Scară mare Pulbere de amestecare masina de mare capacitate amestecare mașină blender V-200(110V 60HZ)

39 539.22lei

 • Greutate Pachet: 500.0kg (1102.31lb.)
 • Dimensiunea Pachetului: 201cm x 85cm x 144cm (79.13in x 33.46in x 56.69in)
 • Tip De Unitate: bucata

scară mare Pulbere de amestecare masina de mare capacitate amestecare mașină blender V-200(110V 60HZ) Notă: prețul inițial de V200 mixer este $5099.

Am un sfat pentru a navei maritime sau aeriene, se poate salva o mulțime de costul de transport maritim, vă Rugăm să contactați cu noi, dacă vrei, ca să te citez costul de transport maritim.

1.Există atât de 110V 60HZ si 220V 50HZ pentru seria V pulbere mașină de amestecare , pls rugăm să-mi spuneți ce e de tensiune de la locul dumneavoastră de muncă.

2.Seria V pulbere aparat de amestecare este trimis prin DHL și FedEx implicit din China. Vă rugăm să amabilitate să-mi spuneți care transportul este confort pentru tine.

Introducere: Aceasta masina este potrivit pentru utilizare în industria farmaceutică, chimică și industria alimentară pentru amestecarea de pulbere sau granule de materiale.

Cilindric structura este caracteristica distinctivă și capacitatea de amestecare este bine proportionat si eficient cu pete oarbe în cilindri și nu acumularea de materiale. Această mașină este drept înainte și este ușor de operat cu suprafață ușor de curățat într-o mare finite din oțel inoxidabil.

Exploatarea și Întreținerea

1. Fixare: Așezați aparatul direct pe plat, astfel încât acesta va rula fără probleme și eficient.

2. Înainte de utilizare, se adaugă ulei pentru a adăuga ulei de punct.

3. Apoi executați un gol de sarcină. Verificați acțiune cu grijă pentru a asigurați-vă că aparatul este în stare bună de funcționare.

4. Rulare alimentator stație. Deschideți capacul. Hrana în materialele asigurându-vă să nu depășească 40% limita de cilindru.

5. Închideți capacul alimentatorului. Rula masina. Opri dacă orice anomalie apare.

6. Suprafață de curățare în interiorul și în afara, atunci când schimbarea materialelor sau atunci când terminat.

Observații: Așezați aparatul pe o suprafață plană și o suprafață solidă, astfel încât acesta va rula smoohtly și effciently. Înainte de utilizare, verificați gear reductor pentru a asigura nu are suficient ulei. Rula un gol de sarcină. Verificați cu atenție pentru a vă asigura că aparatul este în stare bună. Materialele nu trebuie să depășească 40% din cilindru este limita. Este necesar să curățați pâlnia complet atunci când schimbarea materialelor sau la terminarea unei fugi.

Garanție:

1. Pulberea mașină de amestecare V-200 este proiectat cu înaltă calitate din oțel inoxidabil construcții și să îndeplinească standardul GMP.

12 luni garanție limitată pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire). Accesorii vin cu o garanție de 3 luni.

2. Produsele defecte trebuie să fie raportate și returnate în perioada de garanție și în ambalajul original, dacă este posibil. Trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră.

3. Este responsabilitatea cumparatorului de a plăti pentru taxele poștale de returnare și livra elementul înapoi la noi. Va vom trimite înapoi dacă aparatul este defect, ca raport.

4.Dacă aparatul a fost deteriorat în timpul de livrare, clienții ar trebui să ne informeze la o dată și e-mail-ne fotografii de partea deteriorată. După verificarea, vă putem trimite un nou reper pentru gratuit.

5. Pentru următoarele situații, în care elementul este liber de garanție

(1). Deteriorate cauzate de: mod abuziv, instalarea necorespunzătoare și așa mai departe-a făcut om din vina.

(2). Garanție sigiliu eliminate sau deteriorat.

6. Durata de viață de serviciu. Vă rugăm să amabilitate să-mi spuneți dacă aveți orice întrebare despre masina sau mai sunt si alte masini satisface cerințele dumneavoastră. Vom face tot posibilul pentru a vă ajuta.

Plata:

Orice plată este acceptată dacă este mai mult confort pentru tine.

Feedback-ul:

Vom aprecia dacă puteți vă rugăm să 5 stele feedback-ul pozitiv, e bun pentru afaceri pe termen lung.Noi va oferi, de asemenea, la fel de feedback de la tine. Vă rugăm să contactați cu noi înainte de a ne da feedback neutru sau negativ dacă există ceva ce te-a supărat, vom face noastre cele mai bune pentru a vă ajuta.


 • Capacitate de Lucru Vas (Cana): 200
 • Dia. de admisie: 300mm
 • putere: 1,5 kw
 • Cel Mai Bun Capacitate De Umplere: 56L
 • Funcția: Amestecarea
 • Model: V-200
 • certificare: ISO
 • Tensiune (V): 380V/110V
 • Max. Capacitatea De Umplere: 80L
 • Dia. De Evacuare: 100mm
 • volumul: 200L
 • Dia. De butoi: 450mm
 • Viteza De Rotație: 15r/min
 • Dimensiuni(mm): 2010*850*1440
 • Numărul De Model: V-200
 • Putere (W): 1.1 KW
 • Nume De Brand: capsulcn

Etichete: blender blender, blender de amestecare, blender aparat, Ieftin blender blender, De înaltă Calitate blender de amestecare, China blender Furnizori de mașini.

Ați putea dori, de asemenea