Brazilia importurile naturale mini single mare de cristal corn al abundenței agat piatră de agat agat Pestera de Cristal

160.49lei

 • Greutate Pachet: 2.0kg (4.41lb.)
 • Dimensiunea Pachetului: 4cm x 4cm x 3cm (1.57in x 1.57in x 1.18in)
 • Tip De Unitate: bucata

De transport maritim de activitate Vânzător de Promovare 2015-10-01 11:04 --2015-12-31 23:59 termenul de Un număr limitat de a cumpara-l! Singur comenzi de peste 199 de Yuani de transport Gratuit (Nu de regiune: Taiwan, Hong Kong, Macao și de peste mări)

Acest eveniment este limitat la prețul obișnuit de mărfuri, inclusiv de mărfuri grele, de 7 ori, oferte Speciale! 20 de yuani mai mult decât valoarea totală a mărfurilor pentru a fi expediate!

Versiune Mini de Pestera de Cristal, asigurați-vă că să se uite la dimensiunea Ha! Într-adevăr, nu prea mare, și subliniez sub super-mini, super mini, super-mini! ! ! ! :)

Sfaturi: Poze 100% într-un fel de fotografiere, dar, având în vedere impactul de filmare de lumina, acolo va fi un pic de culoare, în plus față de culoarea de afișare de monitoare diferite vor fi diferite, total inacceptabil pentru culoarea de pro-vă rugăm să cu atenție împușcat! Culoarea nu este o problemă de calitate Oh!

Un alt Copil de Dimensiuni pentru personal manual de măsurare, metode de măsurare pentru fiecare persoană va fi de aproximativ 2-5 mm atentie! Dimensiunea eroare nu aparține probleme de calitate Oh!

Magazin în fiecare zi pe la noi, vă rugăm să ne marcaj! ** ** Minerale Wanbao

Minerale nume: Agat, Cristal de Peșteră (single)

Origine: Brazilia

Foarte important: vă Rugăm să rețineți că dimensiunea, puteți lua un conducător în conformitate cu propriile lor gesturi Kazahstan. Fotografiere Macro obiect va apărea mai mare decât el însuși!

descriere:

Agat corn al abundenței reținut bogat magice puternice de energie, este Dumnezeu de Avere comori. Conform legendei, corn al abundenței permite avere să fie multiplicate dublare de viteza crește, oamenii bogați folosit ca un loc de comori și Noroc Najib mascota. Agat corn al abundenței a fost întotdeauna foarte popular feng shui lucrurile sfinte, lumea nu este complet identice corn al abundenței, fiecare piesă este unică, toate piața de print! Când se deschide, este la qi, construi gaz, atunci când acesta este acoperit în incubație, consolidarea.

Naturale agat, taie doar o foarte mică șansă să apară Pestera de Cristal, arată său prețios!

Fiecare are un unic de minerale naturale de forma si model, Taobao doar o singură șansă pentru fiecare efectuată individual, permițându-vă să alegeți pentru satisfacția cu privire la bunuri. Vă rugăm să selectați numărul corespunzător pentru livrare ușor.

ps: Acest corn al abundenței se caracterizează printr-un compact, timp în interiorul cristalului foarte flash, un magazin de vânzare cu copilul oh. Memento prietenos, dimensiunea este versiunea mini, nu dimensiunea de ornamente. Vă rugăm să consultați dimensiunea vom da, gesticulând cu o riglă, acest lucru este mai mult intuitivă. Sau cere direct serviciul nostru pentru clienți mm, spune-i ce vrei să faci utilizat, care vă va oferi de dorit să se recomanda oh. Multumesc pro! :)

*** Toate fotografiile Sunt luate în natură, vă rugăm să fiți siguri de cumpărare ***


 • Gamă de preț: 10-19.99 de yuani
 • De cristal și pietre semi-prețioase Categor: Cristal minereu / geode / corn al abundenței
 • Dacă la fața locului: la fața locului
 • Finețe: De Brand Nou
 • Mozaic material: Nemontate
 • Clasificarea De Culoare: ljd01 ljd02 ljd03 ljd04 ljd05 ljd06 ljd07 ljd08 ljd09 ljd10 ljd11 ljd1
 • Ciudat noi: Proaspăt coapte
 • Material: Naturale cristal / pietre semi-prețioase

Etichete: pestera, Ieftine pestera, Brazilia importurile naturale mini single mare de cristal corn al abundenței agat piatră de agat agat Pestera de Cristal.

Ați putea dori, de asemenea