Plexiglas Camera de Izolare Pentru Auto Explozie de Sticlă de Dimensiuni Medii - truc magic,accesorii,pusti,prop

38.09lei 40.95lei

  • Dimensiunea Pachetului: 49cm x 28cm x 28cm (19.29in x 11.02in x 11.02in)
  • Tip De Unitate: bucata
  • Greutate Pachet: 0.6kg (1.32lb.)

Plexiglas Camera De Izolare Pentru Auto Explozie De Sticlă De Dimensiuni Medii

Acest Plexiglas camera de izolare este special pentru truc Auto Explozie de Sticlă-Mediu Sticla de Bere, Midium Cristal Sticla de Bere, Mici și Bere la Pahar(nu inclusiv un Mare Ulcior de Apă)

Este un partener și protector atunci când faci explozie truc și de a te ține în siguranță sau să nu rănesc pe nimeni din jurul tău.

Când ai Plexiglas camera de izolare, de care este despărțit în 2 părți.

O parte este de cele patru părți legate togethter cu fiecare piese de transparet casete.(pentru transport motiv)

O parte este o parte singur.

Aveți nevoie pentru a le asambla împreună cu benzi transparente de unul singur.

Dimensiuni:22cm*15cm*22cm

Pentru cumpărător de Lectură:

Produse Wa rni ng: 1. Vă rugăm să cereți pentru explaination vide o pentru a articolelor comandate. 2. Produsul nu include Bateria pentru transport compa ny nu permite pentru a navei. 3. Truc Magic este mestery, gimmick-ai primit nu ai sonda. Puteți cere pentru video înainte de a vă obligă

Shipme nt:

1. Atunci când yo u a plasa o comandă, vă rugăm să alegeți o metodă de livrare și să plătească pentru comanda, inclusiv taxa de transport. (Cele mai multe elemente sunt transport gratuit, nu este nevoie să plătească pentru taxa de transport maritim în acest fel). Vom trimite articole în termen de 2 zile lucrătoare după ce plata dvs. este finalizată.

2. Nu putem garanta timpul de livrare la toate transporturile internaționale din cauza diferențelor în vamă ori de compensare în țări individuale, care pot afecta cât de repede produsul este inspectat.

3. Vă rugăm să rețineți că cumpărătorii sunt responsabili pentru toate taxele vamale suplimentare, comisioanele, taxele și impozitele pentru importul în țara dumneavoastră. Aceste taxe suplimentare pot fi colectate în timpul de livrare.

4. Nu vom rambursa taxele de transport pentru transporturile refuzat. Costul de transport nu include taxe de import, și cumpărătorii sunt responsabili pentru plata taxelor vamale.

Paym orl:

Acceptam orice plată pe care doriți, puteți să ne contactați în primul rând, atunci când doriți să utilizați alte plăți.

Se întoarce:

Vom face noastre cele mai bune pentru a servi clienții noștri cel mai bun pe care putem.

1. Va vom returna dacă se întoarcă la elementele în termen de 3 zile de la primirea elementelor pentru orice motiv, fără nici un prejudiciu sau pierdut. Și cumpărătorul ar trebui să fie responsabil pentru taxele de transport pentru returnarea produselor.

2. Toate gimmick trimite vor fi inspectate de către noi înșine, unul câte unul, așa că, dacă orice problemă, vă rugăm să ne furnizați orice dovezi (foto sau video), după ce ne-am examina, va trimite un nou truc pentru tine. (cel mai mult timp, nu este gimmick problema, e cumpărătorul nu știu cum să-l joace)

Feedback-Ul Și Litigii:

1. Elementele pe care le-a primit cu orice probleme, vă rugăm să ne contactați în primul rând, va slove pentru tine, nu se deschide dispute.

2. Ta sinceră și directă feedback-ul și evaluări sunt foarte importante pentru noi! Aceasta arată cât de sincer și de ajutor suntem, și-l ajută să se stabilească noastre la rang de aici, de la Alibaba.

3. Am nevoie de plângeri și dispute foarte în serios, și vom lua fiecare acțiune în termen de motiv pentru a rezolva reclamația dumneavoastră înainte de a posta feedback-ul dumneavoastră.


  • Performanța Forma: Magia De Scenă
  • Caracteristici: Profesionale,Etapa
  • Gen: Unisex
  • Material: Plastic
  • Nume De Brand: doo-wops
  • Tip: Variate Prop
  • Intervalul De Vârstă: Adulti

Etichete: Trucuri Magice, truc magic, trucuri magice accesorii, Ieftine trucuri magice, De înaltă Calitate truc de magie, China trucuri magice Furnizori de accesorii.

Ați putea dori, de asemenea