1 buc/Lot Portabil din material Plastic 60mm Dispenser Bandă & Tape Cutter pentru Școala de Papetarie & Birou Aprovizionare

18.02lei

  • Dimensiunea Pachetului: 21cm x 13cm x 14cm (8.27in x 5.12in x 5.51in)
  • Tip De Unitate: bucata
  • Greutate Pachet: 0.16kg (0.35lb.)

Nume produs:1 buc/Lot Portabil din material Plastic 60mm Dispenser Bandă & Tape Cutter pentru Școala de Papetarie & Birou Aprovizionare

Numărul de SKU: FXQ00001

Produs Cantitate: 1 buc/Lot

Cerneală culoare: 2COLORS ca pe foto

Material: plastic, metal

Dimensiune: 15.5cmX7.5cmX8.5 cm, lățimea de Bandă

Funcția: 60mm Dispenser Bandă & Tape Cutter

Aviz de expediere: toate metodele de transport pot fi urmărite pe site-uri.

În scopul de a transporta produsele la client cât mai curând posibil, vă rugăm să furnizați corect și complet adresa de corespondență la vânzător.

Transport maritim de timp: ora Sosirii pentru cele mai multe dintre țări sunt aproximativ 15~45 de zile, în conformitate cu metodele de transport si distanta.

De servicii pentru clienți: Dacă clientul are orice intrebare despre produs sau serviciu, vă rugăm să nu ezitați să contactați vânzătorul, în orice moment. Vanzatorul promite să răspundă la client în termen de 24 de ore.

Vanzari Termeni & Condiții

1) vă Rugăm să contactați vânzătorul în limba engleză, ne pare rău pentru neplăcerile cauzate de tine.

2) Comunicarea este importantă. Vă rugăm să contactați Vânzătorul pentru orice probleme și soluții. Vânzător promisiunea de a răspunde în termen de 24 de ore.

3) timpul de Lucru: 09:00-18:00 , GMT+8,HongKong timp. De luni până sâmbătă.

Termene De Plată Și Condiții

1) Vânzătorul acceptă metode de plată prevăzute numai prin ModernTrade.news Escrow.Vă mulțumesc!

Transport/Poștale Termeni & Condiții

1)Produsele achiziționate de către client va fi trimis la client de la depozitul din China, în termen de 7 zile lucrătoare după ce plata este platit de vanzator.

2) Vânzătorul NU va deține responsabilitatea pentru orice pierdere sau deteriorare după postarea de produse.

3) Vânzătorul NU este responsabil pentru taxele de Import, impozite și taxe care nu sunt incluse în prețul produsului sau taxele de transport.

4) Pentru a evita plus costul de transport maritim, vă rugăm să furnizați corect și complet adresa de corespondență la vânzător.

5) timp de Transport maritim: cele Mai multe dintre țări sunt aproximativ 15~45 de zile, în funcție de metoda de transport.

Returnare Și Înlocuire De Termeni Și Condiții

1) Cumparatorul poate returna produsul în ambalajul original, în termen de 7 zile de la primirea acesteia, dacă cumpărătorul nu este fericit cu ea. Vânzătorul va returna sau trimite înlocuitor pentru Client în termen de 5 zile lucrătoare, după ce produsul este primit de către vânzător.

2) Vânzătorul nu este responsabil pentru taxele poștale de returnare a produselor.

3) va Rugam sa ne contactati pentru a rezolva problema dacă produsul are orice problemă de calitate înainte de Client lăsați feedback-ul sau o dispută de fișiere.


  • Numărul De Model: FQX00001
  • Tip: dispenser bandă

Etichete: banda digitizer, banda de bumbac, cutter shredder, Ieftine bandă digitizer, De înaltă Calitate bandă de bumbac, China cutter shredder Furnizori.

Ați putea dori, de asemenea