Wireless Pager Restaurant de Asteptare Sistemul Hotel Servicii de Pager Pentru Comanda Clientului Cu CE( afișaj 1+1 încheietura mâinii pager+ 5 buton de apel)

952.40lei

 • Tip De Unitate: Set
 • Greutate Pachet: 2.9kg (6.39lb.)
 • Dimensiunea Pachetului: 52cm x 20cm x 17cm (20.47in x 7.87in x 6.69in)

Wireless Pager Restaurant de Asteptare Sistemul Hotel Servicii de Pager Pentru Comanda Clientului Cu CE

( 1 display+1 încheietura mâinii pager+ 5 buton de apel)

1 Set Wireless Pager Restaurant De Asteptare Sistem, Inclusiv:

1 x K-336 mare de afișare (show-trei număr de grup și arată număr de 3 cifre )

1 x Y-650 încheietura mâinii pager (show număr de 3 cifre și 3groups număr, în același timp,)

5 x K-A2-Wyellow 100% rezistent la apa buton de apel ( avem 10 culori pentru selecția dumneavoastră, dacă aveți nevoie de alte culori mă contactați în orice moment)

Wireless Pager Restaurant Apel Sistem este utilizat pe scară largă în zona de servicii. Acesta consta din tabelul butonul pentru utilizarea de oaspeți și receptor de semnal pentru chelner sau chelnerita utilizare. Atunci când clientul are nevoie de orice serviciu, el sau ea trebuie doar să apăsați butonul de lângă el sau ea, lui sau ei, birou de serie va arata pe RECEPTOR cu alertă de muzică sau sunet. Deci, chelnerii ar putea oferi servicii foarte în timp util

Caietul de sarcini de Afișare Receptor K-336: 1. cu rezistență ridicată carcasă din aliaj de aluminiu, rezistent la utilizare 2. Utilizați cod digital tehnologie și funcția este constantă și de încredere 3. Show număr de 3 cifre și poate arăta 3 grupuri de număr, în același timp. 4. Arată diferit tip de serviciu prin scrisoare (c de APEL; b de LEGE; d pentru BĂUTURĂ) 5. Se poate lucra cu 999pcs 1-cheie sau multi-cheie butoane de apel în maxim 6. Se poate economisi 30 de asteptare info, la rândul său, și se aplică în servicii de bază locuri. 7. A îmbunătăți nivelul de servicii restaurant server pentru wireless sistem de apelare parametri tehnici: tensiune de Lucru: DC12V~18V curent de Lucru: Frecventa de Lucru: 433.92 MHZ Dimensiuni:410*160*38mm

Specificație de încheietura mâinii pager receptor Y-650: 1. Poate lucra cu 500pcs 1-cheie și multi-cheie transmițător in max 2. Poate arăta 3 grup numărul de telefon într-un timp 3.Show număr de 4 cifre de la 0001-9999 și prima literă poate fi O-Z 4.Poate indica diferite tip de serviciu prin cuvinte sau litere.(apel;lege;bea; desert ; a ajuta, etc și a-Z) 5. Poate înregistra atunci când apelul și Poate conta apel ori de fiecare numărul 6.Poate stoca 50 de apeluri și de a urmări istoricul de apeluri în sus și în jos 7.Arată ora curentă atunci când stand-by 8.3 memento moduri:sunet promt și vibrații sau ambele 9.3 Culoare:Negru,Roșu,Verde 10.Bateria este reincarcabila 12.Dimensiune:50*41*16mm 13.două modul de afișare:live view și coadă vedere "live view" înseamnă, când Nr. 1 Nr. 2 Nr. 3 apel, la rândul său, ecranul este show-0003 0002 0001. Mai nou număr de apel de afișare pe partea de sus a ecranului. "coada de vedere" înseamnă, când Nr. 1 Nr. 2 Nr. 3 apel, la rândul său, ecranul este show-0001 0002 0003. Mai mare numărul de apel de afișare pe partea de sus a ecranului.

