Metal Flaut Xiao + Sabie G Cheie Tai Chi Culturism Sabia Flauta de Arte Martiale cu Sabia Flaut Flaut Transversal Armă de Auto-apărare

1 154.40lei 1 407.81lei

 • Greutate Pachet: 1.5kg (3.31lb.)
 • Dimensiunea Pachetului: 80cm x 10cm x 10cm (31.50in x 3.94in x 3.94in)
 • Tip De Unitate: bucata

Metal Flaut Xiao + Sabie G Cheie Tai Chi Culturism Sabia Flauta de Arte Martiale cu Sabia Flaut Flaut Transversal Armă de Auto-apărare

Noi vindem doar produse competitive. Te rog nu compara produsele noastre cu alte produse preț scăzut, fiecare produs va fi verificat de sunet de muzician profesionist de mai sus de 4 ori inainte de depozit,nu vom trimite necalificat produse pentru cumpărători, vă rugăm să nu ezitați să cumpere,veți obține ceea ce plătiți pentru!

Doar numele trupei și principalele semne sunt gravate pe flaut acquiescently, dacă cererea alt model gravat sau cuvânt a placut imaginile prezentate vă rugăm să ne contactați.

Există 2 tipuri de materiale pentru sabie + flaut xiao, unul este din alamă material, al doilea este din oțel inoxidabil, vă rugăm să lăsați un mesaj la noi, care materialul pe care doriți să cumpere după ce face ordine, în caz contrar ne va fi livrat la tine de întâmplare, vă mulțumim pentru înțelegere!

Accesorii:

1* caz de pânză

1* Nod Chineză

1* flaut membrana

1* dimo lipici

1* dimo protector

Cupru flaut de întreținere de rutină:

Cupru va oxida, care este o reactie naturala, în scopul de a evita probleme de oxidare, facem un test de suprafață oxidare tratament, după două luni de observație, de culoare este încă în schimbare. Este, de asemenea, nu este potrivit pentru placari, deoarece degetul găuri și sufla găuri, de asemenea, nevoie de polonezi și de depanare, de asemenea, purtător de cuvânt placare va afecta sunetul, dacă placare timp, flaut suprafață va dispărea, astfel încât considerăm mult timp nu utilizați așa - numita oxidare tratament și pentru a menține avantajele de cupru materialul în sine, deci nu vom folosi placare.

Atunci cum de a rezolva oxidarea problema? Ne sunt echipate cu o cârpă de curățare special, utilizate corect, se poate obține rezultate foarte bune.Metoda este de a curăța thecopper de ardere de suprafață utilizate cârpă cu apă aproximativ o jumătate de lună, ștergeți oxidat suprafețe, se clătește cu apă și apoi se usucă. Repetă de trei sau de patru ori, de aproximativ două luni mai târziu, atunci suprafața nu va fi oxidat, întotdeauna va păstra alama culoare. Apoi se poate șterge din nou după șase luni sau un an mai târziu. Noi de cupru flaut trebuie să fie pacient, să-noul cupru flaut oxidat în mediu natural pentru ceva timp, în același timp, aveți grijă despre asta cu ușurință, flaut va fi foarte frumos. Acesta este rezultatul experimentelor noastre, suprafata nu va oxidare, împreună cu utilizarea de timp.

Titan, oțel inoxidabil flaut necesită puțină întreținere, sunt lavabile, protecție la coroziune, rezistenta la oxidare, ștergeți suprafața cu o cârpă moale, care va fi ok .

Garanție De Calitate:

Avem echipa de profesionisti QC pentru a asigura produse de înaltă calitate și corectă de ambalare în fiecare transport.Suntem siguri că instrumentele noastre muzicale au exacte ton, sunet atractiv, buna performanta si aspectul grațios. Fiecare produs va fi verificat și testat înainte de expediere, asa ca noi va oferim produse de bună calitate, dar scăzut în preț, cred că veți obține un mulțumiți de produs de la noi.

Vamale de Eliberare(mai Puțin sau nu Taxe Vamale Pentru Bunurile Dumneavoastră!)

Ne va livra elementul și raport de valoarea bunurilor de 5 USD la 10.Poate fi necesar să plătească taxe vamale.Dar vamal va deschide pachetul și reevalua produse uneori,Avem suficientă experiență pentru a vă ajuta să obțineți produsul prin condiții de siguranță.

Se întoarce:

Va vom returna dacă vă întoarceți elemente în termen de 15 zile de la primirea elementelor pentru orice motiv. Cu toate acestea, cumpărătorul ar trebui să asigurați-vă că produsele returnate sunt în condiții inițiale. În cazul în care produsele sunt deteriorate sau pierdute, atunci când acestea sunt returnate, cumpărătorul va fi responsabil pentru astfel de daune sau pierderi, și nu vom oferi cumpărătorului o rambursare completă. Cumpărătorul ar trebui să încercați pentru a depune o cerere cu compania de logistică pentru a recupera costul de deteriorare sau pierdere.

Cumpărătorul va fi responsabil pentru taxele de transport pentru returnarea produselor.

Feedback-ul:

Apreciem foarte mult părerea și sugestiile dumneavoastră în calitate de cumpărător,vom face noastre cele mai bune pentru a primi cel mai pozitiv feedback-ul disponibil.dacă nu vă place produsele noastre pentru orice motiv,vă rugăm să nu ezitați să ne trimiteți feedback-ul dvs.,vom aprecia mult!Vă rugăm să contactați-mă direct înainte de a părăsi un feedback neutru sau negativ!

Vom Rezolva Orice Problemă s-ar Putea Întâlni în activitatea Noastră!

Eu Cred în Dumnezeu și Utilizarea Inima să Facă Totul!

La Ultima doresc cumpărături plăcute aici!

Metal Flaut Xiao + Sabie G Cheie Tai Chi Culturism Sabia Flauta de Arte Martiale cu Sabia Flaut Flaut Transversal Armă de Auto-apărare


 • Conexiune lungime: 110 cm
 • Corpul Material: Alamă, oțel inoxidabil
 • Material-cheie: Alamă, oțel inoxidabil
 • Nume De Brand: SevenAngel
 • Sabia Lățime: 1.6 cm
 • Sabia grosime: 0,3 cm
 • Material Suprafata: Alamă, oțel inoxidabil
 • E Mecanismul: No
 • culoare: Alamă xiao G-cheie, din oțel inoxidabil G
 • Greutate netă: 1250 g
 • Flaut xiao lungime: 58 cm
 • Sabia material: carouri de fier
 • personalizate: Da
 • Gaura De Design: DESCHIDE
 • Numărul De Model: 0032 sabia Flaut Xiao
 • Ton: G
 • Lungime: about 68 cm
 • Numărul de Găuri: 8 Gauri
 • sabia stancu: nu tivita
 • lungime sabie: 42cm

Etichete: flaut xiao, metal flaut, Flaut Transversal, Ieftine flaut xiao, De înaltă Calitate de metal flaut, China flaut transversal Furnizori.

Ați putea dori, de asemenea