DIYSECUR Impermeabil Auto Europeană Cadru de Înmatriculare din Spate a putea Vizualiza Camera de Rezervă + 4.3 inch LCD Monitor Auto Gratuit, Cablu Video

163.02lei 196.41lei

 • Tip De Unitate: bucata
 • Greutate Pachet: 1.0kg (2.20lb.)
 • Dimensiunea Pachetului: 60cm x 20cm x 10cm (23.62in x 7.87in x 3.94in)

4.3 Inch Pliabil LCD Display Auto retrovizoare Monitor

+ De Înmatriculare Camera Retrovizoare

+ 5 Metri Cablu Video

4.3 inch TFT LCD Mașina Înapoi Până Monitor cu 2 Intrare Video Pentru Vizualizare Spate Sistem

Două intrări sunt ambele intrari video, una pentru camera de mers inapoi, iar celălalt pentru alte echipamente video intrări, cum ar fi DVD video de intrare. Unitatea poate afișa doar o intrare video la un moment dat și dă prioritate la intrare video 1. În general, vă rugăm să conectați intrare video 1 camera video de mers înapoi, și de intrare 2 pentru echipamente video pentru divertisment.

Din camera de mers inapoi este conectat la masina ta e lămpii de marșarier cablu de alimentare, atunci când inversa auto, camera video pentru mers înapoi va fi alimentat. Și va afișa intrare video 1 al cărui semnal vine de la camera de mers inapoi. Când lăsați mașina rezervarea modul, camera de mers inapoi este oprit. Monitorul va comuta la intrare 2 display.

Camera:

Camera de mers inapoi cu CMOS de înaltă sensibilitate dispozitiv de imagistică, cu excelentă a imaginii capacități. PCB circuit cu extrem de durată lungă de viață, stabilitatea produsului de puternic. Produsul este lumină, și cu șoc, rezistenta la apa, temperaturi ridicate / scăzute și așa mai departe.

De înaltă definiție senzor CMOS și 170 grade unghi de vizualizare pe diagonală. Compatibilitate versatil poate fi conectat la orice tip de monitor. Potrivit pentru siguranță și securitate. Vreme-dovada și Appliacable pentru toate tipurile de vehcles. Ușor de instalare.

Cu acest produs, puteți să vă parcați mașina cu ușurință, rapid și în condiții de siguranță.Acesta va fi mult mai sigur pentru incepatori sau chiar șoferii profesioniști.Ca nu stii niciodata cand un accident va avea loc.Poți doar să se pregătească pentru cel mai rău.

Schema De Conexiuni:

Caietul de sarcini:

Monitor :

Digital 4.3" TFT color monitor. 2 AV pentru o camera pentru vedere din spate și din față vedere sau vedere laterală. Dimensiune ecran: 4.3 inch TFT 16:9 ecran. Pixeli: 480 x RGB x 234. Sistem de semnal: PAL/NTSC auto-comutare. Consum de curent: 3W(MAX). Temperaturi de operare: -10~+50 grade. Temperaturi de depozitare: -30~+70 grade. Semnal Video: 1 Vp-p 75 de grade. Sursă de alimentare: 12V DC

Camera:

Senzor de imagine: 1/4 color CMOS Rezolutie: 480 Linii Unghi de Vizualizare: 170 grade Rata S/N: 48dB Iesire Video: 1.0 V (P-P), 75 ohm Alimentare: 12V ( +/- 10% ) Grad Impermeabil: IP68

Lista de ambalare:


 • Nume De Brand: DIYSECUR
 • Linia Directoare: Da
 • Lungimea de Cablu Video: 6M
 • Tipul De Alarmă: Vehicul De Rezervă Camere
 • Shell Material: Plastic
 • Tip De Material: ABS
 • Material Lentile: Plastic
 • Fir sau Wireless: Sârmă
 • Locul de Producție: shenzhen
 • culoare: Negru

Etichete: european de înmatriculare auto, vedere din spate aparat de fotografiat, din spate, camera de rezervă, Ieftine european de înmatriculare auto, De înaltă Calitate, camera retrovizoare, China spate camera de rezervă Furnizori.

Ați putea dori, de asemenea