3.7 V 2500mAH 405470 polimer litiu-ion / Li-ion de putere banca MP4 tablet pc telefon mobil difuzor

32.90lei 43.84lei

  • Dimensiunea Pachetului: 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
  • Greutate Pachet: 0.12kg (0.26lb.)
  • Tip De Unitate: bucata

Buna ziua, suntem toate bateriile au o dimensiune personalizată,

dacă aveți nevoie pentru a personaliza dimensiunea bateriei,

contactati-ne, putem personaliza în funcție de cerințele dumneavoastră.multumesc

Caietul de sarcini :

Nr.

Descriere

Caietul de sarcini

Remarca

1

Model De Baterie

405470

Personalizate

2

Capacitatea Minimă

2500mAH

0,2 C

3

Capacitatea Nominală

2500mAH

0,2 C

4

Tensiune Nominală

3.7 v

5

Supra-taxa potect tensiune

4.281.0.v

6

Pe de descărcare de gestiune a proteja tensiune

4.281.0.v

7

Temperatura de depozitare

-535c

un an

8

Max continua curent de descărcare de gestiune

1.0 C

9

Max curent de încărcare

1.0 C

Bateria este prevăzută cu o placă de protecție, care are funcții de prevenire peste încărcare, peste de descărcare, supra-curent, scurt-circuit, etc..

Acest produs este în principal aplicabilă mobile de alimentare de urgență, MP3, boxe mobile, microfoane, Navigator (GPS), telefoane mobile, jucării și alte dispozitive electronice.

Protecția bord a parametrilor

De lucru curent: 1.5 a

De limitare a curentului de protecție: 2~3A

Peste limita de taxare: 4.2+/-0.05 V

Pe de descărcare de gestiune limita de presiune: 2.9+/-0.10 V

* capacitatea efectivă de placă de protecție este puțin mai mică decât capacitatea nominală a electrice de bază datorită peste de descărcare de gestiune de protecție placă.

Păstra în depozit

În scopul de a asigura baterie pentru a menține nivelul capacității, propus a bateriei și bateria -20~35 ° C de Depozitare, umiditate scăzută, fără gaze corozive condiții de Baterie pentru a evita înaltă temperatură sau umiditate ridicată depozitare, în caz contrar aceasta va duce la scurgeri ale bateriei, rugina, și capacitatea scăzută. Depozitarea pe termen lung va duce probabil la o reducere a capacității bateriei și bateria, și nevoia de 1-3 Un ciclu de încărcare / Descărcare pentru a obține maxim de descărcare de gestiune de capacitate. Bateria trebuie să fie încărcată și descărcată o dată la trei luni.

Avertisment: taxare Inversă nu este permis, acumulatorul trebuie să fie conectat în conformitate cu polaritatea corect, și nu poate fi inversat. Scurt-circuit nu este permisă, în caz contrar aceasta va duce la deteriorarea permanentă. Acumulatorul nu poate fi folosit în condiții-limită, cum ar fi: temperatura limită, deep cycle, extreme de încărcare de peste si peste de descărcare de gestiune. Depozitați bateria într-un loc răcoros, uscat. Dacă un număr mare de baterii sunt stocate sau transportate, bateria trebuie să fie pus în primul loc. Nu direct la baterie lipire. Dacă bateria apare zgomot, temperatură ridicată, de scurgere și alte situații anormale, vă rugăm să încetați imediat utilizarea. Nu pune în foc sau încercați să dezasamblați bateria. Bateria se poate arde sau de a produce substanțe nocive. Nu este permis să folosiți baterii vechi sau de a folosi jumătate din bateria cu o baterie nouă, în caz contrar acesta va fi o descărcare de gestiune. Carcasă exterioară și manta exterioară tub pentru a scoate bateria. Bateria nu este permis să fie pus în apă.

Probleme au nevoie de atenție Bateria trebuie să fie încărcată complet înainte de utilizare. Metoda de încărcare în conformitate cu specificațiile tehnice ale noastre. Taxa corespunzătoare folosind încărcătorul. Bateria ar trebui să evite utilizarea de sigilat, ar trebui să ofere ventilație corespunzătoare dispozitivului, în caz contrar bateria se poate produce hidrogen, în cazul din punct de aprindere va duce la explozie. Nu încerca să fii baterie de separare sau urs de extrudare și de coliziune, poate provoca bateria febră, senzație de arsură din electrolit alcalin va deteriora pielea și ochii poate mânca, de asemenea, haine. Bateria ar trebui să fie ținute departe de copil, în caz de înghițire, contactați imediat medicul să se ocupe. Atunci când acumulatorul nu este folosit, acesta ar trebui să fie eliminate de pe dispozitiv. Atunci când utilizați mai întâi de o baterie nouă sau depozitarea pe termen lung de utilizare, înainte de a fi nevoie să fie umplute cu energie electrică. Atunci când bateria este fierbinte, nu-l atingeți până când se răcește. Atunci când bateria este folosit, se constată că energia ar trebui să fie oprit atunci când de energie este scăzut, astfel încât să se evite pe de descărcare de gestiune.


  • Nume De Brand: Litru de energie a bateriei
  • Capacitate Nominală: 2500mAh
  • Pachet: No
  • Numărul De Model: 405470
  • Tip: Li-polimer
  • Capacitatea Bateriei: 2500mAh
  • Dimensiune: Prismatic

Etichete: 3.7 v 2500mah, baterie pentru tableta pc, li-ion baterie pentru tableta, Ieftine 3.7 v 2500mah, Baterie de înaltă Calitate pentru tablet pc, China li-ion baterie pentru tableta Furnizori.

Ați putea dori, de asemenea