Seria T2521-T2524 de înlocuire a cartușului de cerneală cu chips-uri și cerneală, gata de utilizat,5 seturi de mult

141.54lei 160.85lei

 • Dimensiunea Pachetului: 18cm x 15cm x 12cm (7.09in x 5.91in x 4.72in)
 • Tip De Unitate: (20 piese/lot)
 • Greutate Pachet: 0.85kg (1.87lb.)

5Sets de 20 Pack T2521-T2524 BK/ C / M / Y Compatibil Cartuș de Cerneală

Pachetul Include:

5 x Negru Cartuș de Cerneală Compatibil cu cip pentru T2521 BK(12,5 ML)

5 x Cyan De ble Cartuș de Cerneală cu cip pentru T2522 C(8.5 ML)

5 x Magenta De ble Cartuș de Cerneală cu cip pentru T2523 M(8.5 ML)

5 x Galben De ble Cartuș de Cerneală cu cip pentru T2524 Y(8.5 ML)

*** Diferite cartuș de coduri pentru acelasi model de imprimantă în diferite domenii,vă rugăm să verificați cartușul de imprimare coduri de cartuse originale inainte de a cumpara. Cartuș cod prevalează în timp ce de transport maritim.Multumesc.

Amesteca ordine, în aceeași serie a acceptat.Cartuș de coduri prevala în timp ce de cumpărare.

Dacă sunteți Europene Utilizatori,vă rugăm să consultați follwoing link-ul pentru T2701 T2711 SERIE.

Potrivit Modelele de Imprimantă: Pentru Epson WorkForce WF-3620/WF-3640/WF-7610/WF-7620 (AUS)

Cu Privire Pachet:

Sac de Plastic+fără cutie

(vândute în mod individual pachete sigilate )

Caseta de alb, culoare neutra cutie, Clientul propria cutie de brand sunt de asemenea disponibile,

vă rugăm să lăsați-mi un mesaj. Prețul este diferit!

Pozele postate numai pentru referință,obiectul nostru de produse disponibile.

Cum să Utilizați Cerneală Compatibil pentru Imprimantele Epson?

1. Porniți imprimanta și așteptați până când acesta trece prin procesul de configurare și imprimanta se oprește capul în mișcare.

2. Apăsați "Setup", butonul de pe imprimantă pad de control. Naviga prin meniu până când va fi evidențiat "de Întreținere" opțiune. Selectați "Întreținere" și apoi selectați "Cerneală de înlocuire."

3. Până când deschideți capacul imprimantei pe deplin pentru a accesa imprimanta de interior, și apoi ridicați capacul cartușului de acces la cartușe de imprimantă.

4. Apăsați filă mic de la capătul cartușului doriți să-l înlocuiți cu cartuș de cerneală compatibil și trageți cartușul de suportul cartușului. Notă de poziționare a cartușului ca să-l eliminați.

5. Scoateți mici de plastic fila de siguranță pe partea de jos a compatibil cartuș și apoi aluneca-l în suportul de cartuș. Asigurați-vă că acesta este orientat în aceeași direcție ca și eliminat cartuș. La electric mic cip pe la sfârșitul sau pe fundul cartușului ar trebui să arate spre partea din spate a imprimantei atunci când inferioară a cartușului în loc. Nu va fi un sunet de clic ca cartuș ajunge la plasarea corecta poziția.

6. Închideți capacul cartușului și apoi închideți capacul imprimantei. Așteptați aproximativ 2 1/2 minute pentru ca imprimanta să se întoarcă imprimanta cap t o poziția gata, și cu prim-cartuș pentru utilizare înainte de imprimare.

Transport

I. Am expediat în întreaga Lume (unele țări și APO/FPO excluse).

Vă rugăm să asigurați-vă că aveți corect adresa de livrare pe checkout. Am doar nava a confirmat pentru adrese. Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.

II.Articolele vor fi expediate prin poștă aeriană din China în decurs de 1 până la 3 zile lucrătoare de la primirea de plată

(cu excepția week-end și în zilele de sărbători oficiale) plumb-timpul va avea 10-25 zile lucrătoare, în funcție de eficiența de oficiul poștal local.

Vă rugăm să amabilitate fi un pic pacient și să ne contactați dacă elementul nu a fost primit după 25 de zile lucrătoare.

III.Servicii de transport maritim oferite de către EMS,DHL, Fedex,UPS sau alte curierat este, de asemenea, disponibile aici pentru nevoi urgente.

Vă rugăm să ne e-mail dacă este necesar.

Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau costul de transport maritim. Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.

Reveni și Politica de Rambursare

Facem conforme cu 30 de zile banii înapoi de garantare. Dacă ați schimbat mintea ta ,puteți returna nedeschise și articole neutilizate înapoi la noi pentru o rambursare completă. Vă rugăm să rețineți Cumpărătorul trebuie să plătească pentru taxele poștale de returnare.Dacă elementele sunt folosite și deschis, ne rezervam dreptul de a refuza cererea de rambursare. Dacă 30 de zile au trecut, clientul este obligat să contactați ModernTrade.news service pentru asistență suplimentară.

Vă rugăm să nu posta nimic înapoi înainte de contactul nostru ModernTrade.news primul serviciu. Veți obține o referință unic Nr. (pentru a fi pus pe parcela)necesare pentru recunoașterea bunurilor returnate, precum și accelerarea procesului de rezolvare a problemei. Dovada de a posta ar trebui să fie întotdeauna obținute ,ne rezervăm dreptul de a nu emite o rambursare în cazul în care cumpărătorul nu respectă politica noastră de returnare.

Ne-ar dori să informeze toți cumpărătorii care ne-am angajat la satisfication de clienții noștri și încearcă să ofere cel mai bun nivel de serviciu. Dacă elementul sosește și nu funcționează bine, vă rugăm să ne contactați prin e-mail în cel mai scurt timp.


 • culoare: C,M,Y,K
 • Colorate: Da
 • Numărul De Model: T2521-T2524
 • Nume De Brand: MOD DE CERNEALĂ
 • Compatibil Marca: Epson
 • Cartuș de Stare: Plin
 • Tip: cartuș de cerneală
 • Caracteristică: Compatibil
 • Ambalarea În Vrac: Da

Etichete: cartuș de cerneală, cartuș de înlocuire, cartuș de cerneală, Ieftine cartuș de cerneală, De înaltă Calitate cartuș de înlocuire, China cartuș de cerneală Furnizori.

Ați putea dori, de asemenea