YAG F-theta Lentile de Scanare cu Laser Marcare Mașină cu 200*200 mm Câmp de Scanare

844.68lei

 • Dimensiunea Pachetului: 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
 • Tip De Unitate: bucata
 • Greutate Pachet: 1.0kg (2.20lb.)

200*200 mm Câmp de Scanare Znse Material

Laser F-theta Obiectiv

Descriere Produs

Câmp de scanare: 200*200mm

Caracteristică:

a) lentila De scanare este optimizat pentru a oferi un teren plat imagine cu difracție limitată în dimensiunea la fața locului în microni scară de-a lungul întregului câmp de scanare.

b) imaginea domeniul înălțime este aproape direct proporțional cu unghi de scanare. De obicei, liniaritatea f-theta distorsiune este păstrat mai puțin de 1%, fără software de corecție pentru a asigura un minim de distorsiuni. Mare transmisive AR strat este acoperit pe lentila elemente de suprafață pentru a asigura o pierdere minimă de putere și, prin urmare, de a crește tranzitată.

c) scanare lentile sunt concepute cu un standard industrial M85*1 muntele filetare pentru a facilita obiectiv instalarea în mașină cu laser.

d) Pentru a se potrivi diferite standard muntele fir, muntele adaptoare sunt disponibile pentru ușurința de conversie.

e) cele Mai multe dintre produsele noastre sunt conforme cu RoHS dacă nu se precizează altfel.

f) Diafragma este setată la punctul central al X-Y oglindă în cazul a două axe sistem de scanare.

Detaliu caietul de sarcini: Partea i Nr MT-1064-205-330 Focus Lungime 330.0 mm Câmp de Scanare 205*205mm Dimensiunea la fața Locului 50.0 mm Pupila de Intrare 14.0 mm Max.Scanare Unghi 25.0°. Fir M85*1 M1-M2 Separare 20.0 mm WD 385.0 mm lungime de Undă 1064nm

Material

Singapore sau statele UNITE ale americii importat ZnSe material.

Cerere

Folosind pentru fibre (1064nm lungime de undă) de marcare cu laser și gravură sistem. Instalat pe Scaner Cap. Imagini Detaliate

Serviciile Noastre

F-theta obiectiv este de import ZnSe material de înaltă calitate.

1. Dacă obiectivul este deciduate în timp ce-ați primit, vă rugăm să ne informați pentru înlocuirea imediat.

2. Nici Zero și nici Artificial este deteriorat dincolo de garanție.

3. Obiectivul este consumble părți, decolorare, după o lungă perioadă de timp este normal. Ambalare Si Livrare

Informații Despre Companie

Despre NOI

Dongguan Mactron Technology Co., Ltd este un profesionist moderne Hi-Tech întreprindere, specializată în R&D, de fabricație, de marketing, de laser, tăiere cu laser și marcarea cu mașină cu laser și accesorii pentru mai mult de 10 ani.

Mactron domenii de aprovizionare includ: mașină de marcare cu laser, f-theta lentilă, raza laser exbander, scanner capul, modul cu laser Co2 Laser Tub laser co2 de alimentare,cu Laser Focalizare cu Laser, Reflector Oglindă, Apă Industrială Cooler Unitate de Control cu Laser Sistem Laser de Tăiere de Cap și alte accesorii etc.

Mactron de afaceri principiu: "de a Câștiga piață cu o tehnologie avansata, redound la client cu cele mai bune servicii"

1) de Calitate

Mactron Technology Co,.ltd a trecut ISO9001/2000 calitate certificationhe. Toate produsele noastre au Certificat CE, FDA de Certificat și Certificat RoHS.

2) Prețul

Eforturi pentru a îmbunătăți eficiența și a reduce costurile, am absolut predominanță în prețul de vânzare a produselor direct către utilizatorii finali de pe ModernTrade.news ca o fabrica .

3) Servicii

Internaționale custmer, oferim servicii profesionale de tehnician suport pe toate produsele noastre de Trademanager văita 24 de ore. Orice probleme cu privire la produse, noi vă va oferi instrucțiuni pas cu pas pentru tine.

4) Garanție Și Returnare

Suntem fericiți pentru a înlocui sau de a restitui banii și scopul de a rezolva rapid problemele clienților.Dacă sosirea mărfurilor defecte sau deteriorate, aveți 7 zile de la data primirii să ne contactați. Vă rugăm să furnizați dovezi pentru noi. Ca imagine,video și documente.Vom înlocui unul nou sau restituire, plin de bani!

5) Transport maritim

Cu profesionale de ambalare, pentru a evita deteriorarea, Am postat multe produse la nivel mondial în condiții de siguranță și de sunet, inclusiv statele UNITE ale americii, Europa, Europa de Est, America de Sud, Orientul Mijlociu și așa mai departe. după primirea avizului de plată, vom posta bunuri și să ofere airway bill numărul de on-line de urmărire în termen de 24 de ore, inclusiv week-end.

6) Feedback-ul

Ta satisfication și pozitiv feedbck este foarte important pentru noi. Dacă vă satisface cu produsele și serviciile noastre, vă rugăm să ne lăsați 5 Stele. Dacă aveți probleme, vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi orice feedback-ul negativ, am dori să încercați cele mai bune pentru a rezolva orice probleme pentru tine! Menține pentru lentile

Optica De Manipulare Si Curatare

1. Mare grijă trebuie să fie luate atunci când manipularea infraroșu optica. Vă rugăm să rețineți următoarele măsuri de precauție :

1) purtați Întotdeauna praf-deget liber pătuțuri sau cauciuc/latex mănuși atunci când manipulați optica. Murdărie și de ulei de pe piele pot contamina grav optica, provocând o majore de degradare de performanță.

2) nu utilizați instrumente pentru a manipula optica ... asta include penseta sau ponturi.

3) Întotdeauna loc optica furnizate de lentile de țesut de protecție.

4) nu așezați Niciodată optica de pe un hard sau suprafață aspră. Infraroșu optica poate fi ușor zgâriat.

5) Goale de aur sau de cupru goale nu ar trebui să fie curățate sau atins.

6) Toate materialele folosite pentru infraroșu optica sunt fragile, dacă monocristaline sau policristaline, mai mari sau mai fină. Ele nu sunt la fel de puternic ca de sticlă și nu va rezista procedurile utilizate în mod normal pe sticla optica.

2. Din cauza problemelor întâmpinate atunci când curățarea montat optica, este recomandat ca procedurile de curățare descrise aici să fie efectuate numai pe nemontate optic:

Pasul 1 - Curățare Ușoară pentru Lumina de Contaminare (praf, scame particule)


 • Numărul De Model: MT-1064-205-330
 • WD: 385.0 mm
 • Lungime de undă: 1064nm
 • Max.Unghi De Scanare: 25.0°.
 • Fir: M85*1
 • Nume De Brand: mactron
 • Pupila De Intrare: 14.0 mm
 • M1-M2 Separare: 20.0 mm
 • Câmp De Scanare: 205*205mm
 • Dimensiunea La Fața Locului: 50.0 mm
 • focus lungime : 330.0 mm

Etichete: lentila de scanare, scanarea cu laser, scanare marker, Ieftine lentila de scanare, Scanare de inalta Calitate cu laser, China scanare marker Furnizori.

Ați putea dori, de asemenea