psihiatru text. Compania anti - contrafacere tehnologie pentru a forma o cuprinzătoare multi - dovada produse de înaltă precizie, proiectare și producție. Inclusiv: Edition anti-contrafacere matrix, gol, yin și Yang versiune anti-contrafacere materiale, laser, calculator litografie, 3D, laser, holografie, jacquard, de relief, lumina soarelui, 800/400 cod, anchete de telefon si tot felul de rola de etichete auto-adezive produse de imprimare, de proiectare, de verificare, de producție.

De la placa de formă, versiunea obișnuită și versiunea de litografie, principala diferență dintre ele este rotating logo-ul, veți vedea diferite modele apar în logo-ul în aceeași locație, decât versiunea obișnuită a imagini clare, în culori strălucitoare, de trei-dimensional sentiment de puternică. În ultimii ani, combinând un laser holografic tehnologia de combatere a contrafacerii și alte medicamente anti-contrafacere tehnologie, utilizarea cuprinzătoare de combatere a contrafacerii tehnologie, și alte forme de exprimare, în principal, racla tip laser, laser deschis lasă vorbă tip, cod laser etichete anti-contrafacere.

Zero de tip laser anti-contrafacere eticheta cod de cerințe tehnice:

Laser anti etichetă falsă este unul dintre produsele de fals anti tehnologie, și opt cerințele tehnice generale de fals anti produse de tehnologie ar trebui să fie invocate.

1 identitatea: unicitatea și non - transfer de combatere a contrafacerii o funcție de identificare de combatere a contrafacerii de produse de tehnologie. De exemplu, securitatea digitală, astfel încât un laser anti etichetă falsă o marfă codul de identitate, fiecare cu laser anti etichete false pot fi utilizate doar o dată, nu pot fi transferate pentru a utiliza.

2 stabilitate: în condiții normale de utilizare a condiții de securitate o funcție de identificare de combatere a contrafacerii de produse de tehnologie pentru a menține cel mai scurt timp. De exemplu, cerneală fluorescentă și schimbările de temperatură de cerneală, există o perioadă de decădere.

3 siguranța perioada: în condiții normale, identificare de siguranță, cu caracteristici anti false produse de tehnologie sunt cele mai scurt timp. Acesta este cel mai preocupat de client, ar trebui să fie făcut de către producător perioadă de angajament.

4 eforturile de combatere a contrafacerii: pentru a identifica autenticitatea, pentru a preveni permanența și fiabilitatea de contrafacere, falsificare funcție. Eforturile de combatere a contrafacerii de numărul de combatere a contrafacerii caracteristici de identificare, numărul de fals anti tehnologia exclusivă număr, dificultatea de imitație și imitație de dimensiunea a 4 elemente de dimensiunea elementelor.

5 utilizarea de adaptabilitate: anti-contrafacerii de produse de tehnologie pentru a identifica caracteristicile obiectului poate fi folosit cu obiectul sau capacitatea de a se adapta la cerințele de service object.

6 recunoașterea performanței: anti identificare false caracteristici de fals anti produse de tehnologie poate fi identificat în mod corect de către simțuri sau aparat (instrument). O sclipire de recunoaștere a faptului că anti-contrafacere identitate publice înțelegere comună, prin intermediul simțurilor, care poate identifica; a doua recunoaștere a subliniat de instrumente simple (cum ar fi o lupă, cu laser pen, UV fluorescenta de identificare), care este capabil să identifice; trei de identificare a liniei subliniat prin instrumente speciale (cum ar fi ADN) de către expertul de identificare, ca bază pentru determinarea judiciară. A doua linie de identificare și trei de identificare a liniei sublinia natura ascunsă de securitate caracteristici de identificare.

7 utilizarea cerințelor de mediu: anti false produse de tehnologie ar trebui să fie în măsură să îndeplinească securitate de performanță a subiectului de utilizarea normală a cerințelor de mediu.

8 tehnică de securitate de confidențialitate: proiectarea și producția de fals anti produse de tehnologie ar trebui să aibă de securitate și confidențialitate. În plus, de asemenea, ar trebui să ia în considerare costurile economice de adaptabilitate, care este, pentru a îndeplini cerințele de combatere a contrafacerii tehnologie ar trebui să, de asemenea, reduce costul de utilizare cât mai mult posibil.

Laser zero codul de securitate, etichete de dimensiune:

Etichetele pot fi personalizate în funcție de cerințele clientului caietul de sarcini. Dacă avem o versiune cu un cuțit, cuțit versiune taxă gratuit.

Unele dintre specificațiile existente sunt disponibile din cauza dimensiunii mari a cuțitului placă și nu sunt listate. Specific nu există nici un cuțit versiune, vă rugăm să contactați personalul de serviciu pentru clienți:

Rotund: 2x2cm, 2.5x2.5cm, 3x3cm, 3.5x3.5cm, etc.

Pătrat: 2x2cm, 2.5x2.5cm, 3x3cm, etc.

Dreptunghi: 2.5x1.6cm, 2x3cm, 2.5x3cm, etc.

Oval: 2.5x1.6cm, 2x3cm, etc.

Domeniul de aplicare de laser tag-ul:

O astfel de identificare este identificarea celor mai utilizate pe scară largă pe piață, utilizate pe scară largă în îmbrăcăminte, încălțăminte, produse de sanatate, produse alimentare, băuturi, piese auto, medicamente, tutun, industria ușoară, electrocasnice, audio-vizuale produse culturale în diverse industrii.


 • Tema: Model
 • Clasificarea: Mobilier Autocolante
 • Caietul de sarcini: Multi-piece Package
 • Stil: Modern
 • Anti mod fals: Telefon de mesaje scurte-ul
 • Material: Plastic
 • Numărul De Model: Autocolant
 • Prelucrare de personalizare: Da
 • Model: 3D Autocolant
 • Scenarii: Comutator

Etichete: autocolante autocolante, autocolant producător, autocolante zero, Ieftine autocolante autocolante, De înaltă Calitate autocolant producător, China autocolante zero Furnizori.

Ați putea dori, de asemenea