TUF-2000 Digital Portabil cu Ultrasunete Apă debitmetru

1 739.24lei 1 850.26lei

  • Tip De Unitate: Set
  • Dimensiunea Pachetului: 20cm x 38cm x 21cm (7.87in x 14.96in x 8.27in)
  • Greutate Pachet: 4.0kg (8.82lb.)

Digital portabil cu Ultrasunete Apă debitmetru TUF-2000

De înaltă Precizie de măsurare

Liniaritate: mai mult de 0,5%, Repetabilitate: mai mult de 0,2%, Precizie: mai mare de ±1%

Gamă Largă De Măsurare

Mai multe tipuri traductor de selecție, de măsurare dimensiune țeavă de DN15mm să DN6000mm

Chineză sau engleză meniu

Altă versiune UPM poate sprijini afișare Chineză sau engleză, ușor de operat

Fiabilitate Ridicată

Adopta joasă tensiune, multi-pulsul tehnologiei pentru a îmbunătăți precizia, utile de viață și fiabilitate

Puternic Anti-interferențe

Dual-echilibru semnal diferențial receptor/driver circuit pentru a evita interferențele de convertor, turnul TV, linie de înaltă tensiune etc.

Puternic Funcția De Înregistrare

Automat înregistra următoarele date: 1. Totalizator de date de ultima 512 zile/128 luni/5 ani 2. La timp și corespunzător debitmetru din ultimii 64 de ori a puterii pe și în afara evenimentelor 3. La starea de lucru de ultima 32 de zile

Caracteristici Principale:

Descriere caracteristici de Înaltă Precizie de măsurare de Liniaritate: mai mult de 0,5%, Repetabilitate: mai mult de 0,2%, Precizie: mai buna de 1% gamă Largă de măsurare mai Multe tipuri traductor de selecție, de măsurare dimensiune țeavă de DN15mm să DN6000mm Chineză și engleză meniu versiune Diferită UPM poate sprijini afișare Chineză sau engleză, ușor de operat. Fiabilitate ridicată Adopte joasă tensiune, multi-pulsul tehnologiei pentru a îmbunătăți precizia, utile de viață și fiabilitate. Puternic Dual-echilibru semnal diferențial receptor/driver circuit pentru a evita Anti-interferențe interferențe de convertor, turnul TV, linie de înaltă tensiune etc. Puternic de Înregistrare a înregistra în mod Automat următoarele date: Funcția 1. Totalizator de date de ultima 512 zile/128 luni/10 ani 2. La timp și corespunzător debitmetru din ultimii 64 de ori a puterii pe și în afara evenimentelor Specificații Generale: Alimentare DC8-36V sau AC85-264V Intrare 3 canal 4-20mA intrare analogică de Ieșire Izolat de iesire RS-485, 2 canale de izolare OCT ieșire: 1 canal izolare 4-20 ma (pe doua fire), sistem de Comunicare Compatibil cu CONTOR-BUS, MODBUS, Fuji extins protocol și Protocoale generale contor de apă protocol.

---------------------------------------------------------------------------------------------

1. Acceptam Alipay, West Union, T/T. Toate principalele carti de credit sunt acceptate prin plată securizat procesor ESCROW.

2. Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile.

3. De remarcat: La cumpărător în Brazilia / Argentina , Trebuie să fie furnizate CNPJ (CPF) /TVA Nr. atunci când scopul pentru noi; Pentru cumparatori rusă, ar trebui să fie oferit Numele Complet al destinatarului, în plus, dacă numele companiei nu este disponibil si doar pentru afaceri personale, coletul va fi avut de a livra de către EMS NUMAI în Rusia.

1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO).

2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.

3. Am doar nava a confirmat pentru adrese. Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.

4. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători. Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

5. Datorită statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida.

1. Cumpărătorul e devreme de confirmare va fi foarte apreciat după primirea elemente.

2. Deoarece feedback-ul dvs. este foarte important pentru dezvoltarea afacerii, sincer vă invităm să lăsați feedback-ul pozitiv pentru noi, dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru. Se va lua doar 1 minut, dar 1 minut are extrem de importanta vitala pentru noi.

3. Vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi orice feedback negativ sau neutru. Vom lucra cu tine pentru a rezolva orice probleme. Vă mulțumim pentru înțelegere!

1. 12 luni Garanția limitată a Producătorului pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire). Accesorii vin cu o garanție de 3 luni.

2. Produsele defecte TREBUIE să FIE raportate și returnate în perioada de garanție (și în ambalajul original, dacă este posibil). Trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră. NU REPARE SAU SĂ ÎNLOCUIASCĂ ELEMENTELE CU O GARANȚIE EXPIRAT.

3. Sunteți de acord cu toate politicile menționate mai sus, la comanda pe ModernTrade.news!


  • DIY Consumabile: Instalatii sanitare
  • Repetabilitate: Mai mult de 0,2%
  • Liniaritate: Mai mult de 0,5%
  • Nume De Brand: BASDEN
  • Precizie: Mai bună de ±1%
  • Numărul De Model: TUF-2000

Etichete: cu ultrasunete de apă debitmetre, debitmetru, contor de apă debitmetre, Ieftine cu ultrasunete de apă debitmetre, De înaltă Calitate debitmetru, China contor de apă debitmetre Furnizori.

Ați putea dori, de asemenea