Trinocular Boom-ul Stereo Microscop--AmScope Consumabile 6.7 X-45X Trinocular Boom-ul Stereo Microscop w/ Focusable Oculare

3 328.66lei 6 526.75lei

  • Greutate Pachet: 34.0kg (74.96lb.)
  • Dimensiunea Pachetului: 60cm x 50cm x 40cm (23.62in x 19.69in x 15.75in)
  • Tip De Unitate: bucata

Acest top de calitate stereo trinocular cu zoom microscop este un complet acoperite sistem optic cu rezoluție foarte mare. Acesta oferă ascuțite imagini clare, cu extrem de mare platitudine și contrast. Acesta este dotat cu focusable extreme widefield mare-eyepoint oculare si un 3D dual-arm stand-boom-ul care vă permite să punct microscop capul în orice direcție dorită. Acest microscop oferă 6.7 X-45X zoom de putere, 1-3/8" (35mm) câmp larg de vedere, de 4" (100mm) distanță mare de lucru, și 6.7 : 1 zoom. Este un instrument ideal pentru cei care au nevoie de precizie orientate spre observare. Acest microscop stereo a fost făcută de către același tehnicieni și pe aceeași linie de producție, care face instrumente optice pentru Leica, Zeiss, Nikon si Olympus. Acesta este de brand nou în cutie originală. Sale valoarea de vânzare cu amănuntul este de $3,400.

Caracteristici : Extrem de Înaltă Rezoluție cu Super Mare Platitudine și de Contrast, Oferind Clare și Imagini de Cap Trinocular cu Focusable Extreme Widefield și de Înaltă-eyepoint Oculare Ambele Oculare-Tuburi cu reglarea Dioptriilor Mari Distanta de Lucru Alinierea Precisă Asigurarea Oboseala-Vizualizare Gratuit Heavy-duty 3D Dual-braț Boom Stand cu Baza Solida Fabricate în conformitate cu ISO 9001 de Control al Calității Standard Excelent de Cinci (5) Ani Garantie de Producator

Specificatii : Cap: 45-gradul înclinat de 360 de grade rotativ trinocular Ocular: 30mm extreme widefield WH10X/22 Obiectiv: 0.67-4.5 X Zoom: 6.7:1 Distanta de Lucru: 4" (100mm) Câmp de Vedere: 1-3/8" (35mm) Ajustare Dioptrie: +/- 5dp Distanța Interpupilară: 2-3/16" - 2-15/16"(55-75mm) Boom Stand: 20" dublu-braț (lungime totală: 30"), 17" high pilon, 10-1/4"x8-1/4"x2-0" solidă bază din fontă

Lista de ambalare : O Extremă Widefield Microscop Stereo Trinocular Cap O Pereche de Focusable Extreme Widefield WH10X/22 Oculare Unul 3D Dublu-Braț boom Stand cu Accent Raft O Pereche de Ochi-Gărzi de Transport Greutate: 75 kg Pachete: 2 (60+15)

Plata:

• Acceptam Alipay aici. Vă rugăm să faceți plata în termen de 3 zile de la comanda daca este posibil.

Transport:

• Noi doar nava ta articole confirmat adresa în ModernTrade.news (cu excepția APO/FPO), astfel încât vă rugăm să asigurați-vă că adresa este corectă înainte de cumpărare.

• Elemente de cele mai multe comenzi vor fi livrate în termen de 1-3 zile lucrătoare de la primirea de confirmare a plății și puteți să le primească în 10-28 zile lucrătoare. Livrare depinde de destinație și de alți factori, aceasta poate dura până la 28 de zile lucratoare sau mai mult.

• Noi nu suntem responsabili pentru taxele de import sau taxele.

• Deteriorat la Sosire: atunci Când vă conectați la colet, vă rugăm să verificați-l cu atenție. Mai bine ai lua un video sau fotografiile atunci când îl deschideți. Dacă există orice deteriorare sau lipsă pentru pachetul dumneavoastră, contactați Oficiul Poștal sau compania Expres imediat, vă Rugăm să trimiteți video sau fotografii de la personalul nostru de servicii în același timp.

Feedback-ul:

• Ne bazăm pe ModernTrade.news Feedback-ul și satisfacția clienților pentru a reuși. Prin urmare,feedback-ul dvs. este extrem de important pentru noi.Vă rugăm să lăsați 5 stele în feedback-ul la noi, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii. Noi vă va oferi cel mai bun preț și servicii mai bune atunci când face o comanda data viitoare.

• Vom pleca înapoi la fel de feedback după primirea feedback-ul dumneavoastră.

• Vă rugăm să ne e-mail înainte de a părăsi orice feedback negativ sau de deschidere, orice disputa de pe ModernTrade.news. Ne va ajuta pentru a rezolva problema.Vă rugăm să ne dea posibilitatea de a rezolva orice problemă.Am înțeles nefericirea s-ar putea avea în cazul în care pentru a merge în neregulă,dar vom încerca noastre cele mai bune pentru a oferi rezultate satisfăcătoare.

• Ne pasă de clienții noștri fideli,și vom fi mereu încerc să te ajut. Sper să se stabilească lung de afaceri cu tine...

Garanție Promisiune:

• Oferim UN An de Garanție pentru toate produsele noastre (Nu inclusiv daune făcut de către utilizator).

Despre noi:

AmScope misiunea lui este de a promova interesul în dezvoltarea științei de a face de înaltă calitate microscoape accesibile pentru clienții de toate medii economice. Prin proiectarea, fabricarea și distribuirea de propriile noastre AmScope brand microscoape și accesorii, suntem capabili de a menține costurile mici decât în alte microscop dealeri. Fondat de un Doctorat în Inginerie Mecanică care a făcut cercetări pentru NASA și Departamentul de Energie al SUA, AmScope recunoaște că viitorul nostru depinde în mare măsură cultivarea curiozitate științifică și de cercetare. Cu peste 500 de modele in stoc, suntem încrezători că ne putem întâlni microscopul are nevoie, dacă sunteți un colecționar, domiciliu profesor de școală sau instituție de cercetare avansată. Cu o echipa de la NOI pe baza de reprezentanți de servicii pentru clienți și tehnicieni, oferim instrumente și sprijin pentru tine să urmeze curiozitatea—în cele din urmă ceea ce duce la o mai bună înțelegere a lumii din jurul nostru.

Contactați-ne:

Dacă cererea dumneavoastră doar se încadrează în domeniul de aplicare al nostru linie de afaceri, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați în orice moment aveți nevoie.


  • Drawtube: Trinocular
  • Teoria: Microscop Stereo
  • Material: Metal
  • Raport De Mărire: 6.7 x-45X
  • Numărul De Model: ZM-4TN

Etichete: microscop olympus, microscop web, microscop stereo, Ieftine microscop olympus, De înaltă Calitate microscop web, China microscop stereo Furnizori.

Ați putea dori, de asemenea