10roll/lot transport gratuit PVC Runda 2.5mm2 Cablu Markeri numărul 0~9~Z Costum de 2.6-4.2 mm pentru cablu rotund CE-1

140.78lei

  • Greutate Pachet: 1.5kg (3.31lb.)
  • Tip De Unitate: mulțime (10 bucati/lot)
  • Dimensiunea Pachetului: 10cm x 10cm x 17cm (3.94in x 3.94in x 6.69in)

10roll/lot transport gratuit PVC Runda 2.5mm2 Cablu Markeri numărul 0~9~Z Costum de 2.6-4.2 mm pentru cablu rotund CE-1

Memento :

O rolă este un număr, fiecare rulou au 1000pcs același număr.Fiecare pachet avea zece roll. Cand plasati comanda va rugam remarcă numărul pe care doriți de imprimare.

Introducerea De Produse

Numele: Cablu Rotund Markeri

Model:EC-1

Număr :0~9, O~Z

Pachet: 1000buc/rola , 10 role/pachet

Material: Fabricat din PVC , petrol și controlul eroziunii

Marker limba se întinde pentru a se potrivi diferite diametre de cablu și se retrage pentru a ține firele ferm în poziție

· Temperatura maximă de funcționare: 85 ° c

· CE tip de cablu marker caracteristici de înaltă calitate interior flexibil pentru a se potrivi diferite diametre de cablu

· Markerii rămâne atașat pe un roller si pot fi expediate cu ușurință atunci când este necesar.

· Bold print pe corp galben pentru a arăta coduri distinguishly. Orice număr poate fi format prin organizarea de litere și numere în ordine pentru a oferi codurile necesare.

· Să fie montate înainte de terminalul este atașat sau lipire conexiune făcut și prindere cabluri ferm în poziție.

Produs Arată

Plata

Asigurați-vă că adresa este corectă, în timp ce tu pleci

Aceasta taxa Nu include TVA/taxele FISCALE. Este ofertant are responsabilitatea de a înțelege bine și de a accepta orice import taxe. Putem controla aceste taxe. Dar voi încerca meu cel mai bun de a reduce TVA/TAXE.

Transport

1.Elementul va fi livrat în termen de 7 zile lucrătoare.(Vacanță exceptate)

2.Noi nu suntem responsabili pentru persoanele neasigurate colet pierdut / element deteriorat în tranzit.

3.Înainte de a comanda vă rugăm să ne contactați pentru a confirma preferat metoda de expediere. În mod normal, este nevoie de 7-25 zile lucrătoare de sosire prin e-Mail de Aer.

4.Timpul de livrare este de aproximativ 3-15 zile lucrătoare pentru cele mai multe țări(De Express)

5 .Uneori, ar fi mai mult, din cauza vremii nefavorabile, o pierdere de timp într-vămuire. Astfel, vă rog, așteptați cu răbdare atunci când nu primi produsul la timp. Dacă nu primiți produsul în termen de treizeci de zile, vă rugăm să ne contactați, și apoi mă va ajuta să-l urmăriți.

6.Vom declara mai mică factură pentru cumpărător clar.atunci când cumpărătorul au cerere pe declare,pls notă în ordine. Multumesc.

Termeni de vanzare

100% Garanție De Satisfacție/Bani Înapoi De Garantare

Noi vă oferim o 7 zile banii înapoi de garantare. Vom lua înapoi orice produse cu care nu sunteți complet mulțumit în termen de 7 zile de la data primirii de bunuri

Toate produsele returnate TREBUIE să fie în noi, stare de resalable și includ ambalajul original. Toate manualele, carduri de înregistrare și accesorii TREBUIE să fie incluse. Va vom rambursa imediat prețul de cumpărare. NICI o întrebare. TRANSPORT MARITIM NU ESTE RAMBURSABIL. CLIENTUL PLĂTEȘTE TOATE RETURNARE. Noi nu plătesc pentru returnare, nici nu ne-am restituire promoționale transport

Odată întors elemente sunt primite, vor fi emise de credit la cardul de credit utilizat pentru achiziționarea. Ieșire de transport (inclusiv promoționale de transport) și a reveni costurile de transport nu vor fi rambursate.

Feedback Politica

Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților! Feedback-ul este foarte important pentru noi.

Dacă aveți orice întrebare pentru produsele ați primit, vă rugăm să ne contactați în timp și vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problemele și a face să vă mulțumiți

Vă rugăm să ne dea feedback-ul pozitiv


  • Articol: Cablu Rotund Markeri
  • Tip: markere pentru cabluri
  • Moldel: CE-1
  • Numărul De Model: CE-1
  • numărul: 0~9,O~Z
  • Material: PVC

Etichete: cablu din pvc marker, costum costum, pvc costum, Ieftine de cablu din pvc marker, De înaltă Calitate costum costum, China pvc costum de Furnizori.

Ați putea dori, de asemenea