A32W 3.2"pop-up umbra Lcd hood pentru capac ecran protector pentru Samsung Nx500 aparat de fotografiat Digital flocking în interiorul

54.90lei 60.33lei

  • Tip De Unitate: bucata
  • Dimensiunea Pachetului: 10cm x 10cm x 4cm (3.94in x 3.94in x 1.57in)
  • Greutate Pachet: 0.1kg (0.22lb.)

Pentru Samsung nx500 Transport Gratuit pop-up Umbra Lcd Hood pentru Capac Ecran Protector pentru Samsung nx500 Pro Camera Detasabila Capac Ecran Dezordine flocking în interiorul pentru a evita lumina soarelui reflectate Principalele Funcții

1. În mod clar vizualizarea ecranului în lumina soarelui.

2. Protejează ecranul de zgârieturi

3. Se ataseaza la aparat de fotografiat cu ușurință.

LCD HOOD sunt ecranului LCD capace de protecție, care dubla ca efectul de orbire paznici. Aceste robust, ușor capacele sunt ușor de instalat (și eliminate), pentru a proteja un aparat foto digital e scump ecran LCD în poziția închis, și pop-up pentru a oferi o vizualizare mai ușoară a ecranului în lumina puternică a soarelui.

Capacul cu ușurință apare pentru a forma un mic trei fețe baldachin peste LCD pentru a diminua efectul de orbire, și se pliază înapoi când ați terminat. Un aparat de fotografiat clasa, optic sticlă transparentă (în sine protejate cu un clar de film protector de acoperire pentru a preveni transport zgârieturi) continuă să păzească ecranul LCD când umbra este de până. Fixați pe acoperă literalmente cârlig pe caneluri în aparatul de fotografiat, fără adezivi sau casete care mar termina de aparatul de fotografiat.

LCD HOOD diferă de alternative pe piata, fiind realizate cu un impact greu de plastic care se fixează pe ecranul LCD al camerei in. Spre deosebire de alte "one size fits all" LCD hote de pe piata care se pliaza sau sunt proiectate cu un burduf uite, Pop-Up Nuanțe sunt proiectate special pentru fiecare model de aparat foto. Fiecare Pop-Up umbra fixează în poziție cu scutura de un deget la umbra ecran de lumină strălucitoare.


  • Pachet: Da
  • Nume De Brand: Ableto
  • Numărul De Model: O-32W
  • Dimensiune: 3.2

Etichete: ecran lcd hood, lcd protector, protectorul de ecran aparat de fotografiat, Ieftine ecran lcd hood, Lcd de înaltă Calitate protector, China ecran protector camera Furnizori.

Ați putea dori, de asemenea