Widefield Stereo Microscop--AmScope Consumabile 5X-10X-15X-30X Super-Widefield Stereo Microscop w/ Sus & Jos Lumini

972.67lei 1 907.21lei

  • Greutate Pachet: 9.0kg (19.84lb.)
  • Tip De Unitate: bucata
  • Dimensiunea Pachetului: 50cm x 30cm x 20cm (19.69in x 11.81in x 7.87in)

Acesta este un top-class binocular microscop stereo cu 5X-10X-15X-30X mărire setări. Aceasta include toate cele mai bune caracteristici de calitate de laborator instrument. Conceput pentru a satisface cerințele profesionale moderne de microscopie de aplicații, acest microscop depășește toate așteptările. Versatil sistem de iluminare cu microscop oferă atât de incident (de sus) de iluminat și transmise (de jos) de iluminat cu intensitatea controalelor. Iluminat de sus strălucește în jos pe obiecte este folosit pentru observarea de detalii de suprafață și structuri fine de obiecte tridimensionale. Transmise de iluminare prin mată etapă placa este pentru observarea obiectelor care permite luminii să pătrundă în ele, cum ar fi slide-uri, diamante și etc.

Acest microscop oferă super-widefield optica, de înaltă rezoluție și adâncime de bun într-un domeniu larg de vedere. Cu super-widefield oculare, oferă imagini foarte clare și distanță mare de lucru. La 45 de grade înclinat binoculară și de înaltă-ochi-punct de proiectare asigură un ușor de observare, mai ales pentru cei care poartă ochelari. Cauciuc ochi-paznici oferi mai mult confort. Acest microscop este un instrument ideal pentru specialiști în pietre prețioase, bijuterii dealeri și colecționari. Aceasta se face de către aceeași tehnicieni și pe aceeași linie de producție ca și instrumente optice pentru Leica, Zeiss, Nikon si Olympus. Este vorba de brand nou în fabrica cutie sigilate. Sale valoarea de vânzare cu amănuntul este de 1200 de dolari.

Caracteristici :

Un super-widefield stereo microscop cu dual lumini cu halogen

15X-10X-15X-30X super-widefield mărire setări

De 45 de grade binocular înclinat capul cu super-widefield oculare

30mm super-widefield mare-eyepoint 10X oculare

8"(200mm) distanță mare de lucru

Ascuțite stereo ridica imagini de peste un super-widefield de vedere

Reglabil distanța interpupilară

Oculare-tub cu dioptrii reglabile

Mare-eyepoint de design pentru ușor de observare, inclusiv cei care poartă ochelari

Alinierea precisă, asigurând o oboseala-free confortabil de observare

De înaltă rezoluție cu mare platitudine și contrast

Crystal clear original imaginilor true color

Complet de elemente optice din sticlă

Precis sol lentilă de sticlă

Stâlp metalic sta terminat cu pata email rezistent la

Toate metalele componente mecanice

Built-in Epi-iluminare și transmise sistemului de iluminat cu intensitate reglabilă

CE aprobare aparate electrice

Cauciuc ochi-paznici inclus

Fabricat sub limita ISO 9001 sistemul de control al calității

Cinci (5) ani garantie de producator pentru microscop

Caietul de sarcini :

Cap: de 45 de grade înclinat 360 de grade rotativ binocular

Ocular: super-widefield 10X

Obiective: 1X & 3X

Lentila Barlow: 0,5 X

Distanta de lucru: 8" (200mm)

Ajustare dioptrie: +/-5dp

Distanța interpupilară: 2-3/16" - 2-15/16" (55-75mm)

Sticlă mată Placa: 3-3/4" (95 mm) în diametru

Alb/Negru Farfurie de Plastic: 3-3/4" (95 mm) în diametru

Incident (de Sus) Iluminare: 12V/15W bec halogen

Transmise (partea de Jos) Iluminare: 12V/15W bec halogen

Alimentare: 110V/60Hz (220V/50Hz versiune disponibila)

Lista De Ambalare :

Un Microscop Binocular Cap

O Pereche de Super-Widefield Mare-eyepoint 10X Oculare

Un Super-Widefield 0,5 X Lentila Barlow

Un Pilon Sta cu Transmise cu Halogen Lumina de Jos

Un Incident (De Sus) De Lumina Cu Halogen

Unul Concentrându-Se Rack

O Pereche de Ochi-paznici

Transport Greutate: 20 kg

Plata: • acceptam Alipay aici. Vă rugăm să faceți plata în termen de 3 zile de la comanda daca este posibil. Transport: • Am doar nava ta articole confirmat adresa în ModernTrade.news (cu excepția APO/FPO), astfel încât vă rugăm să asigurați-vă că adresa este corectă înainte de cumpărare. • Elemente de cele mai multe comenzi vor fi livrate în termen de 1-3 zile lucrătoare de la primirea de confirmare a plății și puteți să le primească în 10-28 zile lucrătoare. Livrare depinde de destinație și de alți factori, aceasta poate dura până la 28 de zile lucratoare sau mai mult. • Noi nu suntem responsabili pentru taxele de import sau taxele. • Deteriorat la Sosire: atunci Când vă conectați la colet, vă rugăm să verificați-l cu atenție. Mai bine ai lua un video sau fotografiile atunci când îl deschideți. Dacă există orice deteriorare sau lipsă pentru pachetul dumneavoastră, contactați Oficiul Poștal sau compania Expres imediat, vă Rugăm să trimiteți video sau fotografii de la personalul nostru de servicii în același timp. Feedback: • Ne bazăm pe ModernTrade.news Feedback-ul și satisfacția clienților pentru a reuși. Prin urmare,feedback-ul dvs. este extrem de important pentru noi.Vă rugăm să lăsați 5 stele în feedback-ul la noi, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii. Noi vă va oferi cel mai bun preț și servicii mai bune atunci când face o comanda data viitoare. • Vom pleca înapoi la fel de feedback după primirea feedback-ul dumneavoastră. • Vă rugăm să ne e-mail înainte de a părăsi orice feedback negativ sau de deschidere, orice disputa de pe ModernTrade.news. Ne va ajuta pentru a rezolva problema.Vă rugăm să ne dea posibilitatea de a rezolva orice problemă.Am înțeles nefericirea s-ar putea avea în cazul în care pentru a merge în neregulă,dar vom încerca noastre cele mai bune pentru a oferi rezultate satisfăcătoare. • Ne pasă de clienții noștri fideli,și vom fi mereu încerc să te ajut. Sper să se stabilească lung de afaceri cu tine... de Garanție Promit: • oferim UN An de Garanție pentru toate produsele noastre (Nu inclusiv daune făcut de către utilizator). Despre noi: AmScope misiunea lui este de a promova interesul în promovarea


  • Raport De Mărire: 5X-10X-15X-30X
  • Numărul De Model: SWDGY-2B13X
  • Teoria: Microscop Stereo
  • Drawtube: Binoclu
  • Material: Metal

Etichete: Microscop cu LED-uri de lumină inel, microscop filtru, microscop gratuit, Ieftine microscop cu led-uri de lumină inel, De înaltă Calitate microscop filtru, China microscop gratuit Furnizori.

Ați putea dori, de asemenea