NOUL 48 LED-uri Lumina Solara Impermeabil în aer liber Grădină PIR Senzor de Mișcare Solar LED-uri de Putere de Perete de Lumină de Urgență Lampă Solară Cale Decor

103.17lei 187.56lei

 • Dimensiunea Pachetului: 21cm x 11cm x 7cm (8.27in x 4.33in x 2.76in)
 • Greutate Pachet: 0.6kg (1.32lb.)
 • Tip De Unitate: bucata

NOUL 48 LED-uri Lumina Solara Impermeabil în aer liber Grădină PIR Senzor de Mișcare Solar LED-uri de Putere de Perete de Lumină de Urgență Lampă Solară Cale Decor

Aluminiu 48LED Solare Mișcare Senzor de Lumină Produs este potrivit pentru: balcon, hol, stradal, gradina, etc. Vă rugăm să citiți cu atenție manualul înainte de a utiliza, și păstrați-l bine. Element: HBT-1610 Panou Solar Putere: 2.2 W 5V Baterie: 3.2 V 3000mAh fosfat de Fier Lithum baterie, lifitime mai mult de 3 ani (Inclusiv) cantitatea de LED: SMD2835*48PC, flux Luminos: 760lm putere Nominala: 6W Temperatura de Culoare: alb Rece 6000K Mediu de Lucru Temperatura de lucru: -20~60℃ Impermeabil Maneta: IP65 Caz Material: Aliaj de Aluminiu, PC-ul, UV Dimensiuni: 180×90×43mm Instrucțiuni de Instalare: Pune lumina solara pe perete. Instalați produsul în lumina directă a soarelui, mai mult timp produsul în lumina directă a soarelui, mai bine de încărcare a bateriei de performanță. Înălțimea de instalare: 2m~3m instructiuni de Operare: 1. În timpul zilei, sistemul se încarcă,și lumina este oprit,pe timp de noapte,sistemul porneste automat iluminarea 2. Fiecare apăsare a unui buton va înlocui un modul de iluminare,comutator circular A)putere:apăsați și țineți apăsat butonul timp de 5 secunde pentru a începe primul modul. B)corpul senzorului+micro-mode:când vine cineva,lumina puternică,atunci când nu vine nimeni,lumina va fi luminos ușor. C)corpul uman inducție mode:când vine cineva,lumina puternică,atunci când nu vine nimeni, lumina se va stinge. D)întotdeauna modul de lumină:întotdeauna va lumina pe timp de noapte,nu de inducție funcție. E)de urgență modul de lumină:ea va fi lumină puternică timp de 30 de minute,apoi stinge lumina,panoul solar va timp din nou după detectare lumina. F)de închidere. 3. Se va lucra conform instalat modul în fiecare zi, nu este nevoie pentru a comuta din nou. 4. Timpul de întârziere pentru o lumină puternică este de 15 secunde, atunci când cineva este în apropiere,atunci când în zonă inducție,lumina este întotdeauna luminos, și atunci când persoana părăsește zona de inductie pentru 15 secunde,lumina intră în modul de economisire a energiei. Observații suplimentare:

1. Vă rugăm să rețineți că pentru că aparține produse energetice solare, lumina soarelui timp de expunere este strâns legată de condițiile meteorologice locale și de instalare de locație și direcție, care va avea un impact direct încărcare efect.

2. Durata de Litiu fosfat de fier a bateriei este mai mare de cinci ani; ea nu are nevoie să înlocuiți bateria. Pentru că există o baterie, dacă produsul este în tratament, acesta nu poate fi pus în foc, în caz de pericol cauzat de o explozie.

3. Acest produs este abajur adoptă plastic de turnare prin injecție a materialelor, care n-ar trebui să genereze abajur ruptura de gunoi sau în scădere. 1 × 48LED Solar Senzor de Miscare Light 2 × Șurub 2 × Expansiune pilon-balama 1 x Manual de Utilizare

Cum să instalați? Repara produsul cu un unghi drept și asigurați-vă că nici un adăpost pe suprafața de panou solar. Cum să utilizați? Produsul este oprit înainte de livrare, în scopul de a evita executarea în timpul transportului. O puteți activa cu ajutorul pin-ul sau legate buton sau ruperea filmului. Asta este depinde de element diferit, de a activa modul poate diferi. Ce să fac cu zi ploioasă sau Tulbure zi? În aer liber, lumina solara este rezistent la apa. Nu aveți nevoie să vă faceți griji despre asta. După încărcat complet, capacitatea bateriei poate ține lucru cu LED-uri în mai multe ploioasă/ zilele noroase. Dacă ați găsit lumina luminozitatea este în jos sau total off, cum să se ocupe? Se dovedi puterea de lumina solara a bateriei nu este suficient pentru a sprijini iluminat normal, deci ai nevoie de 2-3 bunuri lumina soarelui încărcat, mai ales în sezonul de Iarnă, intensitatea luminii soarelui este mult sub standard soarelui (1000kw/m2), ar putea avea nevoie de mai mult timp pentru a încărca. De ce eficiența de încărcare este scăzut în timpul iernii sau tulbure zi? În general, lumina soarelui standard este 1000kw/m2, în timpul iernii sau tulbure zilei, intensitatea luminii soarelui sunt mult mai mici decât standard, astfel încât încărcarea eficiența este mai redusă în mod corespunzător.


 • Garanție: 1 an
 • Nivelul De Protecție: IP65
 • Celule Solare De Tip: Baterie Cu Litiu
 • Tipul De Bază: Pană
 • Sursa De Lumina: Becuri cu LED-uri
 • Caracteristici: Automat se aprinde și se stinge cu senzor de Mișcare PIR
 • certificare: CCC,RoHS,CE
 • Corpul Material: Aluminiu
 • Numărul De Model: HBT-1610
 • Nume De Brand: GREENHUI
 • Este De Becuri Incluse: Da
 • Utilizare: De urgență
 • Tensiune: 3.2V
 • Sursa De Alimentare: Solar
 • Emițătoare De Culoare: Alb Rece
 • Stil: Contemporan
 • Este estompat: No

Etichete: lumina solara de exterior rezistent la apa, 48 led-uri solare, dus solar, Solare ieftine de lumină în aer liber rezistent la apa, De înaltă Calitate de 48 de led-uri solare, China a condus Furnizori solare.

Ați putea dori, de asemenea