77mm 630nm Infraroșu IR Optic Clasa R63 Filtru pentru Lentile de aparat de Fotografiat Digital Accesorii pentru Canon Nikon Pentax, Fuji, Olympus

107.27lei 116.61lei

  • Greutate Pachet: 0.06kg (0.13lb.)
  • Dimensiunea Pachetului: 13cm x 8cm x 5cm (5.12in x 3.15in x 1.97in)
  • Tip De Unitate: bucata

Element detalii:

Condiție:

Nou: Un nou-nouț, nefolosit, sigilat, nedeteriorat, produs în ambalajul original

Efecte De Filtru: Infraroșu

Material Lentile: Germaniu Sticlă Optică

Inel Material: Aero Magnalium

Filtru Acoperite: N/A

Filtru Diametre: 77mm

Pentru A Se Potrivi: Camera

Forma: Circular

Lista De Ambalare: Calitate Optică Cu Infraroșu Filtru X 1

Ce este atât de diferit despre filtru infrarosu?

Filtre infraroșu, uneori numite filtre IR sau absorbție de căldură filtre, sunt concepute pentru a permite IR mijlocul lungimi de undă în infraroșu, în timp ce blocul de lumină vizibilă. Ele sunt adesea folosite în dispozitive luminoase cu becuri cu incandescență (cum ar fi slide și proiectoare), pentru a preveni nedorite de încălzire. Există, de asemenea, filtre care sunt utilizate în stare solidă (CCD sau CMOS) camere video pentru a permite IR datorită de înaltă sensibilitate de multe senzori camera cu infrarosu apropiat de lumină. Aceste filtre au de obicei o nuanta de albastru de la ei ca ei, de asemenea, uneori blochează o parte din lumina de la cele mai scurte lumina vizibilă și UV cu lungimi de undă.

În ce moduri filtrul infraroșu vor fi utilizate?

1.Arheologie, Militare,de Poliție,de știința Medicală,și munca de detectiv. Filtru infrarosu permite, în mod normal invizibile petele și modificate elementele vizibile.

2.De vegetație a plantelor & fotografia de Peisaj. Se pare dramatic diferit atunci când fotografiat în Infraroșu.

3.Foto efecte speciale.Filtre infraroșu da încă și video fotograf expresiv și efecte neobișnuite.

În ce sursă de lumină adecvată ar trebui să folosesc filtre infraroșu?

590nm, 600nm si 630nm pentru Infraroșu aparat de schimb. Culori bogate, balansul de alb personalizat, original de film, în general, cerul era de un roșu aprins, parțială maro sau de culoarea chihlimbarului, frunze de plante, albastru, cer albastru saturație după post-procesare, frunze galbene sau galben-aurie.

680nm pentru interior și slabă Umbră de utilizare.

720nm pentru interior si lumina slaba utilizare.

760nm pentru noros în aer liber, la căderea nopții și luminozitate interioară.

850nm pentru interior și slab tulbure lumină în aer liber.

950nm în aer liber și lumină puternică,cum ar fi ora de vară.

1000nm pentru latitudini joase și puternic reflectorizante de lumină ,cum ar fi pe plaja de la amiază.

Ce filtru fir dimensiuni va trebuie ? Și lungimea de undă ?

Avem 590nm, 600nm, 630nm, 650nm,680nm,720nm,760nm,850nm,950nm si 1000nm lungimi de undă în mărimi standard în

25mm,27mm,28mm,30mm,30.5 mm,34mm,37mm,39mm,38.1 mm,39mm,40mm,40.5 mm,43mm,46mm,48mm,49mm,52mm,55mm,58mm,60mm,62mm,67mm,72mm,74mm.77mm si 82mm.

TRANSPORT

Am expediat în două întreprinderi zi.

Statele unite ale americii pachetele vor fi expediate prin ePacket First Class Mail, iar noi oferim gratuit și poate fi urmărită de transport maritim pentru cele mai NOI comenzi afară de unele mici elemente de valoare.

Alte internațională pachetele vor fi expediate prin China Post de Prima Clasa Poșta Internațională. Cele mai pachetului vor fi urmărite, dar unele vor fi urmărite atunci când pachetele sunt în China, dar nu de urmărire informații pot fi furnizate odată ce elementele plece din China.

Cele mai multe pachete vor fi livrate în 2 săptămâni, dar poate dura la fel de mult ca 6 săptămâni pentru internatinoal pachete pentru a fi livrate. Deoarece compania de asigurări ne cere să așteptăm 50 de zile înainte putem raporta un pachet de pierdere, avem nevoie de cumpărătorii noștri să aștepte același număr de zile.

Vă rugăm să vedeți mai multe detalii în secțiunea top pentru taxele de transport.

FEEDBACK-ul

Am putea aprecia o de 5 stele de rating și feedback-ul pozitiv promite același lucru în schimb! Ar trebui să simți că produsele nu merită un rating de 5 stele în una sau mai multe categorii, vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi negative (1,2 sau 3 stele) feedback-ul. Vom face toate eforturile pentru a asigura 100% satisfiction.

EN-GROS DE POLITICĂ

Dacă sunteți în căutarea pentru o cumpărare în vrac,putem oferi ridicata pret pentru tine.Vă rugăm să ne contactați dacă sunteți interesat.


  • Forma: Runda
  • Nume De Brand: ickoy
  • Numărul De Model: IR-Filtru

Etichete: pentru lentile, lentile pentru camera foto, filtru lentila, Ieftine pentru lentile, Lentile de înaltă Calitate pentru camera, China filtru lentila Furnizori.

Ați putea dori, de asemenea