Rare Chineză Naturale ShouShan Piatră Sculptate manual Decor Peisaj,Munte zei,#11,transport Gratuit

225.65lei 265.47lei

  • Greutate Pachet: 1.0kg (2.20lb.)
  • Tip De Unitate: bucata
  • Dimensiunea Pachetului: 40cm x 40cm x 20cm (15.75in x 15.75in x 7.87in)

Sunteți în căutarea la un 100% Natural ShouShan Piatră Sculptate manual Decor . E destul de rare și ambarcațiunile de sculptură este foarte unic. Acesta prezintă antic Chinez genial istoria culturii și avansate ambarcațiunile de a face tehnica. Este, de asemenea, un simbol de noroc si fericire. Acesta vă va aduce longevitate, fericit, bogat și de noroc , și se poate adăuga o deosebită loc frumos, dacă ai pus-o la domiciliu. Ea are foarte mare valoare de colectare. Licitați cu încredere și nu-l ratați! Mult noroc!. Vreme ai început să colecteze; sau un colecționar avid, acesta este un element pe care nu doriți să pierdeți. Licita cu incredere !

China comori - Shoushan Piatră (Piatră Shoushan) , Chineză tradițională "patru faimoasa piatră" unul. Situat în suburbia de nord din Jinan District de Fuzhou, Provincia Fujian, China și Lianjiang, Liaoyang intersecția de "Triunghiul de Aur" zonă, după 1500 miniere, Shoushan Piatră au apărut mai multe zeci de soiuri de sute. Shoushan piatră măcinată fin cu buza umflată, usor transparent sau opac, lucios, într-o lungă perioadă de timp neschimbată. Bogat de culoare, cu ton galben, galben, roșu, alb, violet, gri și alte culori, sau culoare, sau între două sau trei nuante, nuante de culoare, sau gros sau subțire, l-a îmbrățișat. Shoushan piatră de colectare cât mai devreme în timpul Dinastiei Ming înainte de a începe. Pentru că Hongwu (1368 - 1398), a fost construit în Tang Guangqi trei ani (887 de ani) din viața satului, "Shou Guang va spital" a fost ars în foc. După incendiul din "larg ar trebui spital," stânga deplasa multe Shoushan piatră, mai târziu cunoscut sub numele de "Templul de Ping-Shek." Shoushan piatra pot fi prelucrate în nepretuit plus față de piatră Shoushan meserii, propria textura, textura, culoare și cultură a dat naștere colecții valoroase.

Rambursare Dacă aveți orice problemă atunci când primiți bunurile dumneavoastră, vă Rugăm să ne contactați, fără a ezita în 3 zile.Desigur, dacă nu sunteți mulțumit cu achiziția dvs., vă Rugăm să trimiteți înapoi produs în termen de 14 zile .Vom fi bucurosi sa va schimb, înlocuirea sau rambursarea integrală a plății.


  • Locul de Origine: China (Continentală)
  • Tema: Mascota
  • Material: Email Ceramic Si
  • Caracteristică Regională: China
  • Culoare: Pastel
  • Dimensiune: 13cm(l)*11cm(h)*5.5 cm(w)

Etichete: decor peisaj, peisaj natura, peisaj chinezesc, Ieftine decor peisaj, De înaltă Calitate, peisaj, natură, China peisaj Furnizorii chinezi.

Ați putea dori, de asemenea