NE NOUĂ Tastatură PENTRU SONY SVF11 SVF11N14SCP SVF11N15SCP SVF11N15SCS tastatura laptop

83.42lei 89.70lei

  • Tip De Unitate: bucata
  • Dimensiunea Pachetului: 40cm x 15cm x 5cm (15.75in x 5.91in x 1.97in)
  • Greutate Pachet: 0.3kg (0.66lb.)

Stimate client,eu sunt bucuros că pot alege produsele noastre. Sperăm că vă putem oferi cele mai bune produse de calitate și servicii cele mai perfecte pentru a vă ajuta să vă rezolvați problema.

NOTĂ: Toate tastaturile noastre sunt pentru un anumit tip de calculator, trebuie să verificați dumneavoastră de cumpărare, atunci când verificați imaginea fizică a legăturii noastre. Nu te putem ajuta cu pierderea în cazul în care modelul este potrivită pentru client.

Toate tastaturile noastre sunt de brand nou nefolosit tastaturi. Pentru a preveni deteriorarea produsului în timpul transportului,vom folosi materiale de ambalare pentru pachetul produsului.

Singur pachet:

Ambalarea în vrac:

Toate produsele noastre de garanție pentru trei luni, produs în timpul perioadei de garanție avem orice întrebări ne pot ajuta să înlocuiască produsele noi (cu excepția celor provocate de om daune)

Dacă aveți orice probleme cu tastatura, vă rugăm să ne contactați cât mai curând posibil, ne va ajuta imediat sa ai de-a face cu problema ta.

Noi oferim următoarele modalități de servicii logistice:

Numele de logistica de Transport timp de căutare site-ul

China Post Aer Înregistrat Mail 20-90days www.17track.net

10-30 zile www.17track.net

10-30 zile www.ems.com.cn

7-20zile www.dhl.com

7-20zile www.fedex.com

7-20zile www.ups.com

7-20zile www.tnt.com


  • Compatibil Marca: SONY
  • Standard: NE-Standard
  • Numărul De Model: SVF11

Etichete: Tastatura Laptop, tastatura sony, sony keyboard, Tastatura laptop ieftin, De înaltă Calitate, keyboard sony, China sony keyboard Furnizori.

Ați putea dori, de asemenea