Lightdow de Înaltă Definiție HD 55MM 0.45 x cu Unghi Larg de Lentile Macro pentru Canon Nikon Sony DSLR

78.48lei

  • Greutate Pachet: 0.35kg (0.77lb.)
  • Tip De Unitate: bucata
  • Dimensiunea Pachetului: 10cm x 5cm x 5cm (3.94in x 1.97in x 1.97in)

Lightdow® de Înaltă Definiție HD 52MM 0.45 x cu Unghi Larg de Lentile Macro pentru Canon Nikon Sony DSLR

Descriere:

Acest 0.45 x Obiectiv cu Unghi Larg cu "MACRO" se potrivește chiar peste aparatul de fotografiat existente sistem de lentile, permițându-vă pentru a obține mai mult în imagine, cuprinde mai mult din peisaj, mai multe persoane în fotografie de grup, și interioare toate din cameră.

Caracteristici: Profesionale High Definition Optics: PROF Lentile reduce pahar de semnalizare și umbre cauzate de reflexiile de Lux de Înaltă Definiție Obiectiv pentru Rezultate Profesionale (Unghi Larg și Macro) Proiectat la cele mai Înalte Standarde de Calitate, pe Deplin Compatibil cu Zi/Noapte digitale video și aparat de fotografiat înregistrare Multicoated Sticla Optica Ultra Compact Titan Butoi de Locuințe Infraroșu Compatibil cu Built-In obiectiv MACRO pentru extreme close-up de fotografiere Speciale Element Cadru: Special Finisaj Mat reduce reflexiile și optimizează imaginile

Compatibilitate: dimensiune Filtru: 55mm

NOTĂ: VĂ RUGĂM SĂ VERIFICAȚI DACĂ OBIECTIVUL CAMEREI FOTO DIMENSIUNE FILET ÎNAINTE DE A COMANDA. Acest kit este compatibil cu 52MM doar lentile. Lentile de dimensiuni varia indiferent de camera de brand sau model. Obiectivul camerei foto dimensiunea filetului va fi marcat pe undeva pe baril obiectiv sau tipărite sub capac obiectiv. Acest număr este întotdeauna precedată de o "φ" (Diametru) simbol. De exemplu: φ55 = 55mm obiectiv dimensiune filet.

Pachetul include: 1 x 52mm 0.45 X Unghi Larg și Obiectiv Macro 1x Capac Fata Spate 1x 1x Capac Obiectiv Sac


  • Nume De Brand: lightdow
  • Tip: obiectiv cu unghi larg
  • Pachet: Da
  • Numărul De Model: 55W-100001

Etichete: obiectiv 10x, lentile iphone, lens cleaner, Ieftin obiectiv 10x, Lentile de înaltă Calitate pentru iphone, China lens cleaner Furnizori.

Nastj1986
2017-10-17
5/5
Fits for my Sony A68. Very cheap and seems to be working ok. Thank you.

Ați putea dori, de asemenea