Mână forjate 1095 otel carbon japonez samurai katana adevărată sabie ascuțită.

635.52lei

  • Greutate Pachet: 2.0kg (4.41lb.)
  • Tip De Unitate: Geanta
  • Dimensiunea Pachetului: 118cm x 18cm x 10cm (46.46in x 7.09in x 3.94in)

UN MECI SABIA :

Funcționale și gata de luptă.Aceasta sabie este realizat din otel-inox AISI 1095 oțel de înaltă carbon.Accesorii de sabie sunt toate autentice.Acesta este realizat prin experienta fierar cu atenție crafting pentru foarte mult impove flexibilitatea și duritatea lamei.Sabia poate fi folosit pentru luptă reală,este foarte cost-eficiente și va fi cea mai buna alegere pentru a arăta prietenilor tăi sau păstrați-l ca o colecție sau trimite-l ca un cadou.De asemenea,este foarte potrivit pentru formare și tăiere practica.

SPES: Lungime Totală: 40.9 inch 104cm Material Lamă: 1095 din oțel carbon de înaltă Nagasa Lungime: 28.7 inch 73cm Saya Material: lemn Tare cu lacuit Lungime Mâner: 10.6 inch 27cm Material Mâner: Autentic Ray piele + lemn Tare Kissaki Lungime: 1.77 inch 4.5 cm Tsuba Material: cupru de Înaltă calitate Tsuba Lățimea Lamei(lângă Habaki): 1.26 inch 3.2 cm Greutate (fara Saya): 0.85 kg (aproximativ) Lățimea Lamei(lângă Kissaki): 0.91 inch 2.3 cm Greutate (cu Saya ): 1.17 kg(aproximativ) Kissaki Forma: CHU-KISSAKI Pachet Greutate: 2.0 kg(aproximativ) Forma Lamei: SHINOGI-ZUKURI Stare: Brand New

W AY S CUVÂNT DE LUARE A DECIZIILOR :

1.

T ANREN: F ORGING

T SURIKOMI ȘI S UNOBE :F ORMING B LINS

La balde a fost mde de 1095 oțel de înaltă carbon,a fost produs în Întregime de mână forjate într-o complet într-o manieră tradițională. S-a topit și pisate(de mână forjate) pentru a elimina rămân impurități din oțel carbon și distribui mai bine de carbon pentru a forma goală.

2.

H IZUKURI :F ULLY S HAPING B LADE

UN RA-S HIAGE : R N F INISHING

Y AKI -AM RE :H MĂNÂNCE T CREAREA

Lama ar fi pe deplin modelarea mână,și apoi tratarea termică, după măcinare(dur finisare),apoi repede în apă și ulei de calire(Revenire) pentru a forța de carbon în oțel într-o stare a subliniat,conferindu-i o rigiditate care vă va permite să păstrați un avantaj.În acest fel se poate îmbunătăți în mod corespunzător duritate și flexibilitate a balde de un real folos.

3.

S HIAGE :F INISHING B LADE

H I ȘI H ORIMONO :G ACOPERISURILE ȘI E NGRAVINGS

Mâna modelarea balde după cel de-al doilea timp de lustruit (Finisare lama),nu a fost nici Bună (sânge groove) pe lamă pentru tăiere grele .Între timp,servicii de gravare vor fi puse în aplicare în acest pas.(pls contactati-ne prin mesaj daca ai ceva grava pe lama sau ai nevoie de BO-HI)

4.

N AKAGO ȘI M EIKIRI :F R, ȘI S IGNING T ANG

Această lamă vine cu o lungime completă Tang care îmbunătățește puterea de sabie în timp ce se legăna.Tang va fi depus pentru a se potrivi bine cu mâner,și va fi semnat în funcție de cerințele dumneavoastră.(pls contactati-ne prin mesaj dacă vrei să semnezi DATA sau NUMELE pe Tang)

5.

