Stonering 2 BUC Casca Difuzor Receptor fața difuzorului Pentru JIAYU G4 G5 G6 S1 JY tBD telefonul mobil de ÎNALTĂ CALITATE ZW

20.07lei

  • Dimensiunea Pachetului: 14cm x 4cm x 1cm (5.51in x 1.57in x 0.39in)
  • Greutate Pachet: 0.01kg (0.02lb.)
  • Tip De Unitate: bucata

Descriere: de Înaltă Calitate piese de schimb Repara vechi, rupte, crăpate, deteriorate parte Testat unul câte unul înainte de expediere, 100% de lucru bine, În stare perfectă de Mare cantitatea aflată în stoc și disponibile Continut Pachet: 2 x Difuzor

PLĂȚI plățile sunt acceptate prin ModernTrade.newsl numai. TERMENI si POLITICA de RETURNARE a Schimba Adresa — Comenzile sunt procesate în termen de 1 zi lucrătoare. Dacă doriți să schimbați adresa, vă rugăm să ne anunțați din timp. În caz contrar, comanda va fi livrat la adresa pe care ați furnizat-o în ModernTrade.news Record. Tranzacțiile anulate — putem anula tranzacții, doar să ne anunțați astfel încât să putem procesa imediat. Ne-ar putea oferi un număr RMA sau instrucțiuni suplimentare, dacă în cazul în care elementul a fost deja expediate. A primit Element Greșit/Nu așa cum este Descris — suntem oameni și ne intermitent comite greșeli, dar suntem dornici de a le corecta, într-un fel pe care cumpărătorul preferă. Dacă elementul primit a fost greșit sau nu aceeași așa cum se arată în lista de produse, vom avea nevoie pentru a trimite fotografia reală/s de elementul primit împreună cu ambalajul său (arată eticheta de pe ambalaj). Acest lucru este noastre de POS, pentru noi, pentru a fi sigur și pentru scopuri de înregistrare. DOA / Deteriorat la Sosire — Ne asigurăm că produsele noastre sunt ambalate în mod corespunzător înainte de expediere pentru a evita daunele pe element. În cazul în care ați primit un element deteriorat, care ar fi fost cauzate în timpul transportului, vă rugăm să ne furnizați fotografii de produs a primit, împreună cu ambalajul său (arată eticheta de pe ambalaj), pentru a verifica și de a raporta imediat la departamentul nostru de transport maritim, astfel încât acestea pot lua măsuri suplimentare. Defecte/Incompatibile — Ne obținem elemente în vrac, astfel încât există o mică șansă ca unii ar fi defecte. Am putea avea nevoie pentru a ne trimite foto/s-a produs primit și, de asemenea, elementul original astfel încât să putem compara și de a efectua acțiunile necesare. Dacă vă simțiți ca ai nevoie pentru a returna un produs, te rugăm să ne spui MOTIVUL pentru astfel încât să putem oferi un Număr RMA, dacă este necesar.

NOTĂ: Aceasta NU este un lucru usor pentru cineva care nu are abilitati tehnice cu Demontare sau Asamblare Telefoane mobile / telefoane mobile. Doar cumpăra acest produs dacă știi cum să-l instalați. Noi nu va fi responsabil pentru orice daune la telefonul mobil/telefon mobil pe care le pot provoca în timpul schimbarea de piese de schimb. Calificare specială și tehnicile necesare pentru instalarea corectă. Cred că de două ori înainte să dezasamblați telefonul. Nu există instrucțiuni de instalare.


  • Nume De Brand: stonering
  • culoare: Pentru G4, Pentru G5, Pentru G6, Pentru S1
  • Tip: Top Casca Difuzor Receptor fața difuzorului
  • design: Bar
  • compatibil pentru: Pentru JIAYU G4 G5 G6 S1
  • Locație: Partea de sus a telefonului mobil

Etichete: casca difuzor, difuzorul, casca difuzor receptor, Ieftin casca difuzor, Ureche de înaltă Calitate vorbitor, China casca difuzor receptor Furnizori.

Ați putea dori, de asemenea