15V 5A 6.3*3.0 MM 75W Înlocuire Pentru Toshiba PA3201U-1ACA PA3083U-1ACA PA3283U-1ACA PA2301U-1ACA Laptop Incarcator AC Adaptor de Alimentare

42.48lei

 • Greutate Pachet: 0.31kg (0.68lb.)
 • Tip De Unitate: bucata
 • Dimensiunea Pachetului: 18cm x 12cm x 6cm (7.09in x 4.72in x 2.36in)

Acest produs fara cablu de alimentare. Oferim marea BRITANIE/UE/SUA cablu de alimentare să alegeți. Dar trebuie să plătească taxe suplimentare. Puteți să faceți clic pe ele pentru a cumpara.

15V 5A 6.3*3.0 MM 75W Înlocuire Pentru Toshiba PA3201U-1ACA PA3083U-1ACA PA3283U-1ACA PA2301U-1ACA Laptop Incarcator AC Adaptor de Alimentare

--Politica De Returnare

-Toate elementele cazul în care a revenit pentru ce motive trebuie să fie însoțită de un Retur Marfa Autorizația (RMA) Numărul, vă rugăm să ne contactați înainte de a reveni. Produsele returnate fără RMA# va întârzia procesul sau de a fi ignorat.

-Pentru pachete de baterii sau bateria legate de produse, garanția devine nulă dacă acumulatorul a fost perceput în mod necorespunzător, instalat sau utilizat în mod abuziv, în orice mod, sau în cazul în care eticheta și/sau eticheta cu cod de bare a fost înlăturată sau modificată.

-În returnarea produselor clientul trebuie să plătească de transport de marfă de întoarcere.

Eu doresc să vă bucurați de un cumpărături fericit . Așteptăm cu nerăbdare să următoarea achiziție!

Sfaturi de cumpărături.

Imagini doar pentru referință,specifice fel prevala! Dacă aveți nevoie de cele mai recente și imagini actuale, vă rugăm să ne contactați !

Din cauza probleme de transport, aspectul produsului pot avea mici zgarieturi.

E posibil, nu toate.

Dacă nu puteți accepta, te rog, nu scopul. Despre Adresa de Livrare este responsabilitatea clientului de a ne oferi o imagine exactă și adresa completă. Adresa corecții după ce pachetul a fost trimis este foarte costisitoare și de multe ori imposibil. Pachetele returnate la noi cu adresa de erori de multe ori se percepe suplimentar o taxă de retur (percepute de curier), care va fi dedusă din rambursare a anulat comanda. Vă rugăm să verificați că adresa pe care ați furnizat sunt corecte și actuale. Nu utilizați non-standard de abrevieri. Rambursare comenzi Anulate vor fi rambursate la întoarcerea de marfa in stare vandabila. Rambursare va fi amenajat prin metoda originală de plată. Taxa de transport nu va fi rambursat. O taxă poate fi percepută în funcție de starea returnate. Cerere de rambursare va fi acceptată NUMAI atunci când înlocuire elemente nu sunt disponibile. Politica De Returnare 1. Dacă nu sunteți mulțumit cu produsul nostru(s), vă rugăm să ne contactați pentru a obține un Număr RMA în termen de cincisprezece (15) zile de la cumpărare. Și produsele returnate trebuie sa fie 100% complet, inclusiv toate componentele, cutii originale și materialele de ambalare, manuale și alte accesorii furnizate de producător. Ne rezervam dreptul de a percepe o taxă de repopulare 25% pentru NON-DEFECTE de returnare. 2. În returnarea produselor pentru noi, clientul trebuie să plătească de transport de marfă de întoarcere. Reveni pachete de C. O. D nu vor fi acceptate. Numai transport de marfă de întoarcere incorecte elemente livrate la clienți va fi plătit de noi. 3. Vă rugăm să vă asigurați că produsele returnate sunt cei care ati cumparat de la noi. Noi nu suntem responsabili pentru orice articol trimis pentru noi că nu este produsul nostru. 4. Împachetați în ambalajul original: Închis tot ceea ce a primit inițial, inclusiv toate manualele și materialele conexe. Loc produsul ambalat într-un protector exterior cutie. Noi trebuie să primim toate produsele originale, în scopul de a procesa dvs. de returnare sau de schimb. Noi nu suntem responsabili pentru produsele care sunt deteriorate din cauza săraci ambalaj, ambalaj deteriorat, pierdut sau transporturile. Produsele returnate trebuie sa fie 100% complet, inclusiv toate componentele, cutii originale și materialele de ambalare, manuale, gol de garanție carduri, și alte accesorii furnizate de producător.


 • Tensiunea De Ieșire: 15V-5A
 • Nume De Brand: JIGU
 • Compatibil Marca: pentru toshiba
 • DC interfață dimensiuni: 6.3*3.0 mm
 • Tip Adaptor: Înlocuirea Adaptor AC
 • Frecvență de intrare: 50/60Hz
 • Curent De Ieșire: 5A
 • Greutate: 310g
 • Numărul De Model: PA3469U-1ACA
 • Pachet: Da
 • culoare: Negru
 • Tensiune De Intrare: 100-240 V~1.5 A

Etichete: 15v 5a, laptop ac adaptor, laptop adaptor încărcător, Ieftine 15v 5a, De înaltă Calitate, laptop ac adaptor, China laptop adaptor încărcător Furnizori.

Ați putea dori, de asemenea