2 BUC 1Pair de Colectare Zână Magic 19cm timp Lămpi de Ceai Genie ALAMA Vintage Retro Jucarii Pentru Copii, Decorațiuni interioare, Cadouri

79.32lei 116.65lei

  • Greutate Pachet: 0.55kg (1.21lb.)
  • Tip De Unitate: mulțime (2 buc/lot)
  • Dimensiunea Pachetului: 40cm x 20cm x 30cm (15.75in x 7.87in x 11.81in)

lungime:19cm

bine ati venit la magazinul meu

Multumesc!!!! Mult noroc ! ! să te binecuvânteze noroc și bun în fiecare zi!

Mă bucur să introducă asta , Din poze, ai putea vedea că este foarte frumos, mare colecție sau ca un cadou pentru prietena ta! Dacă vă place ,vă rugăm să vizitați magazinul meu pentru a afla mai multe oriental comori, să vă binecuvânteze noroc și bun în fiecare zi!

dacă vă place de colectare Chinez antic, vă rugăm să nu ratați cea mai bună șansă, l-a făcut de înaltă calitate din bronz. puteți vedea imaginea , monstru sunt făcute de manopera, manopera este foarte rafinament. În vechea China, fiecare familie trebuie să aibă acest fel de animal ,deoarece aceasta poate lustrate rău , acesta este un instrument bun de a exorciza. deci ,nu pierdeți atât de minunat articol ,Acesta va, de asemenea, aduce noroc, sănătate, bogăție, înțelepciune, succes, longevitate și fericire pentru tine! Licita cu incredere ,noroc!

BIJUTERII TIBETANE

Astfel de elemente sunt toate obiecte de artizanat, lucrate manual de către autoritățile locale Tibetan sau Nepal meșter folosind Tibet Argint si pietre naturale, cum ar fi Turcoaz, Coral, Agat, cristal etc. , ele simbolizează vechea cultură din Tibet. Tibet este cel mai strălucit și sacru țara sfântă în China. Există o veche legendă cel mai bine-cunoscut în Tibet, dacă oamenii ar purta astfel de rafinare și frumoase bijuterii lucrate manual, astfel de bijuterii pot obține spirite bune de la natură. Apoi, ei vor aduce oameni fericiți viață și noroc. Tibet ,un Teren curat, cel mai magic loc frumos, nu departe de noi. nu e important dacă ai fost acolo, dar ideea e dacă-ți găsești propriul teren curat în inima ta și Tibet în mintea ta !

Proiectul meu în China este Tibet argint și jad Turcia. Nu știu în țara dumneavoastră TibetTibet argint și Tibet Turcia jad titlu și poziție. Valoare pentru bani!

Cumpărătorii Internaționale:

Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport. Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului

Vă rugăm să verificați cu țara dumneavoastră personalizat de birou pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare /cumpara

Aceste taxe sunt de obicei colectate prin livrarea de mărfuri (de transport) compania sau când vă ridicați elementul - vă rugăm să NU le confunda cu taxe de transport suplimentare

Politicile

Toate elementele se califică pentru 30 de zile garanție de satisfacție, dacă nu se specifică altfel în lista de produse. Toate produsele sunt garantate pentru a fi în brand nou starea de lucru de la primirea de cumpărare. Dacă există orice probleme sau dacă nu sunteți 100% mulțumit cu elementul, vă rugăm să ne contactați imediat, astfel încât să putem oferi o înlocuire sau de restituire a elementului.

NOTĂ: Toate produsele returnate trebuie să fie în ambalajul original cu toate accesoriile, actele și conținutul inițial trimis cu element. Daunele cauzate de către cumpărător nu vor fi acoperite de această politică.


  • Stil: Retro și Nostalgic/Mobilier Vechi
  • Tema: Mascota
  • Material: Metal

Etichete: jucarii pentru, jucarii pentru copii, jucarii jucarii, Ieftine jucării pentru, De înaltă Calitate, jucarii pentru copii, China jucarii jucarii Furnizori.

Ați putea dori, de asemenea