Transport gratuit Reducere Ieftin 2 pc-uri Ecran de Mătase Imprimare Racleta 16cm/46cm (6.3/18inch) Cerneală Scaper Instrumente Materiale

75.58lei 80.41lei

  • Dimensiunea Pachetului: 33cm x 11cm x 6cm (12.99in x 4.33in x 2.36in)
  • Tip De Unitate: Pachet
  • Greutate Pachet: 0.35kg (0.77lb.)

Elemente incluse: 1 buc 6.3" (16cm) racleta 1 buc 18" (46cm) racleta

Racleta este, de asemenea, numit racleta, este un fel de instrument care folosit la zero cerneala de pe ecran pentru a face scurgere de la substrat.

Racleta se face prin combinația de zgarieturi benzi și mâner, lama de cauciuc se introduce în mâner din lemn și capsate în poziție, apoi profesional ascuțit după asamblare. Utilizare pentru ambele grafice și aplicații textile, pentru toți mână de imprimare și multe aplicații mașină.

Ca o necesitate în ecran de imprimare magazin, avem cele mai populare dimensiuni de la 13" în stoc pentru tine. Ergonomic stil mânerul este conceput pentru confort, și pentru a ajuta la eliminarea oricăror simptome de sindrom de tunel carpian.

Caracteristici Construit robust de lamă de cauciuc si cherestea mâner Ergonomic stil direct mânerul este conceput pentru confort Excelent la abraziune și rezistență la solvenți Mucegai de mare căldură și presiune asigură durabilitatea sa Uleioasă racleta-75 durometers pe baza de Apa racleta - 65 durometers


  • Tip: Alte
  • Numărul De Model: 1646
  • Nume De Brand: CHEONET

Etichete: imprimare pe panza echipamente, material ridicata, echipamente de manipulare a materialelor produse, Ieftine de imprimare pe panza echipamente, Materiale de înaltă Calitate ridicata, China echipamente de manipulare a materialelor Furnizori de produse.

Ați putea dori, de asemenea