4 axe CNC Controller, 50KHZ CNC 4 Axe offline controller Breakout Bord Masina de Gravura CNC Sistem de Control Card

522.90lei

  • Greutate Pachet: 2.0kg (4.41lb.)
  • Tip De Unitate: bucata
  • Dimensiunea Pachetului: 30cm x 20cm x 20cm (11.81in x 7.87in x 7.87in)

4 axe CNC Controller, 50KHZ CNC 4 Axe offline controller Breakout Bord Masina de Gravura CNC Sistem de Control al Pachetului de Card: 1. 1 buc Control LCD breakout bord 2. 1 buc IO conector de Ieșire 3. 1 buc IO conector de Intrare de 4. 1 buc DISC USB și 1 BUC 8G Card de MEMORIE cadou pentru tine. Cel mai important avantaj : aparatul de Comandă prin controler fără calculator .

Un Alt Avantaj: 1. Parametru setare : Puteți seta, de proces și de funcționare diferite parametri de control, pentru a ajunge la efectul optim. 2. Opera de Mână: Puteți controla systom de mână în acest controller 3. Programul de managment: Acest controler poate construit,șterge,modifica,citiți, salva,prelucrarea automată,continuă,pauză și alte funcții. Informații Tehnice: 1. Cel mai mic data de uni: 0.0001 mm 2. Cea mai mare data de uni: ± 99999.999 mm 3. Cea mai mare frecvență de ieșire impuls: 50KHz (Cele trei valturi poate ajunge la 50KHZ, în același timp) 4. Control axe: 4 axe (X, Y, Z, O axa) 5. 4-axa hidraulic axă și are un micro-multi-multi-axe de interpolare linie de control înainte de 6. Aspectul și de Panou: Dimensiuni: lungime 165, latime 101, inaltime 50 caracteristici Principale: Parametru setări: Pentru prelucrare, parametrii de control referitoare la regim de funcționare Manual: poate fi realizat manual, alerg înapoi la programul zero, înapoi la zero mecanic, eliminate coordona operațiunile. Managementul de Program: program pot crea, șterge, modifica, citiți, salva, salva, prelucrarea automată, continuă, și pauză. Extern Manual: Manual defini o varietate de funcții externe pentru a facilita utilizarea de Libertate pentru a selecta funcția de intrare: limitat port de intrare se poate realiza o varietate de utilizatorul are nevoie de componente de Sistem sistem CNC este format din următoarele componente: de Înaltă performanță, de mare viteză de 32-bit ARM CPU Liquid crystal display (rezolutie: 320 × 240) de Intrare / Ieșire (10MA 16 opto-izolate de intrări și 16 opto-izolate de ieșire pull-down rezervor de flux 500MA) Utilizatorii de prelucrare memorie de program poate fi implementat în orice mediu de stocare card TF de Lucru de Stat Chineză și engleză

Unele probe


  • Numărul De Model: smc4-4-16a16b

Etichete: pret masina, card de mașină rolls, cartea embosser mașină, Mașină de ieftin preț, Card de înaltă Calitate masina de role, China card embosser Furnizori de mașini.

Ați putea dori, de asemenea