10buc/lot 50x2.5x10mm metal discuri de tăiere ,Discuri Abrazive pentru metal instrumente de tăiere. pentru 50 KG de tăiere de metal fierăstrău circular

71.28lei

  • Greutate Pachet: 0.5kg (1.10lb.)
  • Tip De Unitate: mulțime (10 bucati/lot)
  • Dimensiunea Pachetului: 10cm x 10cm x 7cm (3.94in x 3.94in x 2.76in)

10buc/lot 50x2.5x10mm metal discuri de tăiere ,Discuri Abrazive pentru metal instrumente de tăiere. pentru 50 KG de tăiere de metal fierăstrău circular

Foarte rapid de tăiere!

diamond disc de tăiere

diamant tăiere roți

instrumente abrazive

Dimensiune Specifică:

Outter diametru: 50mm

Mai presus dimensiune: 10mm

Disc grosime: 2.5 mm

Plus miez de fier și cu față - verso plasa din fibra de sticla.

Lista de produse:

10 buc de 50x2.5x10mm discuri de tăiere

Imagini De Produs:

Livrare:

Când plasați o comandă, vă rugăm să alegeți o metodă de livrare și să plătească pentru comanda, inclusiv taxa de transport. Vom trimite articole în termen de 5 zile lucrătoare după ce plata dvs. este finalizată.

Noi nu uarantee timpul de livrare cu privire la toate transporturile internaționale ca urmare a diferențelor în vamă ori de compensare în țări individuale, care pot afecta cât de repede produsul este inspectat. Vă rugăm să rețineți că cumpărătorii sunt responsabili pentru toate taxele vamale suplimentare, de brokeraj, comisioane, drepturi și taxe de import în țara dumneavoastră. Aceste taxe suplimentare pot fi colectate în timpul de livrare. Nu vom rambursa taxele de transport pentru transporturile refuzat.

Costul de transport nu include taxe de import, și cumpărătorii sunt responsabili pentru plata taxelor vamale.

Se întoarce:

Vom face noastre cele mai bune pentru a servi clienții noștri cel mai bun pe care putem.

Va vom returna dacă vă întoarceți elemente în termen de 15 zile de la primirea elementelor pentru orice motiv. Cu toate acestea, cumpărătorul ar trebui să asigurați-vă că produsele returnate sunt în condiții inițiale. În cazul în care produsele sunt deteriorate sau pierdute, atunci când acestea sunt returnate, cumpărătorul va fi responsabil pentru astfel de daune sau pierderi, și nu vom oferi cumpărătorului o rambursare completă. Cumpărătorul ar trebui să încercați pentru a depune o cerere cu compania de logistică pentru a recupera costul de deteriorare sau pierdere.

Cumpărătorul va fi responsabil pentru taxele de transport pentru returnarea produselor.

Garanție Și Întreținere:

Oferim înlocuirea gratuită de 1 lună. Cumpărătorii pot solicita pentru o înlocuire în termen de 15 zile de la primirea produsului . Cumpărătorul trebuie să returneze produsul în condiții inițiale pentru noi și ar trebui să suporte costurile de transport pentru retur.

Oferim, de asemenea, întreținere de 12 luni. Cumpărătorul trebuie să returneze produsul în condiții inițiale pentru noi și ar trebui să suporte costurile de transport pentru retur. Dacă orice parte este necesar să fie înlocuit, cumpărătorul ar trebui să plătească, de asemenea, pentru costurile de părți să fie înlocuit.

Înainte de a returna produsele, vă rugăm să confirmați adresa de returnare și metoda de logistică cu noi. Dupa ce da elementele la compania de logistică, vă rugăm să ne trimiteți numărul de urmărire. De indata ce vom primi elementele, vom repara sau le schimb URGENT.

Feedback-ul:

Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi. Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii.

Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ. Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme și pentru a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.


  • Numărul De Model: 50x2.5x10mm
  • Nume De Brand: HKUQ
  • Dimensiune: 50x2.5x10mm
  • DIY Consumabile: Pentru prelucrarea metalelor
  • Material: Rășină
  • Abrazive De Granulatii: 35
  • Utilizare: Metal discuri de tăiere

Etichete: instrumente de lutier, disc de tăiere, disc ambreiaj, Scule ieftine lutier, De înaltă Calitate, disc de tăiere, China disc ambreiaj Furnizori.

Ați putea dori, de asemenea