5M 14MM impermeabil IP67 USB Endoscop cu Camera de Apă-Dovada IP67 Bronz 300.000 De Pixeli CMOS Borescope

62.67lei 80.37lei

 • Tip De Unitate: bucata
 • Greutate Pachet: 0.4kg (0.88lb.)
 • Dimensiunea Pachetului: 22cm x 22cm x 12cm (8.66in x 8.66in x 4.72in)

Apă-Dovada IP67 Bronz 14MM 300.000 de Pixeli 5M USB Endoscop cu Camera CMOS Borescope

Acest Mini USB Inspecție Endoscop utilizarea optoelectronic pentru a investiga greu-la-ajunge la suprafață. Aceasta vă ajută să vă pentru a diagnostica parte rupt, punct de sudură și mașini echipamente pentru a economisi timp și a crește productivitatea. Este, de asemenea, poate fi folosit în tratamentul medical. Principala Caracteristică cablu Flexibil Gât: 5M lungime capul Camerei diametrul exterior este de 14mm cablu USB: 500 cm / interfata USB 2.0 Rezolutie a Imaginii:1280*720,800*600, 640*480 pixeli Lentila: vedere de unghi de 66° distanta Focala: 3 CM la infinit. Rata de cadru pana la [email protected]*720 rezoluție Instantaneu & de iluminat cu LED reglabil de fotografiat Impermeabil cap cu djustable alb 6 LED-uri de iluminat Suport sistem de OPERARE:XP, VISTA WIN7

Caietul de sarcini

Instalarea Software-ului: Rulați aplicația RsCap1.10.exe în disc (vă rugăm să copiați fișierul pe calculatorul dvs. pentru o utilizare viitoare) Selectați captura video sursă aparat de Fotografiat USB din meniul de Aparate. Acest lucru nu este necesar dacă aveți doar o singură sursă. Asigurați-vă că modul de Previzualizare este activată în meniul de Opțiuni.

Cum să luați încă imagine:

Dacă aceasta este prima ta captura, selectați Setat de Fișier de Captare din meniul Fișier pentru a configura folderul unde imaginile vor fi stocate. O fereastră de browser se va deschide, selectați dosarul dorit și faceți clic pe deschidere. Acum, toate fotografiile vor fi stocate în folderul selectat. Apăsați butonul de declanșare de pe mânerul de endoscop pentru a lua imagine, acum puteți avea cât mai multe imagini, după cum doriți, doar prin apăsarea butonului declanșator.

Cum pentru a capta și de a salva video:

Dacă aceasta este prima ta captura, selectați Setat de Fișier de Captare din meniul Fișier pentru a configura folderul unde video vor fi stocate. O fereastră de browser se va afișa, selectați dosarul dorit și introduceți un nume de fișier pentru videoclip. Acum toate video vor fi stocate în folderul selectat.

Faceți clic pe Capture> Start Capture pentru a începe captura video, pentru a opri captura video, faceți clic pe Capture > a Opri Captura. Videoclipul va fi salvat in format AVI, sub numele care a avut de intrare înainte.

Puteți configura video proprietate (de exemplu, luminozitate) de Captura Video Filter din meniul de Opțiuni.

Pachet: 1 * USB Endoscop 1 * Software CD-1 * Manual de Utilizare

Despre Livrare :

1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL.(Cu excepția unor țări și APO / FPO)

2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.

3. Am doar nava a confirmat pentru adrese. Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.

4. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință.

5. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători. Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

6. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați. Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns. Scopul nostru este satisfactia clientului!

7. Datorită statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida.

Returnare Și Rambursare:

1. Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și 30 de zile pentru a reveni de la data la care a fost primit. Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit și NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE. NU există EXCEPȚII! Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate.

2. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și po .

3. Va vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la ModernTrade.news. SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor.

4. Vom suporta toate cheltuielile de transport maritim în cazul în care produsul (ele) este (sunt) nu ca publicitate.

Despre Garanție:

1. 12 luni Producătorul modelului de Garanție limitată pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și / sau utilizate în mod abuziv după primire). Accesorii vin cu o garanție de 3 luni.

2. Produsele defecte TREBUIE să FIE raportate și returnate în perioada de garanție (și în ambalajul original, dacă este posibil). Trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră. NU REPARE SAU SĂ ÎNLOCUIASCĂ ELEMENTELE CU O GARANȚIE EXPIRAT .

Sunteți de acord cu toate politicile menționate mai sus, la comanda pe ModernTrade.news!

Despre Feedback-Ul:

Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților! Feedback-ul este foarte important, vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră.

Este imposibil de a aborda problemele, dacă nu știm despre ele!


 • Lentila (mm): 3.6 mm
 • Tip: Camera Video
 • Senzor: CMOS
 • Sisteme De Operare Acceptate: Windows XP,Windows Vista,Windows 7,Windows 8
 • De Înaltă Definiție: 480P(SD)
 • Stil: Cutie Aparat Foto
 • Nume De Brand: noi aterizare
 • Conectivitate: Sistem închis/CCTV cu Fir

Etichete: camera endoscop, endoscop usb aparat de fotografiat, ip67 usb, Ieftine camera endoscop, De înaltă Calitate usb endoscop cu camera, China ip67 usb Furnizori.

Ați putea dori, de asemenea