Camera din spate Pentru Mazda 323 / Protejatul 5 Inteligente de Parcare Piese de Rezervă Inversă / 580 Linii TV Dinamice de Orientare Tragectory

153.53lei 232.65lei

  • Tip De Unitate: bucata
  • Dimensiunea Pachetului: 20cm x 20cm x 10cm (7.87in x 7.87in x 3.94in)
  • Greutate Pachet: 0.3kg (0.66lb.)

Parcare Inteligent Piese De Parcare Spate De Rezervă Inversa Aparat De Fotografiat

Pentru Mazda 323 / Familia / Allegro / Mazda Protege 5

NTSC (Default), PAL / RCA AUX / HD CCD 580 Linii TV / Viziune de Noapte / Apă-Dovada / Unghi Larg

Construit În Senzor Giroscop !

Locul de instalare: Fie de Înmatriculare Auto Lampi (Nu este nevoie modificare)

Observați: Dacă aveți nevoie de aparat de Fotografiat în sistem PAL, atunci când plasați comanda, doar lăsați un mesaj "Trebuie AMICE".

Pentru Mazda 323 / Familia / Allegro / Mazda Protege 5

Plug înlocui în mod direct, toate accesoriile necesare cabluri și prize va veni.

Aceasta nu include orice monitor sau display. Asigurați-vă că monitorul este cu RCA sau conector AUX.

Parcare Inteligent Piese De Parcare Spate De Rezervă Inversa Aparat De Fotografiat

Pentru Mazda 323 / Familia / Allegro / Mazda Protege 5

Parcare Inteligent Piese De Parcare Spate De Rezervă Inversa Aparat De Fotografiat

Pentru Mazda 323 / Familia / Allegro / Mazda Protege 5

Caracteristică:

HD de Înaltă Calitate 50% Plastic & 50% Ochelari Lentile

3089 CCD de Înaltă Calitate Chip, mult Mai Clar pe timp de Noapte

Rezoluția 580 Linii TV, 860 * 576 Pixeli Efectiv

Default sistem TV NTSC, Optional sistem PAL.

Full Optional Conectori Pentru Diferite Ecrane!

Observație: Pentru a folosi Pinii conectorului, se poate conecta cu mașina original fabrica de ecran, care este fără RCA sau conector AUX, dar este nevoie de Electrician profesionist care știe ce fir este pentru video semn de sârmă, video sârmă la sol, și detectarea de sârmă.

Cel Mai Bun Releu De Protecție!

Seturi Complete, Cu Toate Accesoriile Necesare Cabluri!

De Înaltă Calitate Caietul De Sarcini!

Instalare Schema, Usor de instalat !

Parcare Inteligent Piese De Parcare Spate De Rezervă Inversa Aparat De Fotografiat

Pentru Mazda 323 / Familia / Allegro / Mazda Protege 5

Procesul De Comandă:

Despre Plata:

Vom accepta, de cele mai populare metode de plată prin intermediul ModernTrade.news ESCROW.

Despre Transport Transport vor fi aranjate în termen de 3~7 zile lucrătoare după ce plata este eliminat atâta timp cât cumpărătorul de informare și adresa de livrare este confirmat. Vă rugăm să furnizați dreptul de post cod și număr de telefon valid, pentru a evita întârzierea în livrare. Noi, de obicei, nava de Transport Gratuit / Post Înregistrat Air Mail , DHL, FEDEX, EMS, ARAMEX --- este de Până pentru Cumparatori.. Retur și Garanție Vom special promit toți cumpărătorii toate ordinele de 1 an "întoarcerea necondiționată" politica pentru camera din spate. În cazul în care mărfurile au fost de vina sau deteriorat, trimite înapoi la noi, vom reveni cu plata integrală, sau să înlocuiască un alt unul nou pentru tine! Cumpărătorul percepe costurile de returnare. Feedback-ul Clientului satisfăcătoare este scopul nostru final. Dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, vă rugăm să ne lăsați 5 stele feedback-ul. Dacă aveți o problemă sau întrebare, vă rugăm să ne contactați înainte de a deschide un litigiu sau de a părăsi orice tip de feedback. Toate mesajele sau e-mailurile vor fi răspuns în termen de o zi lucrătoare. Dacă nu primiți răspunsul nostru, vă rugăm să re-trimite e-mail sau plângerea noastră de a gestiona. Este de apreciat că, dacă ne dea feedback-ul bun. Nu vom furniza orice servicii post-vânzare către cumpărător care să prezinte orice litigiu sau ne-a dat feedback-ul rău fără să vorbești cu noi.

Parcare Inteligent Piese De Parcare Spate De Rezervă Inversa Aparat De Fotografiat

Pentru Mazda 323 / Familia / Allegro / Mazda Protege 5 [ Cumpărător Observa ] 1) Statele Unite ale americii cumpărători, va vom trimite pachetul prin "linie Specială Singapore post", care este transport gratuit si rapid (aproximativ 2 săptămâni)! 2) Federația rusă cumpărători, va vom trimite pachetul prin "linie Specială Singapore post", care este transport gratuit si rapid (aproximativ 2 săptămâni)! 3) Marea Britanie, Franța, Germania, Itay și Spania cumpărători, va vom trimite pachetul prin "linie Specială Singapore post", care este transport gratuit si rapid (aproximativ 2 săptămâni), nu este nevoie să plătească orice fiscale personalizate ! Germania cumpărători, dacă a ales DHL mod de transport maritim, vă rugăm să furnizați AVT sau număr EORI. Toate țările din Europa de cumpărători, dacă a ales navei prin DHL, aveți nevoie pentru a plăti taxe vamale taxe pentru pachet in valoare de $25. 4) Middel Est țări cumpărători, vă rugăm să lăsați un P. O Box Adresa, sau post-pachetul este probabil returnate de oficiul poștal local. Arabia Saudită cumpărătorii trebuie să furnizeze o copie/înșelătorie de receptor ID-ul guvernului vamale dacă alegi ARAMEX express. 5) Brazilia cumpărători, dacă a ales DHL căile de transport maritim, trebuie să furnizeze numărul fiscal de TVA sau CPF. 6) nu Putem livra la orice APO/FPO adrese. 7) zonă de la Distanță, taxă excluse , pentru adresele menționate în zone îndepărtate de pe DHL/UPS-ul, va fi perceput un plus de 35$.


  • Nume De Brand: Liandlee
  • Material Lentile: Plastic + Sticla
  • Fir sau Wireless: Sârmă
  • Lungimea de Cablu Video: 6M
  • Tip De Material: ABS
  • Shell Material: Plastic
  • Tipul De Alarmă: Vehicul De Rezervă Camere Video,Accesorii

Etichete: camera pentru parcare, reverse camera de rezervă, din spate, camera de rezervă, Ieftine camera pentru parcare, De înaltă Calitate reverse camera de rezervă, China spate camera de rezervă Furnizori.

Ați putea dori, de asemenea