Specificație de K-A2-Alb/galben 100% rezistent la apa buton de apel 1. 100% Apă-dovada 2. De lucru cu receptor pentru a combinat wireless sistem de apelare 3. Poate fi instalat pe fiecare masă, atunci când clientul nevoie de ajutor doar apasati butonul de asteptare nu va fi afișat pe ecran, astfel încât toată lumea poate ușor să știi cine este de asteptare. 4. 2-cheie: Apel;5 Anula. Material: PC 6.Culoare: 2 culori: Negru; Alb pentru cazul 7 culori: Negru;Albastru;Rosu;Galben;Verde;Mov;Portocaliu pentru silicon

Parametru tehnice: tensiune de Lucru: DC12V curent de Lucru: ≤35mA Utilizarea Frecventa: 433,92 mhz Puterea Transmisă: ≤10mW Transmise la Distanță>300 m în spațiu deschis Dimensiune : 60*60*22mm Orice limbă, orice LOGO acceptabil

Despre K-A2 serie:

FAQ

Aplicații

Fără fir de asteptare sistemul poate fi folosit în restaurante, hoteluri, spitale, casa de ceai, cafenele, cluburi de sanatate, salon de infrumusetare, centru spa, baruri, piscina, plaja, etc

Care sunt componentele fără fir sistem de apelare?

1. Receptor fără fir, instalat pe conta

2. Buton de apel, instalat pe fiecare masă

3. Repetor de semnal (opțional), spori de semnal

Cum funcționează sistemul?

1. După ce clientul dvs. devine așezat chelnerul îi informează că, atunci când au nevoie de servicii, tot ce trebuie să faceți este să apăsați butonul așezat pe masa lor.

2. Atunci când clientul apasă butonul de apelare de pe masa lor, masa lor număr va apărea pe receptor cu apel. Chelneri apoi peste cap de la masă ca să ia comanda de la client prompt și rapid.

Wireless Pager Restaurant De Asteptare Sistem Mai Mult De O Imagine:

Introducerea Wireless Pager Restaurant de Asteptare Sistem :

Modul de lucru:

Acesta include dispozitiv de transmisie și de dispozitivul receptor. Apăsați butonul de pe transmițătorul, receptorul va primi semnal fără fir și de afișare (de asemenea, poate fi cu voce) care este de asteptare. Deci, este foarte ușor de folosit pentru a îmbunătăți serviciile și eficiența.

Componenta:

Receptor:matrice de puncte, ecran LED,ecran cu LED-uri,încheietura mâinii pager(alege)

De la distanță contoller(opțional)

Buton:1-buton cheie,2-buton cheie,3-buton cheie,4-buton cheie(alegeți una sau mai multe)

Butonul de stand(opțional)

Meniu titularului(opțional)

Pager: Alfanumeric

Semnal amplificator:opțional

Soluție:

1)produs Revolutionar pentru a crește eficiența personalului,reduce costurile forței de muncă.

2)Simplu, dar elegant,valoare pentru bani.

3)de a Îmbunătăți aprecierea clientului dvs. de servicii.

4)Oferă o atmosferă relaxată.

Instala și Menține:

·Produse Wireless ,fără cabluri implicate.Afișaj și Semnal Amplificator sunt operate de 100-240V sursa de alimentare,și alte accesorii sunt de 12V 23A baterie operate.

·Butoanele număr poate fi definită prin Afișare Setare,butonul poate fixe sau lipi pe perete sau pe masă. și


 • Numele: Wireless Pager Restaurant De Asteptare Sistem
 • Nume De Brand: Ycall
 • Dimensiunea De Afișare: 410*160*38mm
 • Gama: 200 M în spațiu deschis
 • Cerere: Restaurant,Cazino, Hotel, Bar, Spital etc
 • Tip de serviciu: c de APEL; b de LEGE; d pentru BĂUTURĂ
 • 2-cheie: Apel, Anulează
 • Buton de dimensiune: 60*60*22mm
 • Numărul De Model: K-336+Y-650+K-A2-alb/galben
 • Tensiune de lucru: DC 12V
 • Frecvența: 433.92 MHZ
 • certificare: CE

Etichete: wireless pager, pager restaurant, buton de apel, Ieftine wireless pager, De înaltă Calitate pager restaurant, China butonul de apel Furnizori.

Ați putea dori, de asemenea