Topwater Minnow 18Cm 96g momeală de Pescuit de apă Sărată Atragă Creion Popper Taxare Nada Momeala

57.88lei 72.36lei

  • Dimensiunea Pachetului: 20cm x 20cm x 2cm (7.87in x 7.87in x 0.79in)
  • Tip De Unitate: bucata
  • Greutate Pachet: 0.2kg (0.44lb.)

Descriere

180mm 96g momeală de Pescuit de apă Sărată Creion Topwater Popper Plutitoare Atrage Swimbaits

Holografic finisaje

Supradimensionate ochii 3D

Ridicat turnate plăci de setci

Ruleaza valabil exprimate

Echipate cu mai clare, mai rezistentă apă sărată triple

Cea mai strălucitoare, cel mai viu terminat adânc trolling minnow acolo. Obiective de croazieră specii pelagice cu noi holografic finisaje, supradimensionate 3D ochi, și a ridicat turnate plăci de setci. echipate cu mai clare, mai rezistentă apă sărată triple.

Dispunând de:

Super Tare Rășină Corp

VMC hooks

Multicoat vopsea cu finisaj epoxidic

Varietate de culori pentru a se potrivi diferite condiții

Greutate 96g

Lungime 180mm

Scufundări 8M

Ambalate în original ambalaje de vânzare cu amănuntul

Poșta va avea 15-25 zile lucratoare

Cea mai mare parte, toate produsele vor fi livrate în termen de 1 zile lucrătoare după ce vom primi plata și numărul de telefon de contact.

Transport întârziere și numărul de Urmărire

1. Numărul de urmărire va fi trimis la tine după ce ne-am expediat comanda. Dacă nu există nici o întârziere, acesta poate fi cauzat de vremea rea sau de control personalizat . Dacă încă nu pot primi elementul în termen de 25 ZILE, pls contactati-ne.

2.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a face tu a lua produsele dorite cât mai curând posibil. I n caz veți primi gresit produse ca urmare a transportului maritim de eroare, vă rugăm să ne contactați pentru schimb sau de restituire. Dacă este deteriorat , vă rugăm să refuze să accepte și să ne contactați cât mai curând posibil.

3.Noi nu suntem responsabili pentru adresa gresita sau nelivrată. Vă rugăm să ne furnizați adresa dumneavoastră completă cu numărul de Telefon și asigurați-vă că adresa de livrare este corectă și livrabile.

Politica de retur: Starea de vanzari de plată ar trebui să fie primite în termen de 3 zile de la încheierea licitației. Toate non-plata ofertant vor fi raportate. Produse fără nici o problemă de calitate nu poate fi restituire. Produsele cu probleme de calitate în 7 zile pot fi returnate și rambursare. Produsele cu probleme de calitate în 30 de zile poate fi returnat si inlocuit. Produsele cu probleme de calitate în 1 an pot fi returnate și reparate.

· Notă: vă Rugăm să păstrați-l în stare bună și client trebuie să plătească pentru returnare, multumesc:)

FIECARE PRODUS ARE GARANTIE DE 12 LUNI!!

Feedback-ul de Politici: Clientul are întotdeauna NU.1 Ne pasă de clienții noștri fideli și să înțeleagă preocupările și frustrările s-ar putea avea, și va încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problemele.. Ne străduim să răspundem la toate e-mailurile cât mai repede posibil, dar din cauza e-mail de mare volum se poate lua timp pentru noi de a răspunde. Multumesc anticipat pentru răbdare! Contactați-ne înainte de a părăsi un negativ, vom găsi o soluție pentru a satisface cerințele dumneavoastră și de a spori satisfacția. Din cauza unor ISP setări filtru de SPAM, este posibil să nu fi capabil de a primi e-mail nostru răspunsurile; dacă aveți probleme la primirea e-mailurile noastre, poate fi necesar să utilizați un alt cont de e-mail pentru a ne contacta. ·Dacă sunteți nemulțumit cu produsul pentru orice motiv, în termen de 3 zile de la punctul de primire, vă puteți întoarce pentru o rambursare(deducerea shippng).

Timp De Lucru:

Datoria noastră Timp China Timp statele UNITE ale americii(pacific time) Început Sfârșit Început Sfârșit luni AM 9:00 PM ora 18:00, duminică PM 17:00 de luni SUNT 2:OO sâmbătă AM 9:00 PM ora 18:00, de luni PM 17:00 marți SUNT 2:OO miercuri AM 9:00 PM ora 18:00 marți PM 17:00 miercuri SUNT 2:OO joi AM 9:00 PM ora 18:00, miercuri PM 17:00 joi SUNT 2:OO vineri 9:00 18:00 joi, 17:00 vineri SUNT 2:OO sâmbătă din Datorie vineri sâmbătă duminică din Datorie sâmbătă duminică

În timp datoria ,putem oferi rapid un răspuns. Dacă nu mai avem de muncă ,vă rugăm să fie pacient și considerabile să ne dea un pic mai mult timp , nu doar lăsați feedback neutru sau negativ, fără comunicare ,vă mulțumim pentru cooperare !


  • Specii De Pești: Marlin/Sailfish, Muskie, Stiuca De Nord
  • Poziția: Ocean De Pescuit Cu Barca,Ocean Rock Fshing,Ocean De Pescuit De Plajă,Lac,Râu,Lac Lac,Curent
  • Numărul De Model: 180mm 96g
  • Tip: Momeală Artificială
  • taxa de transport: gratuit
  • categorie: Apa De Mare Momeală De Pescuit

Etichete: nada bait, minnow 18cm, nada creion, Ieftine nada momeala, De înaltă Calitate minnow 18cm, China atrage creion Furnizori.

Ați putea dori, de asemenea