Plat din oțel inoxidabil și uluc electric tavă, de bună calitate canelate electric, tigăi de prăjit pret de fabrica vanzare directa

907.43lei 965.35lei

 • Tip De Unitate: bucata
 • Dimensiunea Pachetului: 75cm x 52cm x 25cm (29.53in x 20.47in x 9.84in)
 • Greutate Pachet: 32.0kg (70.55lb.)

Caietul de sarcini:

Tip Model: OT-822

Dimensiune: 730 * 500 * 230 mm

Putere: 220v/50hz

Putere: 4.2 kw

Net greutate: 31.6 kg

De uluc și de tip plat

orientările

1. Termostatul este situat în cuptor, dublu aragaz control al temperaturii pentru fiecare parte a, poate fi utilizat singur, în partea stângă a suprafeței de temperatură termostat de control pe partea stângă a vasului, pe partea dreapta a pan suprafață de temperatură termostat de control dreapta.

2. Conectați sursa de alimentare, ledul verde este aprins, alimentarea cu curent a cuptorului, atâta timp cât sensul acelor de ceasornic de rotație termostat respectiv, temperatura necesară pe timp, indicatorul luminos de culoare roșie, cuptor temperatura a început să crească. Atunci când temperatura din cuptor este de până la temperatura necesară, arde lumina roșie și opri cuptor de încălzire în acest moment. Atunci când temperatura a scăzut ușor, termostat automat pornit, ledul roșu este aprins, a început să lucreze din nou, tub de încălzire electrică de creștere a temperaturii, astfel încât repetate de ciclu, în scopul de a menține temperatura în intervalul stabilit de constanta.

3. În funcție de diferite producția de alimente, pentru a regla temperatura necesară, se poate face producția de alimente pentru a obține efectul ideal.

Mi-montarea

1. Dacă există daune de sârmă moale de alimentare, pentru a evita pericolul, trebuie să de către producător sau de departamentul de întreținere sau similare profesioniști să se schimbe.

2. Acest dispozitiv UTILIZEAZĂ tensiune trebuie să fie aceeași cu tensiunea nominală.

3. Utilizatorul ar trebui să fie în apropierea echipamentului dispozitiv destul de dozare de la comutatorul de alimentare sau comutator de aer.

4. În spatele acestui echipament de împământare bolt, cererea a nu mai puțin de 2,5, atunci când instalarea a fost firul de cupru pentru a îndeplini cerințele de siguranță de încredere conexiune la sol.

5. Înainte de utilizare ar trebui să verificați cablajul prezența pe liber, tensiunea este corectă, dacă de protecție legătură la pământ este de încredere.

6. Acest produs nu se poate folosi spray cu apă pentru a curăța.

curățare și întreținere

1, atunci când de curățare și întreținere, ar trebui să taie puterea și pentru a preveni accidentele.

2, mașina în curățare, nu folosiți ustensile metalice, doar cu o spatulă sau o cârpă fel de material moale de curățare, pentru a preveni deteriorarea suprafeței.

În fiecare zi după locul de muncă, utilizați o cârpă moale pentru a șterge o zonă pentru grătar, păstrați aparatul de frumos, curat sănătate.

Alte Plata: Paypal/Western union/TT


 • Tip Wok: Nu Lampblack
 • Tip: Tigăi
 • Numărul De Model: OT-822
 • certificare: CE / UE,CIQ
 • Tip De Metal: Din Oțel Inoxidabil
 • Capac Vas De Tip: Fără Acoperire Oală
 • de acoperire oală: no
 • Caracteristică: Eco-Friendly,Aprovizionat
 • Tigăi Tip: Tigăi & Grill Tigăi
 • Material: Din Oțel Inoxidabil

Etichete: tavă pan, oțel vinde, oțel copac, Ieftine tavă pan, De înaltă Calitate din oțel vinde, China steel copac Furnizori.

Ați putea dori, de asemenea