Motocicleta Metal CROM, LED de semnalizare Indicator pentru Yamaha V-Star V-Max Road Star Roadliner Cruiser Chopper Bobber Cafe Racer

47.99lei 53.30lei

  • Greutate Pachet: 0.11kg (0.24lb.)
  • Dimensiunea Pachetului: 10cm x 5cm x 5cm (3.94in x 1.97in x 1.97in)
  • Tip De Unitate: Pereche

CHROME PIESE LED-uri de semnalizare pentru Yamaha V-Star V-Max RoadStar Roadliner

Stare: 100% De Brand Nou

Cantitate: 1 pereche (Stânga și Dreapta)

Culoare: Amber

Tensiune: 12V

Surub dimensiune: 8mm

Se potrivesc: cele Mai multe dintre Yamaha Crucisator / Chopper / Touring

De instalare poate varia și necesită modificări. Vă rugăm să verificați dimensiunea înainte de a cumpăra.

Feedback-ul:

Apreciem feedback-ul dumneavoastră pozitiv. Dacă aveți orice întrebări cu element vă rugăm să trimiteți e-mail-ne înainte de a părăsi feedback-ul. Vom încerca noastre cele mai bune pentru a face un cumpărător mulțumit.

Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport. Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului. Vă rugăm să verificați cu biroul vamal de țară pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare/cumpărare.

vă rugăm să verificați acest Produs Descriere-vă cu atenție la acest fittment , nu cumpara un elemente greșit; vă rugăm să asigurați-vă că lăsați-ne adresa este corectă ; vă rugăm să înțelegeți acest lucru timp de transport maritim , acest lucru este pentru transportul maritim internațional , acest transport va dura mai mult decât la nivel local ,trebuie să fie foarte pacient ; vă Rugăm să ne contactați dacă orice transport de daune, a pierdut, articol cu defecte cu unele imagine , nu este nevoie pentru a deschide un litigiu în mod direct , vă puteți simți liber să ne contactați . vă mulțumesc pentru cooperare.vă mulțumesc în avans .


  • Tip De Element: Lumina de semnalizare
  • Tip De Material: Metal
  • Nume De Brand: MAIZHI

Etichete: indicator led, indicator de semnalizare, indicator led motocicleta, Ieftine indicator led, De înaltă Calitate de indicator de semnalizare, China indicator led motocicleta Furnizori.

Ați putea dori, de asemenea