Low Vision Aid Test DSL-3

4 018.28lei

  • Greutate Pachet: 5.0kg (11.02lb.)
  • Dimensiunea Pachetului: 61cm x 38cm x 25cm (24.02in x 14.96in x 9.84in)
  • Tip De Unitate: bucata

Low Vision Aid Test DSL-3

FAQ: Declarație: Vom test complet toate produsele înainte de a trimite. Folosim cele mai bune materiale de ambalare pentru a se asigura că primirea de bunuri este în stare bună. Dacă sigiliul a fost rupt, modificate sau eliminate, sau pachet rupt; te rog, deschide coletul pentru a verifica în interiorul conținutul în prezența de livrare oameni. Respinge transportul în cazul în care mărfurile sunt pierdute sau rupte. În oficiul poștal, vă rugăm să verificați greutate față de greutatea datele de pe ambalaj; în mod normal, vom scrie în greutate reală de pe ambalaj. Respingerea pachetului de servicii, dacă greutatea este în mod evident o diferență. Sau cere oficiul poștal pentru a obține ACT. După ce semnezi de primire, de a deschide cutia pentru a verifica în interiorul conținut în fața post de persoane, cere post de oameni pentru a obține dovezi în cazul în care conținutul este diferenta sau rupte. Plata

Ai putea face plata prin Card de Credit prin ModernTrade.news Escrow.

Atunci când face plata prin Escrow, banii tăi sunt depozitate în siguranță în contul dvs.. Bani este eliberat numai la noi după ce a confirma livrarea.

Vă rugăm să ne contactați oricând dacă aveți probleme cu plata. Transport

Vă rugăm să furnizați corect adresa de livrare si cod postal.

Taxele vamale și taxele de brokeraj ar putea fi posibil pentru unele țări. În scopul de a asigura că primiți bunuri cu plata impozite mai mici, vom declara bunurile ca "Probă" la o valoare mai mică. Dacă aveți orice cerințe speciale, vă rugăm să-mi spui atunci când plasați comanda.

Toate Tensiune se va potrivi pentru cumpărător țării standard, dacă aveți cereri speciale. Garanție:

Avem piese de schimb pentru toate produsele, în termen de garanție, în cazul în care elementul dintr-o dată nu va funcționa, în primul rând, va oferi fotografii și video de la noi pentru a verifica care e problema ta proiector, atunci va vom oferi o soluție în termen de 3 zile lucrătoare, promit 100% gratuit a rezolva problemele tale. Mai mult timp nu aveți nevoie de a trimite înapoi proiector pentru a repara, va vom trimite piese de schimb și trimite video pentru tine de a învăța cum să-l repare. Dacă nu se poate repara, vom schimba noi una pentru tine, și încărcați toate costurile.

Servicii:

Dacă aveți orice întrebare despre produsele noastre, vă rugăm să ne contactați în orice moment. Vă rugăm să contactați dacă aveți orice întrebare despre plata, detalii despre produs. Vă mulțumim pentru comanda dumneavoastră și Cumpărături Fericit.


  • Locul de Origine: Shanghai, China (Continentală)
  • Utilizare: Low Vision Aid Caz De Test
  • calitate: CE&ISO
  • Numărul De Model: DSL-3

Etichete: Caz, caz la caz, cauza c, Ieftine caz, De înaltă Calitate caz la caz, China cauza c Furnizori.

Ați putea dori, de asemenea