T1431 T1432 T1433 T1434 RANDAMENT RIDICAT CIOPLIT compatibil cartuș de cerneală de PE WF-3011/WF-3521/WF-3531/WF-3541

165.48lei 188.04lei

 • Greutate Pachet: 0.8kg (1.76lb.)
 • Dimensiunea Pachetului: 18cm x 15cm x 12cm (7.09in x 5.91in x 4.72in)
 • Tip De Unitate: mulțime (5 Seturi/lot)

Transport gratuit 20BUC 5SETS compatibil Cartuș de cerneală T1431-T1434 pentru WF-3011/WF-3521/WF-3531/WF-3541 etc.

Tip De Produs

EP Compatibil Cartuș de Cerneală Set

T1431-T1434

Inclus

Elemente

5 x pachet compatibil cartuș(32ML) Negru

5 x pachet compatibil cartuș(18ML) Cyan

5 x pachet compatiblecartridge (18ML) Magenta

5 x pachet co mpatible cartuș(18ML) Galben

Modele

Pentru MINE, Birou 82WD/85ND/900WD/940FW/960FWD,WF-3011/WF-3521/WF-3531/WF-3541, WP-7011/WP-7018/WP-7511/WP-7521

Cerneala De Tip

Cernelurile pe bază de apă

Pachet

sac de plastic + fără cutie

(vândute în mod individual pachete sigilate )

Caseta de alb, culoare neutra cutie, Clientul propria cutie de brand sunt de asemenea disponibile,

vă rugăm să lăsați-mi un mesaj. Prețul este diferit!

Amesteca ordine, în aceeași serie a acceptat.

Toate pozele postate sunt doar pentru referință.VĂ ROG SĂ MĂ INFORMAȚI CARTUȘUL CODUL DE PRNTER ÎN TIMP CE DE CUMPĂRARE.

Cum să Utilizați Cerneală Compatibil pentru EP Imprimante?

1. Porniți imprimanta și așteptați până când acesta trece prin procesul de configurare și imprimanta se oprește capul în mișcare.

2. Apăsați "Setup", butonul de pe imprimantă pad de control. Naviga prin meniu până când va fi evidențiat "de Întreținere" opțiune. Selectați "Întreținere" și apoi selectați "Cerneală de înlocuire."

3. Până când deschideți capacul imprimantei pe deplin pentru a accesa imprimanta de interior, și apoi ridicați capacul cartușului de acces la cartușe de imprimantă.

4. Apăsați filă mic de la capătul cartușului doriți să-l înlocuiți cu cartuș de cerneală compatibil și trageți cartușul de suportul cartușului. Notă de poziționare a cartușului ca să-l eliminați.

5. Scoateți mici de plastic fila de siguranță pe partea de jos a compatibil cartuș și apoi aluneca-l în suportul de cartuș. Asigurați-vă că acesta este orientat în aceeași direcție ca și eliminat cartuș. La electric mic cip pe la sfârșitul sau pe fundul cartușului ar trebui să arate spre partea din spate a imprimantei atunci când inferioară a cartușului în loc. Nu va fi un sunet de clic ca cartuș ajunge la plasarea corecta poziția.

6. Închideți capacul cartușului și apoi închideți capacul imprimantei. Așteptați aproximativ 2 1/2 minute pentru ca imprimanta să se întoarcă imprimanta cap t o poziția gata, și cu prim-cartuș pentru utilizare înainte de imprimare.

Transport

I. Am expediat în întreaga Lume (unele țări și APO/FPO excluse).

Vă rugăm să asigurați-vă că aveți corect adresa de livrare pe checkout. Am doar nava a confirmat pentru adrese. Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.

II.Articolele vor fi expediate prin poștă aeriană din China în decurs de 1 până la 3 zile lucrătoare de la primirea de plată

(cu excepția week-end și în zilele de sărbători oficiale) plumb-timpul va avea 10-25 zile lucrătoare, în funcție de eficiența de oficiul poștal local.

Vă rugăm să amabilitate fi un pic pacient și să ne contactați dacă elementul nu a fost primit după 25 de zile lucrătoare.

III.Servicii de transport maritim oferite de către EMS,DHL, Fedex,UPS sau alte curierat este, de asemenea, disponibile aici pentru nevoi urgente.

Vă rugăm să ne e-mail dacă este necesar.

Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau costul de transport maritim. Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.

Reveni și Politica de Rambursare

Facem conforme cu 30 de zile banii înapoi de garantare. Dacă ați schimbat mintea ta ,puteți returna nedeschise și articole neutilizate înapoi la noi pentru o rambursare completă. Vă rugăm să rețineți Cumpărătorul trebuie să plătească pentru taxele poștale de returnare.Dacă elementele sunt folosite și deschis, ne rezervam dreptul de a refuza cererea de rambursare. Dacă 30 de zile au trecut, clientul este obligat să contactați ModernTrade.news service pentru asistență suplimentară.

Vă rugăm să nu posta nimic înapoi înainte de contactul nostru ModernTrade.news primul serviciu. Veți obține o referință unic Nr. (pentru a fi pus pe parcela)necesare pentru recunoașterea bunurilor returnate, precum și accelerarea procesului de rezolvare a problemei. Dovada de a posta ar trebui să fie întotdeauna obținute ,ne rezervăm dreptul de a nu emite o rambursare în cazul în care cumpărătorul nu respectă politica noastră de returnare.

Ne-ar dori să informeze toți cumpărătorii care ne-am angajat la satisfication de clienții noștri și încearcă să ofere cel mai bun nivel de serviciu. Dacă elementul sosește și nu funcționează bine, vă rugăm să ne contactați prin e-mail în cel mai scurt timp.


 • Compatibil Marca: Epson
 • Numărul De Model: CE-1431
 • Nume De Brand: MOD DE CERNEALĂ
 • Ambalarea În Vrac: Da
 • culoare: C,K,M,Y
 • Caracteristică: Compatibil
 • Cartuș de Stare: Plin
 • Tip: cartuș de cerneală
 • Colorate: Da

Etichete: cartuș de cerneală, compatibil cartuș de cerneală, cartușe compatibile, Ieftine cartuș de cerneală, De înaltă Calitate compatibil cartuș de cerneală, China cartușe compatibile Furnizori.

Ați putea dori, de asemenea