Subtilitate CM8801FN Grosimea stratului de Acoperire cu Ecartament 0-1250um LCD Mașină Automată de Metal Pictura Grosime Metru Datelor Mils/Microni Selectabile

514.37lei 559.10lei

  • Dimensiunea Pachetului: 14cm x 13cm x 12cm (5.51in x 5.12in x 4.72in)
  • Greutate Pachet: 0.4kg (0.88lb.)
  • Tip De Unitate: bucata

2in1 Digital Grosimea stratului de Acoperire cu Ecartament LCD Mașină Automată de Metal Pictura Grosime Metru Mils/Microni de Date Selectabile Ține CM8801FN

Caracteristici: * Măsuri de vopsea pe ORICE METAL, inclusiv oțel, aluminiu, alama, etc. Recunoaște automat material și are o măsurare. * Automată ON/OFF de comutare. * Fabrica de calibrat si gata de utilizare. Măsuri de precis chiar din cutie. * ZERO set de caracteristici pentru non-standard, suprafete. * RESETAȚI la setările din fabrică caracteristică atunci când nu zero de referință este disponibil. * Puternic, rezistent la uzura sonda. * Mare 2 Linie Contrast Ridicat Flip Ecran LCD pentru vizualizarea în orice poziție. * Stochează ultimele 10 citiri într-o Memorie (Măsura acum, compara toate rezultatele de mai târziu). * Construcție durabilă, de calitate. * Rapid și măsurători precise. * Operare simplă: nici un utilizator Nu necesită calibrare. * Mils/Microni selectabile. Afișează lecturi în Metric (µm) sau unități Imperiale (mil). * Buzunar pentru cazare o mână. * Livrat cu un set de test de plastic lamele caietul de sarcini: Gama de Măsurare: 0~49 mils/0~1250µm Precizie: ± (0.3 mm+3%); 2µm +3%) Rezolutie: 0.1 mils,0.1 µm Dimensiune: 119x52x28mm Greutate: 40g de Ambalare: set de instrumente, substrat blocuri (de oțel x 1 buc, Aluminiu x 1 buc) folii de Calibrare 1set x, manual de limba engleză

Livrare:

Cand plasati o comanda,va vom trimite articole în termen de 3 zile lucrătoare după ce plata dvs. este finalizată.

Nu putem garanta timpul de livrare la toate transporturile internaționale din cauza diferențelor în vamă ori de compensare în țări individuale, care pot afecta cât de repede produsul este inspectat.

Vă rugăm să rețineți că cumpărătorii sunt responsabili pentru toate taxele vamale suplimentare, de brokeraj, comisioane, drepturi și taxe de import în țara dumneavoastră. Aceste taxe suplimentare pot fi colectate în timpul de livrare. Nu vom rambursa taxele de transport pentru transporturile refuzat.

Garanție Și Întreținere:

Oferim 15 zile de înlocuire gratuită. Cumpărătorii pot solicita pentru o înlocuire în termen de 7 zile de la primirea produsului. Cumpărătorul trebuie să returneze produsul în condiții inițiale pentru noi și ar trebui să suporte costurile de transport pentru retur.

Feedback-ul:

Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi. Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii.

Cel Mai Important!!!

Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ.


  • Numărul De Model: CM8801FN
  • Cu Iluminare Din Spate Sau Nu: No
  • Nume De Brand: NICETYMETER

Etichete: pictura grosime, grosimea stratului de acoperire cu ecartament, grosimea stratului de acoperire, Ieftine pictura grosime, De înaltă Calitate de acoperire grosime ecartament, China grosimea stratului de Furnizori.

Ați putea dori, de asemenea