Aur Scalabile 25X35 Portabile Telescop Momoculars Pentru Vânătoare CL3-0053 azot Anti ceață de sticlă

261.69lei 379.26lei

  • Dimensiunea Pachetului: 25cm x 25cm x 15cm (9.84in x 9.84in x 5.91in)
  • Tip De Unitate: bucata
  • Greutate Pachet: 1.1kg (2.43lb.)

Scalabil 25X35 Portabile Telescop Momoculars Pentru Vânătoare CL3-0053

25X35 Portabile Telescop

Grosisment :25X

Obiectiv Diamete : Φ35mm

Câmp de Vizualizare :3°/ 52m1000m

Sistem De Focalizare : De Alunecare Se Concentreze

Prism Tip: Roof Prism

( Din cauza Reguli de transport: TOATE Bateriile Litiu Va Fi Eliminat înainte de Expediere.)

Dacă doriți să cumpere mai multe elemente tactice, puteți să faceți clic pe listarea de mai jos:

TRANSPORT

· Datorită Reguli de transport: TOATE Bateriile Litiu Va Fi Eliminat înainte de Expediere.

· Element va fi livrat în termen de 48 de ore după ce a primit o plată verificată și-a arătat "Completat" de stare.

· În mod normal navei în marea BRITANIE, SUA, Australia, prin E-pachete de servicii, în alte țări, va fi livrat prin Standardul Internațional de Transport (DHL si EMS). Dar dacă China Post Air Mail este acceptabil pentru tine (ora de Sosire: 15-50 zile lucrătoare), ne vom folosi de acest fel.

· Ambele E-pachete și Standardul Internațional de servicii de Transport este timpul de livrare va fi de aproximativ 7-15 zile lucratoare. (Primirea de timp ar putea fi instabilă datorită vămuire timp în diferite țări.)

· Nu suntem responsabili pentru orice vamală impozitare, dacă funcțional în unele țări. (Ne trimite către international de colete, impozitarea rareori s-a întâmplat în unele țări.)

· Această livrare aranjament exclude noastre Publice de Vacanță.

· Toate articolele vor fi expediate la cumpărător\\'s-a indicat adresa. Înainte de a plăti, vă rugăm să asigurați-vă că adresa în ModernTrade.news se potrivește cu adresa de pe care doriți să livreze.

· Vom încerca noastre cele mai bune pentru a vă oferi cele mai fiabile, la prețuri accesibile mod de serviciu de transport maritim. Dar, uneori, livrare internațională este extrem depinde de obiceiurile locale și post-servicii. Dacă nu primi produsul la timp, vă rugăm să ne contactați imediat pentru asistență suplimentară. Ne va fi responsabil pentru orice daune sau pierderi suportate în procesul de transport.

· Dacă orașul tău aparține ZONĂ de la DISTANȚĂ, nu va fi de $33 zonă de la distanță, taxă de transport prin DHL.

PLATA

· Toate plățile ar trebui să fie finalizate în termen de 20 de zile de la licitare. În caz contrar, comanda va fi anulată automat de ModernTrade.news și neachitate raportul va fi trimis la tine prin ModernTrade.news.

· Dacă aveți nevoie de mai mult timp, vă rugăm să ne spuneți de timp preconizate pentru plata.

· Este rapid și convenabil pentru procesarea tranzacției.

CONTACTATI-NE

· Vom lucra 5 zile (de luni până VINERI de la 8:30 AM - 6:00 PM EST) - o săptămână. Feedback-ul pe forum nu este locul să ne lăsați un mesaj.

· Aceste sisteme de e-mail sunt cunoscute ocazional, pentru a bloca e-mailurile primite de la ModernTrade.news sau ModernTrade.news vanzatori.

Se ÎNTOARCE

· Se întoarce sunt permise dacă nu sunteți mulțumit cu achiziția dvs. și trebuie să fie inițiat de către cumpărător în termen de 10 zile de la primirea coletului.

· Pentru a fi eligibil pentru o rambursare ta returnate trebuie să fie în ambalajul original, nedeschis în stare perfectă, a fost expediat, cu toate ambalajele, manuale și documente intact și nealterat. Elementele sunt scoase din \\'blister pack\\' display de ambalare sunt nerambursabile. Cumpărătorul trebuie să plătească de returnare.

FEEDBACK-ul

· Noi ne straduim pentru fiecare achiziție să fie de cinci stele evaluat una. Vă rugăm să ne anunțați cum o putem face unul de cinci stele evaluat una prea!

· Scopul nostru este de a face fiecare client 100% mulțumit cu ordinea lor. Atunci când primiți articolele dvs., vă rugăm să ia un minut să ne lase feedback-ul pozitiv de la ModernTrade.news. Vă rugăm să nu lăsați un neutru/negativ feedback-ul dacă ați avut o problemă cu un produs. Dacă nu sunteți mulțumit, vă rugăm să ne anunțați înainte de a părăsi feedback-ul. Vă rugăm să ne trimiteți un mesaj prin intermediul ModernTrade.news și să ne spui cum putem câștiga satisfacția dumneavoastră!

· Vă rugăm să rețineți știu că feedback-ul dumneavoastră pozitiv si rating de 5 stele de pe ModernTrade.news sunt extrem de importante pentru noi. La cinci stele, sistem de rating, care ModernTrade.news instituit, de asemenea, este important pentru succesul afacerii noastre.


  • Numărul De Model: CL3-0053
  • Tip: Monocular
  • Nume De Brand: canis latrans

Etichete: Vânătoare, Ieftine de vânătoare, Aur Scalabile 25X35 Portabile Telescop Momoculars Pentru Vânătoare CL3 0053 azot Anti ceață de sticlă.

Ați putea dori, de asemenea