3.7 V 10000mAh 40116135 NTC;Polimer litiu-ion / Li-ion baterie pentru tableta pc,POWER BANK,telefon mobil

54.38lei 63.95lei

  • Tip De Unitate: bucata
  • Greutate Pachet: 0.3kg (0.66lb.)
  • Dimensiunea Pachetului: 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)

Buna ziua, suntem toate bateriile au o dimensiune personalizată,

dacă aveți nevoie pentru a personaliza dimensiunea bateriei,

contactati-ne, putem personaliza în funcție de cerințele dumneavoastră.multumesc

Caietul de sarcini :

Nr.

Descriere

Caietul de sarcini

Remarca

1

Model De Baterie

40116135

Personalizate

2

Capacitatea Minimă

10000mAh

0,2 C

3

Capacitatea Nominală

10000mAh

0,2 C

4

Tensiune Nominală

3.7 v

5

Supra-taxa potect tensiune

4.281.0.v

6

Pe de descărcare de gestiune a proteja tensiune

4.281.0.v

7

Temperatura de depozitare

-535c

un an

8

Max continua curent de descărcare de gestiune

1.0 C

9

Max curent de încărcare

1.0 C

Bateria este prevăzută cu o placă de protecție, care are funcții de prevenire peste încărcare, peste de descărcare, supra-curent, scurt-circuit, etc..

Acest produs este în principal aplicabilă mobile de alimentare de urgență, MP3, boxe mobile, microfoane, Navigator (GPS), telefoane mobile, jucării și alte dispozitive electronice.

Protecția bord a parametrilor

De lucru curent: 1.5 a

De limitare a curentului de protecție: 2~3A

Peste limita de taxare: 4.2+/-0.05 V

Pe de descărcare de gestiune limita de presiune: 2.9+/-0.10 V

* capacitatea efectivă de placă de protecție este puțin mai mică decât capacitatea nominală a electrice de bază datorită peste de descărcare de gestiune de protecție placă.

Păstra în depozit

În scopul de a asigura baterie pentru a menține nivelul capacității, propus a bateriei și bateria -20~35 ° C de Depozitare, umiditate scăzută, fără gaze corozive condiții de Baterie pentru a evita înaltă temperatură sau umiditate ridicată depozitare, în caz contrar aceasta va duce la scurgeri ale bateriei, rugina, și capacitatea scăzută. Depozitarea pe termen lung va duce probabil la o reducere a capacității bateriei și bateria, și nevoia de 1-3 Un ciclu de încărcare / Descărcare pentru a obține maxim de descărcare de gestiune de capacitate. Bateria trebuie să fie încărcată și descărcată o dată la trei luni.

Avertisment: taxare Inversă nu este permis, acumulatorul trebuie să fie conectat în conformitate cu polaritatea corect, și nu poate fi inversat. Scurt-circuit nu este permisă, în caz contrar aceasta va duce la deteriorarea permanentă. Acumulatorul nu poate fi folosit în condiții-limită, cum ar fi: temperatura limită, deep cycle, extreme de încărcare de peste si peste de descărcare de gestiune. Depozitați bateria într-un loc răcoros, uscat. Dacă un număr mare de baterii sunt stocate sau transportate, bateria trebuie să fie pus în primul loc. Nu direct la baterie lipire. Dacă bateria apare zgomot, temperatură ridicată, de scurgere și alte situații anormale, vă rugăm să încetați imediat utilizarea. Nu pune în foc sau încercați să dezasamblați bateria. Bateria se poate arde sau de a produce substanțe nocive. Nu este permis să folosiți baterii vechi sau de a folosi jumătate din bateria cu o baterie nouă, în caz contrar acesta va fi o descărcare de gestiune. Carcasă exterioară și manta exterioară tub pentru a scoate bateria. Bateria nu este permis să fie pus în apă.

Probleme au nevoie de atenție Bateria trebuie să fie încărcată complet înainte de utilizare. Metoda de încărcare în conformitate cu specificațiile tehnice ale noastre. Taxa corespunzătoare folosind încărcătorul. Bateria ar trebui să evite utilizarea de sigilat, ar trebui să ofere ventilație corespunzătoare dispozitivului, în caz contrar bateria se poate produce hidrogen, în cazul din punct de aprindere va duce la explozie. Nu încerca să fii baterie de separare sau urs de extrudare și de coliziune, poate provoca bateria febră, senzație de arsură din electrolit alcalin va deteriora pielea și ochii poate mânca, de asemenea, haine. Bateria ar trebui să fie ținute departe de copil, în caz de înghițire, contactați imediat medicul să se ocupe. Atunci când acumulatorul nu este folosit, acesta ar trebui să fie eliminate de pe dispozitiv. Atunci când utilizați mai întâi de o baterie nouă sau depozitarea pe termen lung de utilizare, înainte de a fi nevoie să fie umplute cu energie electrică. Atunci când bateria este fierbinte, nu-l atingeți până când se răcește. Atunci când bateria este folosit, se constată că energia ar trebui să fie oprit atunci când de energie este scăzut, astfel încât să se evite pe de descărcare de gestiune.


  • Dimensiune: Prismatic
  • Tip: Li-polimer
  • Capacitatea Bateriei: 10000mAh
  • Numărul De Model: 40116135
  • Nume De Brand: Litru de energie a bateriei
  • Capacitate Nominală: 10000mAh

Etichete: baterie pentru tableta pc, li-ion baterie pentru tableta, baterie pentru tableta, Ieftine baterie pentru tableta pc, De înaltă Calitate li-ion baterie pentru tableta, China baterie pentru tableta Furnizori.

Akmalion
2018-01-15
4/5
all size and conforms to work fine
Nattysik 92
2018-04-05
5/5
дошло московской area to within 45 days. all intact. packaging is good. high quality like appearance. capacitance test проведу напишу optional. then can in установлю tablet.

Ați putea dori, de asemenea