Mare LCD Digital Termometru Electronic Higrometru Bucătărie Acasă Temperatură Umiditate Metru Cameră de Interior, Vreme Postul de Tester

26.95lei 31.70lei

  • Greutate Pachet: 0.18kg (0.40lb.)
  • Tip De Unitate: bucata
  • Dimensiunea Pachetului: 15cm x 10cm x 4cm (5.91in x 3.94in x 1.57in)

Mare LCD Digital Termometru Electronic Higrometru Bucătărie Acasă Temperatură Umiditate Metru Cameră de Interior, Vreme Postul de Tester

Termometru ~Higrometru Manual

Interval de temperatură: 0 ° C~50 ° C 32C~122F

Rezolutie: 0,1 C Acuratete: 1C

Interval de umiditate: 10%RH~98%RH Precizie: 60%±5%

Celsius Fahrenheit Conversie: C/F

MAX/MIN buton: Display maxim / minim

Temperatura sau elimina umiditate , maxim /de minim/de temperatură și umiditate înregistrări.

În stare normală, potrivit MAX/MIN-cheie pentru a comuta arătat cea mai mare,minim,valoarea curentului de temperatură și umiditate. În MAX sau MIN afișează starea, fără butoane automat după 8 secunde pentru a reveni la temperatura curentă și umiditatea de afișare. Maximă/minimă temperatură înregistrate umiditate îndepărtare, in MAX sau MIN de stat , țineți apăsat butonul MAX/MIN buton 2 secunde clară a arăta cel mai mare/ cel mai scăzut de umiditate, și a reveni la temperatura curentă și umiditatea de afișare.

Butonul RESET : clear reset.

Fixați aparatul pe perete sau pe un loc pe desktop.

Utilizarea produsului o (1.5 V) baterii AAA(Nu sunt Incluse)

Font neclare, vă rugăm să înlocuiți bateria ,și

Pattention la protecția mediului.

*C model cu 1,5 metri de temperatură și umiditate linie de detectare

Pachetul Inclus:

HTC-Termometru 5 *1

Manual de limba engleză*1

Livrare: Cand plasati o comanda,va vom trimite articole în termen de 3 zile lucrătoare după ce plata dvs. este finalizată. Nu putem garanta timpul de livrare la toate transporturile internaționale din cauza diferențelor în vamă ori de compensare în țări individuale, care pot afecta cât de repede produsul este inspectat. Vă rugăm să rețineți că cumpărătorii sunt responsabili pentru toate taxele vamale suplimentare, de brokeraj, comisioane, drepturi și taxe de import în țara dumneavoastră. Aceste taxe suplimentare pot fi colectate în timpul de livrare. Nu vom rambursa taxele de transport pentru transporturile refuzat de Garanție și Întreținere: oferim 15 zile de înlocuire gratuită. Cumpărătorii pot solicita pentru o înlocuire în termen de 7 zile de la primirea produsului. Cumpărătorul trebuie să returneze produsul în condiții inițiale pentru noi și ar trebui să suporte costurile de transport pentru retur. Feedback-ul: satisfacția Dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi. Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii. Cel Mai Important!!! Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ.


  • Tip: Termometre De Uz Casnic
  • Termometru Tip: Digital
  • Nume De Brand: KTJ
  • Tip De Produs: Temperatura Umiditate Metri
  • Material: Plastic
  • Termometru De Utilizare: Bucatarie Termometre
  • Numărul De Model: HTC-5

Etichete: acasă higrometru, temperatura camerei metru, termometru de bucatarie digital, Ieftin casa higrometru, De înaltă Calitate, la temperatura camerei metru, China digital termometru de bucatarie Furnizori.

Ați putea dori, de asemenea