Transport gratuit 10buc/lot HTD 3M Curelei de Distribuție în buclă Închisă 396mm lungime 132 dinti 9mm latime

56.31lei

  • Dimensiunea Pachetului: 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
  • Tip De Unitate: mulțime (10 bucati/lot)
  • Greutate Pachet: 0.15kg (0.33lb.)

HTD 3M buclă Închisă Centura Listă Lungime-3M-latime Lungime-3M-latime Lungime-3M-latime

Descriere Produs :

10buc/lot, HTD 3M, Cureaua de Distribuție, în buclă Închisă, 396mm lungime, 132 dinti, latime 9mm

Produs Caracteristică :

Se potrivesc pentru HTD 3M Calendarul Scripete

Material: Cauciuc Neopren Armat cu fibra de sticla

Teren: 3mm

Lungime:396mm

Dinte Număr:132

Latime: 9mm

Tip: buclă Închisă

Cantitate: 10buc/lot

Livrare :

. Când plasați o comandă, vă rugăm să alegeți o metodă de livrare și să plătească pentru comanda, inclusiv taxa de transport. Vom trimite o ems în termen de 10 zile onc e plata este finalizată, cu excepția unora dintre elementele care conduc timp listă specială și Chineză tradițională de sărbători.

. Nu putem garanta timpul de livrare la toate transporturile internaționale din cauza diferențelor în vamă ori de compensare în țări individuale, care pot afecta cât de repede elemente este inspectat.

. Vă rugăm să rețineți că cumpărătorii sunt responsabili pentru toate taxele vamale suplimentare, comisioanele, taxele etc si taxele de import din țara dumneavoastră. Aceste taxe suplimentare pot fi colectate în timpul de livrare.

. Dacă nu primi produsul la timp, vă rugăm să ne contactați imediat pentru asistență suplimentară. Vă mulțumim pentru înțelegere.

Se întoarce :

. Va vom returna dacă vă întoarceți elemente în termen de 15 zile de la primirea elementelor pentru orice motiv.

. Cumpărătorul ar trebui să asigurați-vă că produsele returnate sunt în condiții inițiale. În cazul în care produsele sunt deteriorate sau pierdute în schimb, cumpărătorul ar trebui să fie responsabil pentru astfel de daune sau pierderi, și nu vom oferi cumpărătorului o rambursare completă. Cumpărătorul ar trebui să încercați pentru a depune o cerere cu compania de logistică pentru a recupera costul de deteriorare sau pierdere.

. Nu vom rambursa taxele de transport pentru transporturile refuzat. Cumpărătorul va fi responsabil pentru taxele de transport pentru returnarea produselor.

Garanție Și Întreținere :

. Va oferim înlocuirea gratuită de 1 lună. Cumpărătorii pot solicita pentru o înlocuire în termen de 15 zile de la primirea produselor.

. Cumpărătorul ar trebui să returneze elementele din condițiile inițiale pentru noi și ar trebui să suporte costurile de transport pentru retur.

. Oferim, de asemenea, întreținere de 12 luni. Cumpărătorul ar trebui să returneze elementele din condițiile inițiale pentru noi și ar trebui să suporte costurile de transport pentru retur. Dacă orice parte este necesar să fie înlocuit, cumpărătorul ar trebui să plătească, de asemenea, pentru costurile de părți să fie înlocuit.

. Înainte de a returna produsele, vă rugăm să confirmați adresa de returnare și metoda de logistică cu noi. Dupa ce da elementele la compania de logistică, vă rugăm să ne trimiteți numărul de urmărire. De indata ce vom primi elementele, vom repara sau le schimb URGENT.

Feedback-ul :

. Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi. Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii.

. Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ. Vom

face tot posibilul pentru a rezolva orice probleme și pentru a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.


  • Material: Cauciuc
  • Numărul De Model: 396-3M-9
  • Standard sau Non-standard: Standard
  • Tip: curea de distribuție

Etichete: HTD 3M, 3m curelei de distribuție, curea de distribuție, Ieftine htd 3m, De înaltă Calitate 3m curelei de distribuție, China a curelei de Furnizori.

Ați putea dori, de asemenea