De înaltă calitate garantează realiste din fibra de sticla de sex masculin manechin manechin pentru pălărie/ wig/ ochelari de soare display capete de manechin

141.83lei 272.71lei

 • Tip De Unitate: bucata
 • Dimensiunea Pachetului: 26cm x 26cm x 36cm (10.24in x 10.24in x 14.17in)
 • Greutate Pachet: 1.8kg (3.97lb.)

Material:Fibra De Sticla

Inaltime:32cm

Circumferinta capului:58cm

Vă Rugăm Să Rețineți:

numai Mannequine pentru acest articol ,Nu de sticlă.

Orice confuz doar nu ezitați să ne contactați

În cele mai multe cazuri, cumpărătorul nu trebuie să plătească orice vamale. Noi va declara ca un cadou și o valoare mai mică pentru a evita taxa. Dar, uneori, în unele țări, colaboratorul vamal poate fi strictă. noi nu suntem responsabili pentru orice taxe vamale, vă Rugăm să verificați politica vamală la propriul loc, cum ar fi Brazilia,Polonia,italia. Dacă trebuie să plătească taxele vamale, este de datoria ta să-ți propria țară, cumpărătorul ar trebui să înțeleagă această situație.

Dacă aveți nevoie pentru a declara valoarea reală pe parcle, vă rog să ne spuneți cu scopul de mesaj,e-mail sau trademanager .

Cald garantii:

1. Proces rapid: comanda Dvs. va fi procesată în termen de 48 de ore.

2. Rapid de transport maritim de serviciu: E-pachete și Global uri sunt acceptate.

3. Asigurarea calității: se Întoarcă și politica de Rambursare sunt acceptate.

Cromatică:

1. Toate produsele furnizate de fotografii pentru fotograf profesionist, atent repara erorile de sistem și de culoare cât mai mult posibil și real mărfuri de ajustare, fizică.

2.Dar din cauza lampa de lumina, ecran color abatere, înțelegere personală de diferite culori, obiect ar putea exista unele fotografie color, cu această problemă nu aparține de mărfuri problemă de calitate, culoarea finală cu bunuri reale va prevala.

DIMENSIUNI:

1. durează, de obicei, " CM " ca unitate.

2. Nu există nici o relație absolută între înălțime și greutate și dimensiune. 155 CM înălțime poate purta aceeași dimensiune rochie cu 168 CM inaltime

3. Dimensiunea bustului este factorul-cheie în mărime de selecție

4. Încercarea de personalul bustul este dimensiunea după purtarea invizibil lenjerie de corp.

Sfaturi: Dimensiunea diagramă este doar pentru referință, cu măsurători de eroare de 1-2cm, este normal, nu calitatea problemă, vă rugăm să amabilitate înțeleg.

Livrare:

1. Noi oferim 3 tipuri diferite de servicii de expediere pentru diferite cerere, după cum urmează:

1: China post air parcel.

Am ales China aer parcelă transport gratuit transport prioritare. Ne păstrăm dreptul de a alege altele transportator în mod corespunzător.

Dar este nevoie de aproximativ 15-40 zile de lucru după ce a fost postat. Uneori va fi amânată până la 41-60 zile de lucru din cauza vamale sau a altor probleme, cum ar fi vremea locală problemă, astfel încât este nevoie de suficientă răbdare să aștepte produse. Și atunci când vă alegeți acest mod de transport, atunci credem că sunteți de acord să accepte această întârziere dacă se întâmple.

2: Non-transport gratuit--EMS, E-pachete sau DHL global mail dura aproximativ 5-20 zile de lucru; vă recomandăm să utilizați adresa de E-pachete și global mail.

Al 3-lea: Non-transport gratuit-- DHL, UPS, FEDEX, TNT , Ar dura aproximativ 3-7 zile de lucru;

Normal vom alege china post ca transportator, în același timp, ne păstrăm dreptul de a alege mai repede de transport pentru tine.

2. Vă rugăm să fie informat internaționale livrare extrem depinde de obiceiurile locale și servicii poștale . Pentru a-ți primi la impozitul minim, vom declara element cu valoare redusă; orice taxe la import este pe tine.

3. Vă rugăm să confirmați mod de transport și de plată, și ne va livra produsele la tine cât mai curând posibil, atunci noi vă va spune numărul de urmărire;Oricum, postul tau va fi luate în grijă atunci când îl primiți.

4. Toate comenzile sunt trimise in standardul nostru de ambalare. Vă rugăm să fi sigur de a oferi Detaliu Nume/Adresa/ cod postal/numărul de telefon , este necesar de transport în Transporturile Internaționale. Nu putem livra o ordine Internațională fără Adresă /număr de telefon. Ne va livra la adresa implicită care le oferim in Custodie, dacă nu ne informează. Și un număr de telefon este important atunci când vă lăsați adresa dumneavoastră. În cazul în care parcela se întoarce pentru a-ți greșit informații cum ar fi Numele /Adresa/ cod postal/telefon, nu ne asumăm responsabil . Toate costurile datorită greșit informații vor fi oferite de tine.

5. Am expediat pachetul DDU, " taxe și impozite neplătite ", și nu colectează TVA-ul, taxele și/sau impozitele și nu poate prezice ce anume se percep taxe. Dacă faci suporta aceste costuri suplimentare, acestea trebuie să fie prestate în scopul pentru pachetul de la vama. Ați putea fi supuse TVA, taxe de import, taxe vamale sau taxe care pot fi impuse de guvern. Sunteți responsabil pentru plata oricăror taxe suplimentare pentru vămuire. Taxele de Import, TVA, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport. Aceste taxe sunt cumpărător?responsabilitatea.

6.Noi nu suntem responsabili pentru întârzierile cauzate de către autoritățile vamale,taxe de Import, impozite sau alte taxe vamale.

Reveni și politica de Rambursare sunt acceptate:

1.Susținem nici un motiv de a reveni și de a schimba elementul politică, dar trebuie să plătească costul integral pentru transporturi (include transport, taxe vamale și de cost etc.) și k eep elementul în stare bună , în caz contrar, ne va păstra dreptul de a refuza restituirea și retur. Toate politica de returnare trebuie să se aplice în termen de 3 zile (la momentul de timp începe de la tine primesc articol).

2. când ai greșit și elementele problemei, vă rugăm să ne contactați în termen de 3 zile, și să ofere confirmarea dovada prin Video sau Fotografii. Atunci când elementul este judecat ca fiind responsabilitatea noastră, noi oferim rambursare și politica de returnare. Acesta poate fi, de 5%-50% parte de rambursare, în cazul în care elementul poate fi acceptat și reparate în piața internă. Dacă nu se poate repara sau acceptate, rupte total, va vom returna integral banii pentru tine sau pentru a schimba unul nou pentru tine, atunci când am


 • Nume De Brand: Mare de bani
 • Caracteristică: Plus Dimensiune
 • Material: Fibra de sticla
 • Dimensiune: height32cm head size58cm
 • Numărul De Model: zy022
 • Gen: Bărbați
 • Stil: Stand
 • Manechin Tip: Partea Superioară A Corpului

Etichete: manechin de culoare roz, manechin așezat, ochelari de soare femei, Ieftine manechin roz, De înaltă Calitate de manechin așezat, China ochelari de soare pentru femei Furnizorilor.

Ați putea dori, de asemenea