Prelucrarea cu desenele furnizate electric banda de încălzire,cu radiații în infraroșu trupa încălzire,Trupa a elementului de încălzire

120.67lei

  • Tip De Unitate: mulțime (10 bucati/lot)
  • Greutate Pachet: 3.0kg (6.61lb.)
  • Dimensiunea Pachetului: 40cm x 20cm x 20cm (15.75in x 7.87in x 7.87in)

Compania noastră este specializată în producția și vânzarea de diferite tipuri de element de încălzire electrică, complet soiuri, specificațiile complete. Insista pe adoptarea materiale de înaltă calitate, la domiciliu și în străinătate, specializate în producția de cupru, aluminiu, titan, oțel inoxidabil material, cum ar fi electrice, conducte de căldură, încălzire bar, placă fierbinte, industriale, speciale, negru și alb porțelan electric de căldură tub de cuarț electric heat pipe, titan și produse industriale non-standard electric heat pipe, utilizate pe scară largă în industrie, alimentare cuptor, aparate electrice de uz casnic, precum și alte mașini, utilaje și echipamente electronice. Lungă de viață a produsului și de calitate stabil. Poate fi, de asemenea, personalizate în funcție de cererea clientului de caietul de sarcini diferite, material. Sunt avansate echipamente de detectare, stricte de calitate sistem de management, fabrica de produse sunt în conformitate cu JB4088-85 standard, deja prin CQC de autentificare.Cantitatea este cu tratament preferențial.Te rog, spune-ne o specificație detaliată/desen de produse pe care doriți să cumpere. Putem negocia prețul unitar pentru comenzi mari.


  • Numărul De Model: bandă de încălzire
  • Sursa De Alimentare: Electric
  • Tip: bandă de încălzire

Etichete: Prelucrare, Ieftine de prelucrare, prelucrarea cu desenele furnizate electric band încălzire, infraroșu trupa încălzire, Trupa a elementului de încălzire.

Ați putea dori, de asemenea