HIWIN MGNR 750mm HIWIN MGR9 șină de ghidare liniare din taiwan

215.19lei

  • Dimensiunea Pachetului: 10cm x 3cm x 4cm (3.94in x 1.18in x 1.57in)
  • Tip De Unitate: bucata
  • Greutate Pachet: 0.55kg (1.21lb.)

Vă rog să observați: produsele Noastre sunt 100% ghidajele liniare HIWIN de la taiwan. 1.atunci când ai nevoie de produsele noastre urgente.și confirmă ai nevoie de pret produse din magazinul nostru,dar de transport(DHL.UPS,FEX și așa mai departe) este foarte scump,vă Rugăm să ne contactați. 2.Ca avem colaborări pe termen Lung de logistică .deci, avem cel mai bun preț de transport maritim.ca platforma ModernTrade.news este automat set-up de transport,o parte din este greșit. 3.Dacă nu urgente produsele noastre.puteți cumpăra e-mail de aer.E drept. livrare: 1.atunci când veți plăti pe ModernTrade.news, am bolnavă trimis ai nevoie de bunuri pentru transport,este nevoie de 1-3 zile,apoi se va trimis la tine .(de transport diferite au diferite de timp.Voi urmări și observa ) noastre de contact: 1.Trademanager:cn1000485769 2.E-mail: e-mail de la ModernTrade.news 3.Skype:cathymengjie

Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați,Vom asigura toate întrebările tale vor primi atenția noastră răspuns.

1.Cumpărătorii pot obține de ghidare liniare 10-15 zile de la livrare, după ordinea să fie plătit. avem multe produse pe stoc ,putem livra bunuri nevoie de 3-7 zile de lucru,vă Rugăm să aranjați ordinea în avans!

2.Liniare ghid nu include alte accesorii precum liniar, superficial este pentru un ghidaj liniar( bloc) numai.Un ghidaj liniar nevoie peticoat ,ne-am vinde, de asemenea, ne-ar putea da cel mai bun și serviciu de omnibearing.

3.ghidaj liniar pot fi făcute în Taiwan. Te rog da-mi exactitate dimensiunea și detaliile atunci când plasarea unei comenzi .și suntem foarte fericiți pentru a face liniar ghid foarte potrivi cu tine.

1.Ne-ar dori pentru a trimite liniar poze la adresa de e-mail înainte de a trimite bunuri,așa că am putea repara un gunoi nu-ți place și de a face liniar ghid perfect atunci când vei ajunge fresses.Este bine pentru noi,ai putea obține de ghidare liniare vă place foarte mult.Cu toate acestea,ai nevoie de teel-mi adresa ta de e-mail.

2. Am putea avea nevoie cel mai mult de cerințele dumneavoastră, cum ar fi compania expres,acum am fost aproape folosește ModernTrade.news Mijloc de logistică.putem ca ai rquest.putem face cel mai bine pentru tine

3. 100% Reducere, după ordinele.putem accepta 30 de Reducere, după ordinele.

Vă rugăm să ne contactați dacă aveți orice întrebări despre dimensiuni disponibile.

Ai putea face plata online prin card de credit,

de asemenea, ai putea trimite contul nostru bancar de TT sau Western Union.

Ne-ar dori pentru a alege DHL .UP .EMS ca express ,

dacă aveți orice cerințe speciale despre compania express, vă rugăm să ne spuneți.

Pentru Anulări

Am înțeles că ordonarea liniară ghid pentru mașină specială este o importantă întreprindere, și politica de anulare a fost creat cu acest lucru în minte. Cu toate acestea, este important să rețineți că de ghidare liniare sunt orginal la comanda, iar odată ce procesul de creare a început materialele nu pot fi reutilizate. Vestea bună este că, după plasarea comenzii, nu există încă timp pentru a face până mintea ta. Vă rugăm să consultați politica de anulare de mai jos pentru detalii.

Nostru Anulări Politica

- Comenzi anulate în termen de 24 de ore de la confirmarea plății* va fi eligibil pentru o rambursare completă.

- Comenzile anulate dupa 1-3 zile de la confirmarea plății va fi eligibil pentru o rambursare parțială, constând în contravaloarea transportului și 50% din prețul produsului achiziționat.

- Comenzile anulate după 3 zile de la confirmarea plății va fi eligibil pentru o rambursare parțială, constând în contravaloarea transportului.

- De îndată ce comanda dvs. a fost livrat, acesta nu mai poate fi anulat.

Revenind Pentru Înlocuire sau de Restituire

Satisfactia dumneavoastra este de cea mai mare importanță pentru noi. La sosirea pachetului, vă încurajăm să verificați și asigurați-vă că ghidajele liniare a fost făcut să o ucidă pe caietul de sarcini. Încercați pe ghidaj liniar cât mai curând posibil, fără deschidere .

Dacă sunteți returnarea sau schimbul de ghidare liniare sau accesorii, vă rugăm să asigurați-vă că acestea sunt în original, intact și atașat.

Atunci când obține bunurile, vă rugăm să ne dea feedback-ul dvs., astfel încât să putem face unele îmbunătățiri și poate oferi servicii mai bune. Feedback-ul dvs. va fi foarte recunoscător.

Vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi orice feedback negativ sau neutru,ne-am dori pentru a discuta problema și pentru a găsi cel mai bun drum pentru noi.


  • Locul de Origine: Taiwan
  • Numărul De Model: MGN
  • Ghid Lungime: 100mm-6000mm
  • Ghid Lățimea sau Diametrul: 9

Etichete: șină de ghidare liniare, șină de ghidare, ghidaj liniar, Ieftine șină de ghidare liniare, De înaltă Calitate șină de ghidare, China ghidaj liniar Furnizori.

Ați putea dori, de asemenea