Dean Cutie (Dean Marar),care Leagă Funiile și Cutie de Inel,Trucuri de Magie,Etapă,Pusti,Iluzionism,Mentalism,de Înaltă Calitate Ridicata

106.63lei 114.64lei

 • Dimensiunea Pachetului: 25cm x 25cm x 25cm (9.84in x 9.84in x 9.84in)
 • Tip De Unitate: Set
 • Greutate Pachet: 1.88kg (4.14lb.)

Dean Cutie (Dean Marar)

Notă: cablul de culoare va fi trimis la întâmplare!

Demo: www.youtube.com/watch?v=SEw4-uwS5lI

Una dintre cele mai vorbit despre efecte, atunci când a fost introdus în 2001 Lume Magica Seminar - continuă să fie la fel de dinamic mulți ani mai târziu. De aceea suntem oferind din nou, în nostru "articole recomandate" secțiune, ca e prea bun ca să fie îngropat adânc pe site-ul nostru. Este elegant magie la cele mai bune sale, minunat construite cu minuțiozitate și măiestrie.

Acest lucru este cu adevărat reputația de a face magie și nu putem sugera mai mult! Este ușor de învățat și când o vei face, e unul din acele efecte uimitoare, care vă permit să se concentreze aproape 100% la cele de rutină și de performanță. Este, de asemenea, un efect pe care le puteți efectua cu încredere, și odată ce ați învăța cum să-l execute, e ca mersul pe bicicleta (vă puteți ridica după o lungă perioadă de timp și de a efectua imediat o).

Notă: La un T. O. A. M. Convenția cu câțiva ani în urmă, am avut plăcerea de predare acest efect la un orb (contestat vizual) magician. Nu voi uita niciodată cât de uimit am fost cu privire la capacitatea lui uimitoare de a lucra cu mâinile. El a făcut-mi dau seama acest lucru este cea mai bună metodă de a învăța acest sens, cred că cu mâinile. - Mark Stevens

Efect: interpret este capabil de a lega doua cabluri (unul roșu, altul alb) "inside the box", în timp ce ambele coarda se termină rămâne în afara caseta! În fapt, el poate avea chiar și spectatorul țineți cele două capete, în timp ce magia se întâmplă.

În timp ce există o varietate de rutine care pot fi efectuate, standardul este în cazul în care vă leagă aceste două frânghii de mai multe ori, în moduri diferite, tot timpul când capetele cablurilor sunt în afara din cutie și în total și absolut de vedere al spectatorilor.

În fapt, pe una dintre mai multe încercări, de fapt, puteți deschide capacul cutiei astfel încât spectatorii pot vedea nu numai capetele toate cablurile sunt în afara caseta, dar uitându-ne în box - pot confirma, de asemenea, două corzi sunt complet separate și independente unele de altele (nu este conectat în nici un fel). Doar prin închiderea capacului, și având doi spectatori ține strâns ambele capete de două sfori și trage pe ele. Desigur, ipoteza este de două corzi de culori diferite va fi tras prin găurile din cutie - dar, în fapt, cele două corzi magic deveni conectat - și un mini remorcher de război este creat atât ca spectatori încercare de a trage sforile, dar nu pot pentru că sunt conectat!

Ce??? Doar câteva secunde în urmă, spectatorii ar putea vedea în mod clar în interiorul cutiei, care a arătat două frânghii complet independente?

Vrei un puternic aproape? Pune oricare dintre cele două corzi cu capetele expuse, acum, arată un solid inel (care poate fi, de asemenea, examinate) și pur și simplu aruncă-l în cutie. "Cha-Ching!" Interpret deschide partea din față a panoului pentru a descoperi magia - Ring a pătruns Coarda!

Cutia este examinable, realizat din frumosul lemn de mahon și are două perdele deschideri, una pe fiecare parte. De asemenea, există o trapă în partea de sus, precum și o deschidere panou în față.

"Acest lucru este extrem de puternic, magic, ceva care te va prețui și de a folosi din nou și din nou." - Joe Stevens

"Mi se întâmplă rar să fi păcălit de un truc, și acest truc complet m-a păcălit de două ori." - Michael Aproape

Vă rugăm să rețineți: culoarea de pe cutie va o mică diferență cu fotografie în diferența periodsoftime

Pentru cumpărător de Lectură:


 • culoare: Maro
 • Gen: Unisex
 • Intervalul De Vârstă: Adulti
 • Material: Lemn
 • Este Instrucțiuni Inclus: Da
 • Numărul De Model: IN
 • Instrucțiuni: video online
 • Tip: Variate Prop
 • Avertizare: vezi discription
 • Nume De Brand: doo-wops
 • Performanța Forma: Magia De Scenă
 • Caracteristici: Dispar,Ușor De A Face,Profesionist,Magicieni,Strada,Etapa
 • Dimensiune: One Size

Etichete: legarea corzi, dean cutie, Trucuri Magice, Ieftine leagă corzi, De înaltă Calitate a lui dean cutie, China trucuri magice Furnizori.

Drsabri2010
2018-03-13
5/5
very satisfied
Vedindenare3
2018-01-16
1/5
profesionnal sailor, very friendly, fast shipping items with a lot of protections
Lenor 55
2017-11-30
2/5
When I received the box it was very damaged! I am so dissapointed. What can we do about it? I can not use this in my show. It looks so unprofessional.

Ați putea dori, de asemenea