Noi Instrumente De Bucatarie, Baie Săpun Titularul Singur Strat De Aspirație Titularul De Dish Săpun De Depozitare Coș Săpun Cutie Stand -35

10.66lei 16.41lei

  • Tip De Unitate: bucata
  • Dimensiunea Pachetului: 17cm x 11cm x 5cm (6.69in x 4.33in x 1.97in)
  • Greutate Pachet: 0.11kg (0.24lb.)

Noi Instrumente De Bucatarie, Baie Săpun Titularul Singur Strat De Aspirație Titularul De Dish Săpun De Depozitare Coș Săpun Cutie Stand

Caracteristici:

De Brand nou

Produs : cutie de Săpun

Culoare : Albastru / Verde / Roz / Alb

Dimensiune : 13*7.5*11cm

Material : ABS

Pachet :

1* cutie de Săpun

Vom scrie o valoare mai mica pe colet pentru a evita producerea tarife. Fiecare țară are diferite tarife politică. Noi nu percepe nici un impozit pe vânzări și taxe de manipulare.

În orice caz, noi nu suntem responsabili pentru TVA (taxa)/drepturi de Import sau orice echivalent apare de livrare tranzacție. Vă rugăm să verificați locale personalizate legislația și vizitați local departamentul vamal-ul inainte de achiziții.

În mod normal, ne trimite coletul prin Poștă Înregistrată ,Dacă aveți nevoie de pachetul de urgență , vă rugăm să ne contactați pentru a plăti pentru un plus costul de transport maritim , multumesc .

1.Dacă elementul nu poate lucra bine, vă rugăm să verificați de două ori pentru a confirma că produsul este defect și contactați serviciul nostru pentru clienți reprezentantul acum, să ne cunoaștem Detaliat Problema , vom face tot posibilul pentru a vă servi.

2.Dacă ați primit un incorecte, avariate, defecte, sau element nu corespunde descrierii, contactati-ne pentru o parțială/completă de restituire sau de înlocuire pe costul nostru.

3.Dacă doriți să reveniți la articol,vă rugăm să ne contactați în termen de 30 de zile după pachetului primit .Returnarea produselor trebuie să fie, de asemenea, în starea inițială: inclusiv cutie, ambalajul si toate celelalte accesorii. Se întoarce, care sunt un rezultat de eroare clientul va fi supus unei reale taxa de transport deducerea din rambursarea.

4. Cumpărătorul ar trebui să plătească pentru taxa de returnare dacă Toate NON-Vânzător Greșeală de returnare pentru rambursare . (E. g. ai adus-o masura gresita sau element greșit)

Ta satisfication este mereu în căutarea noastră , vă rugăm să ne contactați dacă aveți orice probleme sau întrebări ,vă mulțumim !


  • Nr. de Niveluri: Single
  • Ambalare: /
  • Numărul De Model: B051061
  • culoare: Roz, Alb, Albastru, Verde
  • Tip De Instalare: Montat Pe Perete Tip

Etichete: suport cutie, suport stativ, suport de bucatarie, Ieftine suport cutie, De înaltă Calitate, suport stativ, China sta bucătărie Furnizori.

Ați putea dori, de asemenea