T OGI :S P CUVÂNT OLISHING

Pe deplin parte lustruit de experiența noastră fierar cu mai mult de 14 procesul ascuțit lucru de mai multe grade piatra abraziva in cel mai traditional Japonez mestesug mod.Este ascuțit pentru a tăia o sticla-gros de bambus.Vârful lamei este de lungime medie.(Chu Kissaki)

Observație: gratuit&aleatoare sabia geanta vine cu sabia Pe display stand în sabia imagini NU este inclus, din Cauza la Toate produsele noastre sunt complet manual,Deci aceasta variază puțin de la sabie la sabie.

SABIA POZE

SERVICII DE PERSONALIZARE:

(Puteți alege următoarele sabia accesorii pentru a înlocui cele originale!)

Schema De Referință:

Sabia este compus dintr-o gamă largă de accesorii , tsuba, Ito&Sageo și Saya și ray piele,toate săbiile noastre sunt disponibile pentru a fi personalizate. BO-HI (sânge groove), lama fără BUNĂ este mai puternic pentru taiere, lama cu BUNĂ este mai usor pentru practică . Toate lamele sunt regulate ascuțite,vă rugăm să ne contactați atunci când aveți nevoie de un bont sau un aparat de ras lamă ascuțită. (Cost suplimentar 10usd pentru aparat de ras ascutit si are mai mult timp pentru a termina) Un Wakizashi și un Tanto pot fi personalizate pentru a mathch acest katana.

UN LLOY T SUBA PENTRU C HOOSING(GRATUIT)

AM RON T SUBA PENTRU C HOOSING (GRATUIT)

O GING - T REATED C OPPER T SUBA PENTRU C HOOSING (GRATUIT)

H IGH CALITATE C OPPER T SUBA PENTRU C HOOSING (GRATUIT)

G ENUINE R AYSKIN PENTRU C HOOSING(GRATUIT)

T SUKA-ITO& S AGEO PENTRU C HOOSING(GRATUIT)

AM EATHER T SUKA-ITO PENTRU C HOOSING (+$30 )

AM MPORTED S AGEO PENTRU C HOOSING (+$10)

T SUKA-MAKI PENTRU C HOOSING (GRATUIT)

S AYA PENTRU C HOOSING S01-S20 sunt lăcuite saya,a terminat în metoda tradițională,ele sunt libere de a fi ales.

S21-S24 sunt acoperite cu piele ray în parte,koiguchi și Kurikata și Kojiri sunt realizate din bufflo corn.modernizarea costa $45 S25 este fabricat de înaltă calitate din lemn de esență tare,de koiguchi și Kurikata și Kojiri sunt realizate din bufflo corn.modernizarea costa $25 S26 este fabricat din lemn de trandafir,de koiguchi și Kurikata și Kojiri sunt realizate din bufflo corn.modernizarea a costat 30

S30-S31 sunt realizate din lemn de esență tare și lăcuit cu pistrui.modernizarea a costat 40 de dolari S32-S38 încrustate cu real shell în model cu mai bine lăcuit.modernizarea costa 68 de dolari S39 este greu de lemn,un fel de design diferit,bine făcut. modernizarea a costat $48

S40-S43 sunt pe deplin folie cu rayskin. modernizarea a costat 170 de dolari

E NGRAVING S înțelegerea cu adevărat a clientului gravare cu Laser costa 5 dolari ,Etch gravură costa 20 de dolari . Gravuri pe lamei spre mâner,adiacente tsuba. Alte locații sunt, de asemenea, disponibilă pentru gngraving. Saya parte gravuri costa 20 de dolari . Este nevoie de 1-2 zile mai mult pentru gravare cu laser în timp ce 3-4 zile mai mult pentru etch gravură și Saya parte gravuri.

Acceptam plata prin . Vom aranja


  • Țara/Regiunea de Fabricație: China
  • Stil: Japonia Stil
  • Caracteristică Regională: Japonia
  • Tema: Dragoste
  • Starea: Noi
  • Material: Metal

Etichete: sabie ascuțită, sabia de sabie, sabia real, Ieftine sabie ascuțită, De înaltă Calitate sabia de sabie, China sabia real Furnizori.

Ați putea dori, de asemenea