Chineză 32 de piese de sah set/cutie/Xian Terracota Războinic Decoratiuni de Gradina reale Argint Tibetan Alama

213.70lei 277.54lei

  • Dimensiunea Pachetului: 40cm x 30cm x 20cm (15.75in x 11.81in x 7.87in)
  • Greutate Pachet: 1.85kg (4.08lb.)
  • Tip De Unitate: bucata

bine ati venit la magazinul meu

Despre Noi

Citeste mai multe despre cine suntem și ce reprezentăm noi. Simțiți încrezător cu privire la achiziționarea de la o companie de renume, cu mulți clienți satisfăcuți și fideli.

Aici este un chinez fengshui bronz avere bani yuanbao Cal Trage varza norocos statuie , este în stare bună, și a fost creat de către meșteșugari calificați în stil tradițional, cu amendă de mestesuguri . Aceasta este o mare bucată de colecție valoroasă, un valoros personale modifica sau un foarte bun cadou. manopera este foarte bine cu incredibil de detaliere. Nu ratați această șansă de a obține-l .Vă doresc mult noroc!

Onorat Clienții: bine ati venit la magazinul nostru și bucurați-vă de cumpărături în "Zâmbet". Ne-am dovedit a fi o oportunitate interesantă de a vinde diferite tipuri de obiecte de colecție și Antichități de peste mări în mod regulat. Desi sunt nou pe aici dar Am înțeles Onestitate și Sinceritate este mai important pentru oriunde. Familia noastră Începe de afaceri de la Beijing și Tibet, Deoarece mulți ani în urmă, de asemenea, bucurați-vă de colecția de peste tot. În magazinul meu, acolo sunt multe obiecte care sunt în așteptare pentru tine, în principal angajate în valoarea externă de o colecție de bronz, portelan, argint, cloisonne, echipamente militare, statui Budiste, Budist consumabile și accesorii, cum ar fi vechi de familie ornamente meserii. Voi încerca meu cel mai bun pentru a le oferi unul câte unul și bun venit să se alăture competiției și încrederea comanda !

Cumpărătorii Internaționale:

Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport. Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului

Vă rugăm să verificați cu țara dumneavoastră personalizat de birou pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare /cumpara

Aceste taxe sunt de obicei colectate prin livrarea de mărfuri (de transport) compania sau când vă ridicați elementul - vă rugăm să NU le confunda cu taxe de transport suplimentare

Politicile

Toate elementele se califică pentru 30 de zile garanție de satisfacție, dacă nu se specifică altfel în lista de produse. Toate produsele sunt garantate pentru a fi în brand nou starea de lucru de la primirea de cumpărare. Dacă există orice probleme sau dacă nu sunteți 100% mulțumit cu elementul, vă rugăm să ne contactați imediat, astfel încât să putem oferi o înlocuire sau de restituire a elementului.

NOTĂ: Toate produsele returnate trebuie să fie în ambalajul original cu toate accesoriile, actele și conținutul inițial trimis cu element. Daunele cauzate de către cumpărător nu vor fi acoperite de această politică.


  • Material: Metal
  • Stil: Retro și Nostalgic/Mobilier Vechi
  • Tema: Mascota

Etichete: cutie cutie, decorative decorativ, set cutie, Ieftine cutie cutie, De înaltă Calitate decorative decorativ, China box set Furnizori.

Ați putea dori, de asemenea